Digidexo.com

Den raskeste måten å senke høyt blodtrykk

Mens det er ingen rask løsning for å senke blodtrykket, kan en rekke medisiner redusere høyt blodtrykk i relativt kort tid. Artikkelen vil understreke betydningen av å forbedre levevaner med det langsiktige mål om å eliminere medisiner.

The Silent Killer

Innser du at du kan være en av de millioner av amerikanere som ikke innser at de har høyt blodtrykk? The American Heart Association sier en av tre voksne i USA lider av høyt blodtrykk og en tredel av dem er uvitende de har tilstanden. Siden hypertensjon har ingen symptomer, mange mennesker uvitende leve med potensielt dødelig tilstand i årevis. Da forblir ubehandlet, kan den såkalte "silent killer" forårsake slag, hjerteinfarkt, hjertesvikt eller nyresvikt.

Angripe High Blood Pressure

Det er mange måter å redusere høyt blodtrykk, mange av dem involverer endringer i livsstil som i det lange løp er de beste metodene for å opprettholde ikke bare sunt blodtrykk nivåer, men optimal generelle helse. Men som du arbeide for å forbedre din ernæringsmessige inntak og andre livsstilsendringer som kan redusere blodtrykket, det flere medisiner tilgjengelig for å fremskynde prosessen og få tallene ut av faresonen. Men husk, det er ingen "quick fix", og i det lange løp en sunnere livsstil er den ultimate resept.

Rask respons Medisiner

The National Institute of Health har laget en liste over blodtrykket medisiner som angriper din tilstand på ulike måter. Diuretika er ofte referert til som "vann piller" fordi de arbeider for å fjerne overflødig vann og natrium fra kroppen din. Beta-blokkere arbeidet med å bremse nerveimpulser til hjertet; blodtrykket er redusert fordi hjertet ikke trenger å arbeide så hardt.
ACE-hemmere er en annen medisinsk alternativ for å senke blodtrykket med relativ hurtighet. De arbeider flittig for å slappe av blodårene, og blodtrykket vil naturligvis gå ned. Kalsiumblokker, eller CCBS, arbeidet på en lignende måte. De hindrer kalsium fra å komme inn i muskelceller i hjertet og blodårene. Blodårene svare ved å slappe av og igjen blodtrykket reduseres.
Du kan også være lurt å vurdere nervesystemet hemmere, som kontrollerer nerveimpulser; blodkar svare ved å slappe av og bli bredere. Dette fører også til en reduksjon i blodtrykket.
Din helsepersonell kan diskutere den beste medisinen for ditt tilfelle. I mellomtiden er det flere proaktive skritt du kan ta for å redusere blodtrykket og til slutt opprettholde et optimalt nivå samtidig forbedre din generelle helse.

Forbedre matvaner & Get Moving

Utvikle et sunnere kosthold er en fin måte å begynne. NIH sier forskning har vist at å følge en sunn spising plan kan ikke bare forebygge høyt blodtrykk, men det kan forbedre et eksisterende forhold. De "Dietary Approaches to Stop Hypertension," (DASH) menyen inneholder rikelig med hele korn, fjærfe, fisk og nøtter. Matvarer kjent for å akselerere blodtrykket nivåer inkluderer søtsaker, fett og rødt kjøtt.
En annen langsiktig løsning for å redusere høyt blodtrykk er regelmessig mosjon. NIH sier fysisk aktivitet er et viktig skritt for å forebygge eller kontrollere hypertensjon. Du kan høste fordelene med så lite som 30 minutter med trening, som å gå i høyt tempo eller sykling fire eller fem dager i uken.

Overvåke utviklingen

Som du utvikle en sunnere livsstil, kan du til slutt være i stand til å redusere eller eliminere blodtrykket medisinering. Ikke forsøk å gjøre dette på egen hånd. Sørg for å rådføre seg med legen din, som skal overvåke medisiner effekt på blodtrykket.