Digidexo.com

HGH Spray Effektivitet

Med populariteten av menneskelig veksthormon (HGH) injeksjoner i hormonbehandling, mer omtale av HGH i noen form ofte gjør en intetanende forbrukere tror de får noe gunstig. Men de kunne være å kjøpe noe med nesten ingen fordeler overhodet.

Villedende Produkter

Ifølge forskning nettstedet The HGH Review, har mange bedrifter innført sine egne HGH produkter, men har gjort lite eller ingen klinisk testing og har ingen relevante legitimasjon. Nettstedet anbefaler å se inn i et produkt for å finne virkelige studier med positive resultater før du kjøper. Mange av de produkter ikke har styrke til å ha noen positiv effekt.

Ingredienser

En enkel måte å sjekke gyldigheten av en HGH spray påstander er å se på mengden av HGH du vil få i en dose. En høy potens HGH produktet ikke er tilgjengelig uten resept, men produkter ofte vil ha så små mengder av det stoff som det vil være nytteløst å ta det i det hele tatt.
Den HGH omtale sier de produkter som tilbys i sprøyteversjoner kan inneholde så lite ved 0,1 prosent av den dose som er nødvendig for terapeutiske effekter. Mange produkter vil liste HGH per dose i nanogram, mens det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent doser måling i internasjonale enheter (IUS). Når du ser de beløpene som er oppført på pakken, må du huske på at det tar 300 000 nanogram til lik en IU.
Hvis du er interessert i å finne ut denne informasjonen, kan du kontakte produsenten og spørre om produktet inneholder en terapeutisk dose. Også spørre om noen studier er tilgjengelige som viser positive resultater for produsentens produkt.