Digidexo.com

Hvordan bruke Fruit Flush Three Day Detox DietÅ miste vekt på frukt Flush Three Day Detox Diet er en drøm, og det betydde å avgifte kroppen din og bli kvitt det av giftig avfall. Hvis du nettopp har vært på et cruise eller du bare liker å feste og har konsumert mer mat og drikke som du egentlig burde så er det på tide å få kroppen tilbake på rett spor til å være en bedre deg.

Hvordan bruke Fruit Flush Three Day Detox Diet

Frukten detox diett er en 3 dagers flush var du spiser bare frukt fordi det vil ta giftstoffer som er i kroppen din og skylle dem ut. Fiberen og vanninnhold av frukt hjelpemidler i en rask sørpe av giftstoffer og gir energi til leveren.

Den første dagen er dagen du blir klar for frukt flush slik at du ønsker å drikke en protein blande hver 2 timer. Så under middagen du vil ha flere kopper med rå grønnsaker sammen med litt protein som kylling ca 6 gram. Også må du få om noen få gram av olivenolje eller linfrøolje dette hjelper kroppen å forberede seg intense fiber danner frukten.

Den andre og tredje dagen du ønsker å spise porsjoner med frisk frukt hver 2 timer og har ett protein shake med 12 gram vann. Også under middagen du vil ha flere kopper med rå grønnsaker.

Du ønsker å gjøre denne dietten om to ganger i måneden for å virkelig få alle giftstoffer ut av kroppen din, og det vil få deg til å føle deg bra og gå ned i vekt.