Digidexo.com

Hvordan å unngå matvarer som forårsaker høyt blodtrykk

Hvordan å unngå matvarer som forårsaker høyt blodtrykk


Hva vi spiser kan føre til lavt blodtrykk og høyt blodtrykk. Det er viktig å unngå matvarer som forårsaker høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk medisin er nødvendig for de som er anbefalt av leger. Mange ganger vil legen anbefale en bestemt diett i tillegg. Andre årsaker til høyt blodtrykk kan være skjoldbrusk dysfunksjon, graviditet, nyresykdom, svulster, og fedme. Hypertensjon kan for hjertet å pumpe raskere. Dessuten har prevensjon blitt sagt å øke høyt blodtrykk.

Alvorlig høyt blodtrykk symptomer kan være svimmelhet, hodepine, neseblødning. Høyt blodtrykk symptomer vanligvis ikke skje før de har blitt svært alvorlig eller livstruende. Det er viktig å få checkups fra legen din, fordi noen ganger du kanskje ikke egentlig vet om du har høyt blodtrykk eller ikke. Minst kan du være klar over hvordan å senke blodtrykket, og de tingene som forårsaker høyt blodtrykk.

Hvordan å unngå matvarer som forårsaker høyt blodtrykk

•  Spis mat lave i natrium. Natrium er en av de viktigste faktorene i høyt blodtrykk. Sjekk ditt inntak av salt, og være klar over mat med høyt natrium. Kroppen din trenger noen natrium. Ifølge mayclinic, 77% av natrium inntak kommer fra bearbeidet og tilberedt mat. Det er ikke alltid hvorvidt du legger salt til måltider. Mesteparten av natrium kommer fra maten selv. Se etter for maten du spiser, og høy mengde natrium i dem. Den anbefalte om natrium per dag er mellom 1500 til 2400 milligram. Legen din kan gi deg en bedre grense, i henhold til din helse. I stedet for å strø faktiske salt på prisen, er et godt alternativ havsalt.

Unngå å drikke mye alkohol. Hvis du kutter ryggen drikking, kan du senke blodtrykket med 2 til 4 millimeter mm hg, ifølge studier. Alkohol er høy i kalorier og åpenbart har ganske mange helserisiko involvert. Alkohol kan hjelpe attributt til vektøkning, som forårsaker høyt blodtrykk. Moderat drikking er greit. Men hvis du er en alkoholiker, vel, da er det ganske åpenbart at blodtrykket blir høyere.

Kaffe og koffein kan føre til høyt blodtrykk. Koffein kan føre til mer adrenalin, noe som kan øke høyt blodtrykk. Høye mengder koffein som kaffe, og soda kan føre til en økning i høyt blodtrykk. Begrens bruken. For eksempel vil en drink koffein per dag ikke være en dårlig idé. Du velger, cola eller kaffe. Koffein, når begrenset, er greit for din helse. Koffein er sentralstimulerende midler som øker aktiviteten i kroppen din. Som forårsaker høyt blodtrykk. Når du blir sint, for eksempel, skaper det mer aktivitet og øker blodtrykket også. Unngå de røde oksen energidrikker også. Det er naturlige måter og sunnere måter å få mer energi. Sleeping 8 timer og drikker mer vann.

Unngå mat med høyt sukker. Mange bearbeidet mat inneholder sukker. For mye sukker gir oss for mye glukose. Kroppen din kan bli insulinresistent. Ifølge studier, er sukker og salt, den mest fordelaktige i å forårsake høyt blodtrykk. Naturlig sukker fra frukt eller grønnsaker er greit. Sukker kan være bra for helsen din, men akkurat som alt annet du ikke ønsker å misbruke den.