Digidexo.com

Hvordan å slanke seg i to dager

Så har du en stor begivenhet som kommer opp og antrekket føles litt stramt. Hva skal du gjøre? Det er mange tips og triks på internett, men hvilke som vil fungere og som vil bare la deg sulten? Mesteparten av vekten du vil miste i to dager vil være vann vekt og vil gå raskt, men kan være en rask løsning for en engangs hendelse.

Hvordan å slanke seg i to dager

•  Drikk mer vann. Selv om det kan virke counterintuitive å drikke mer vann når du prøver å gå ned i vann vekt, det fyller magen uten ekstra kalorier. Det vil også skylle overflødig salt ut av systemet. Å drikke flere glass vann om dagen vil også forbedre huden din for ditt arrangement.

Kutt ut salt. Natrium i systemet oppmuntrer kroppen til å holde på ekstra vann vekt for å hjelpe behandle salt. Hvis du slutter å spise det, vil det være mindre for kroppen å bli kvitt. I tillegg til å drikke vann for å skylle salt ut av systemet ditt, kan du svette det ut. En god treningsøkt eller 10 minutter i et damprom kan hjelpe.

Limit karbohydrater. Hvert pund av karbohydrater du spiser butikker mellom tre og fem pounds av vann vekt i kroppen din. Kutte ned på karbohydrater kan hjelpe deg å gå ned i vekt raskt. Hold deg til karbohydrater som finnes i grønnsaker og frukt, og hoppe over de som finnes i brød og pasta.

Skjær ut kullsyreholdige drikker. Brus og andre kullsyreholdige drikker kan føre til gass og oppblåsthet, som ikke vil hjelpe deg å slanke seg i det hele tatt. Reach for din kildevann i stedet.

Tell kalorier. Vi vet alle at å spise mindre kalorier enn du forbrenner, vil hjelpe deg å miste vekt, men å spise mindre enn 1050 kalorier per dag kan ha negative effekter. Kliniske ernæringsfysiologer anbefaler forbruker ca 1200 kalorier per dag for å se vekttap. Selv etter bare et par dager med å spise frisk frukt, grønnsaker og proteiner, kan du begynne å se og føle en forskjell.

Hit gym. Ikke bare kan svetting bli kvitt litt overflødig salt, men trener kan ha noen midlertidige toning effekter.