Digidexo.com

Allopathic behandling for migrene

Hodepine er en forutsetning at hver person opplever på et tidspunkt i sin levetid, men migrene er ekstremt smertefulle versjoner som ofte motstår over-the-counter medisiner. Selv om forskerne er ikke sikker på nøyaktig hva som forårsaker migrene, kan de være knyttet til endringer i en stor smerte sti i nervesystemet og og en ubalanse i hjernen kjemikalier. Migrenepasienter ofte blir følsomme for lys eller lyd, og de kan ha anfall av kvalme og oppkast i løpet av en episode. En lege kan forskrive medisiner for å lindre symptomer; Men noen foretrekker naturlige, eller allopathic, rettsmidler.

Akupunktur

Akupunktur ble opprinnelig innført som en gammel Øst terapi av kineserne. Teorien om akupunktur er at kroppen har elver av energi (meridianene) som flyter opp og ned fra topp til tå. Når en av disse elvene er blokkert, kan ikke kroppen bli hel. Akupunktører plassere små nåler på bestemte punkter i kroppen som hjelper fjerne blokker disse kanalene og slipp kroppens naturlige helbredende evner. Migrene lider bruke akupunktur for å lindre smerter og andre symptomer forbundet med migrene.

Feverfew Leaf

Feverfew blad er en urtemedisin som brukes for migrene og leddgikt. Lettelsen av migrene skyldes parthenolide innholdet i bladene. Det antas at dette midlet hemmer frigjøring av serotonin og dannelse av pro-inflammatoriske forløpere. I tillegg har Feverfew blad vist seg å forhindre blodkar spasmer som er en del av migrene respons.

Chiropractic Relief

Selv om folk flest tenker på en kiropraktor som en "back lege," studier har vist at ryggraden justering spiller også en rolle i migrene lettelse. Migrene kan være forårsaket av utvidelse av blodkarene i hjernen styres av nervesystemet. Gjennom manipulering av ryggen og ryggraden, kiropraktorer redusere stress på nervesystemet knyttet til spenning og forskyvning. Det antas at denne behandling bidrar til å redusere trykket på nerver og økt blodstrøm i hele kroppen.

Magneter

Noen lider bruke magneter til å behandle sine migrene. For eksempel er EnerMed en magnet-baserte terapeutisk enheten antas å bidra til hjernen balanse regulatoriske frekvenser. Studier har vist at migrenepasienter har rask feiltenning av magnetiske frekvenser under anfall av hodepine. EnerMed bruker magneter til å utløse visse frekvenser i hjernen for å hjelpe den tilbake til normal avfyring mønstre.

Magnesium

Magnesium manglene er utbredt i migrenepasienter, slik at noen mennesker tror tar magnesium tilskudd bidrar til å lindre symptomer. The American Association for Study of Headache har sagt at det er ingen bevis som støtter magnesium som en fordelaktig behandling, men det kan brukes som en migrene forebyggende metode. Den anbefalte dosering av magnesium kosttilskudd er 400 mg daglig.