Digidexo.com

Hvordan behandle Bells parese med akupunktur

Hvordan behandle Bells parese med akupunktur


Bells lammelse er en type som forårsaker ansiktslammelse en side av en persons ansikt til å henge ned, vanligvis rundt munnen og øynene. Mens dette lammelse noen ganger forsvinner på egen hånd, kan det ta måneder. Noen ofre lider permanent lammelse. Konvensjonelle behandlinger varierer fra ulike medisiner til kirurgi. Noen leger behandler Bells parese med akupunktur for å lindre symptomene og gjenopprette utseende og selvfølelse av pasienten.

Bruksanvisning

diagnostisere Bells parese. Det er viktig å utelukke andre mulige årsaker til symptomene. Dette er viktig, siden noen av symptomene på Bells parese kan se ut som hjerneslag symptomer.

Snakk med legen din om behandling, inkludert akupunktur. Du kan undersøke akupunktur når annen behandling ikke har ønsket resultat, eller du kan forfølge akupunktur i kombinasjon med andre behandlinger. Akupunktur kan lindre smerte ved å begrense hevelse og betennelse. De endormorphins, naturlige smertestillende frigjøres under akupunktur, kan være årsaken.

•  Finn en kvalifisert akupunktør. Legen din kan være i stand til å anbefale noen i nærheten. Du kan også kontakte den amerikanske Academy of Medical Acupuncture.

Gjør en avtale. Under den første avtalen, vil akupunktøren snakke med deg om dine symptomer og vurdere tilstanden din. Spør akupunktør å forklare behandlingsprinsipper og praksis til deg slik at du vet hva du kan forvente.

Gå til behandling økter. I tradisjonell kinesisk medisin, er Bells parese kjent som "merkelig munn" fordi det er en type ansikts lammelse. Denne betingelsen ble historisk forbundet med en invasjon av "vinden" som forårsaker en ubalanse i "Qi", som er den essensielle substansen i kroppen. Under behandling økter, setter akupunktør små, tynne nåler inn i huden av noen viktige puls poeng og også benytter andre nyttige tilnærminger, for eksempel trykkpunkter. Behandlingen bør gjenopprette balansen av "Qi" og helbrede pasienten.

Følg noen kosttilskudd og stress reduksjon anbefalingene fra din akupunktør. Sørg for å nevne noen matallergier eller overfølsomhet og eventuelle fysiske forhold bekymring. Lister også noen medisiner som du tar for Bells parese og andre forhold.

Hold akupunktør og legen informert om hvordan du føler som du fullfører hver behandling. Bells parese er preget av ulike symptomer, inkludert ansikts svakhet, mildt kompromittert smak, økt følsomhet for lyd og ufrivillig rive. Fortell din akupunktør om eventuelle ubehag eller bivirkninger du opplever. Det er sjelden at noen blir rapportert, men det er din kropp og dine følelser. Som symptomene avta og du begynner å føle deg bedre, hjelpe din akupunktør og din lege hjelpe deg å fortsette å forbedre.