Digidexo.com

Hvor mye koster en Kjemisk Peel Kostnad?

Hvor mye koster en Kjemisk Peel Kostnad?


En kjemisk peeling er en behandling som brukes til å redusere synligheten av fine linjer, rynker, akne arr, og solen skade eller alder flekker. Prosedyren bruker forskjellige kjemikalier for å løfte av det øverste laget av huden eller epidermis, avslører den frisk, uskadet hud nedenfor, kalt dermis. Prosedyrer kan ta mellom 15 minutter og flere timer, avhengig av alvorlighetsgraden av skallet og den kjemiske anvendes. Prisene svinger og starte på rundt $ 50 og koste opp til $ 6000. I 2003 (det siste året statistikk var tilgjengelig), den gjennomsnittlige kostnaden for en kjemisk peeling var $ 800.

Typer

Det finnes mange forskjellige typer skreller og en hudlege eller estetiker kan anbefale peeling som er riktig for din hudtype. Milde eller overfladiske kjemisk peeling, for eksempel glykol, salisylsyre, karbon eller melkesyre skrelle, gi en mer overflate peel. Disse skreller kan bli satt på en pasientens hud i 1 minutt opp til 10 minutter og kan koste mellom $ 50 og $ 150. Man bør huske på at overfladiske skreller må gjentas. Leger anbefaler at en pasient returnerer hver 4 til 6 uker for en annen behandling så $ 150 for hver behandling kan legge opp raskt.

Betraktninger

En middels kjemisk peeling er en å vurdere, da det er bare utført en gang hvert femte år. En middels skall, slik som en trikloreddiksyre behandling, kan koste mellom $ 1000 til $ 1200. Dette mediet peeling reduserer større linjer og rynker. Etter dette skallet er utført, vil huden ser solbrent og vil skrelle i ca en uke. Det anbefales å holde seg ute av solen for 6 til 8 uker.

Effekter

En dypere peel er en fenol peeling, som kan ta opptil to timer og kunne ta opptil to måneder for huden å helbrede. Dette er et alvorlig inngrep som kan bleke behandlede områdene eller forårsake blemmer og kan koste mellom $ 1000 og $ 6000. Denne dyp peeling er ansett som en form for plastisk kirurgi. Resultatene er ekvivalent til en ansikts løft.

Fordeler

Fordeler kan ses etter forskjellige behandlinger eller etter 3 til 6 måneder. Hvis du velger å gå med en overfladisk eller mild peeling, er det også hjemme kits som kan brukes i mellom behandlinger for å holde huden ser frisk og regenerere nye hudceller.

Advarsel

Alltid oppsøke lege eller en sertifisert estetiker før under noen form for kjemisk peeling. Hvis du søker en dypere peeling, for eksempel en fenol peeling, anbefales det at du konsultere en hudlege. Også, være ærlig med legen din angående kremer eller hudbehandlinger du har gjennomgått i det siste. Disse kan påvirke resultatene av skallet.