Digidexo.com

Sykdommer forårsaket av alkohol og narkotikamisbruk

Alkoholisme og narkotikamisbruk er alvorlige forhold. En del av faren for alkoholisme og narkotikamisbruk er narkotikarelaterte sykdommer. Narkotikarelaterte sykdommer er utviklet gjennom misbruk av alkohol og narkotika.

Drug Abuse

Narkotikamisbruk oppstår når noen blir avhengig av alkohol eller narkotika for å komme gjennom hver dag.

Diagnose

Narkotikarelaterte sykdommer knyttet til narkotiske stoffer, som marihuana og heroin, kan være vanskeligere å diagnose fordi pasienter er mindre sannsynlighet for å være ærlig med leger om rekreasjonsvaner. Ærlighet er viktig for en korrekt diagnose.

Typer

Alkoholisme og narkotikamisbruk kan føre til mange typer sykdommer som nevrologiske lidelser (for eksempel giftige nevropati) og hjerte-problemer (for eksempel høyt blodtrykk eller hjerneslag). Narkotikamisbruk har vært knyttet til alvorlige smittsomme sykdommer som HIV og hepatitt C.

Behandling

Mye tid det første skritt i behandling av legemiddelrelaterte sykdommer er avgiftning. Får pasienten edru tillater legen å forskrive medisiner uten å måtte bekymre seg om pasienten blande foreskrevne medisiner med alkohol eller andre rusmidler.

Graviditet

En gravid kvinne som drikker eller bruker narkotika truer hennes baby. Narkotikabruk under graviditet gjør barn mer sårbare for å ha fysiske misdannelser og blir mentalt utfordret.