Digidexo.com

Lice Hjem Utbedring med eddik og Listerine

Det er en myte at hodelus bare påvirker de fattige eller uneducated. Dette er langt fra sannheten - disse skapningene påvirker alle uavhengig av sosioøkonomisk status av familien. Ifølge CDC, lus er utbredt blant førskolebarn opp til grunnskole nivåer, og rammer opp til 12 millioner amerikanske barn årlig i alderen 3 til 11.
Funnet i hodebunnen, spesielt i nærheten av nakken og ørene, lus overleve ved å forbruke menneskeblod. Listerine og eddik er effektive lice behandlinger og er mye brukt.

Hodelus Symptomer

Kløe og kiling er vanlige symptomer. Barnet reagerer på kløe ved å skrape det berørte området, som i sin tur fører til sår. Hvis ikke behandles umiddelbart, kan dette føre til en infeksjon. Derfor er det viktig å starte behandling ved utbruddet av tilstanden. Insomnia er også utbredt i løpet Infestation siden lus er mer aktive i mørket.

Årsak

Overføres fra ett barn til et annet gjennom ulike metoder, inkludert omfavne og dele objekter. Avl grunnlag inkluderer steder som klasserom, hvor barn er i nær kontakt med hverandre i lengre perioder.

Listerine Behandling

Listerine er en velprøvd metode for å behandle lus. Den er effektiv fordi den inneholder alkohol, eukalyptol, tymol, mentol og metylsalicylat. Disse ingrediensene er giftige for lus, men trygt for mennesker. Behandle det berørte området ved vasking, etterfulgt av frotté og tørking av hår. Masser Listerine inn i barnets hode og hår, unngå kontakt med øynene. Denne prosedyren eliminerer bindemiddel som lus egg holde seg til i hodebunnen. Når er normalt nok, men du kan gjenta behandlingen hvis du er bekymret kan det være gjenværende nits. Barn som ripe deres hodebunnen før behandlingen kan klage av brenning, men dette symptomet er ikke farlig. Den brennende vil klare opp om kort tid. Det kan være en god idé å gi barnet et spill eller annen distraksjon.

Eddik Treatment

Eddik er svært effektiv i behandling av hodelus. Shampoo barnets hår og håndkle tørke som normalt. Du vil deretter massere like mengder vann og eddik forsiktig på hodet. Denne blanding virker som et oppløsningsmiddel, eliminerer døde lus og luseegg fjerning. En ekstra fordel ved å bruke denne metoden er at håret synes tykkere og har en skinnende glans.

Tips

Å sørge for at smitten er helt borte, er det lurt å vaske alle sengetøy og klær i varmt vann, og tørk dem på høyeste temperatur.