Digidexo.com

Hvordan spise sunt Hot Dogs

Hvordan spise sunt Hot Dogs


I dag er det lett å finne sunne alternativer for nesten alle slags junk food favoritt. I det siste har pølser ble sett på som usunn, full av nitrater, fett og kolesterol. Her vil vi undersøke flere alternativer til tradisjonelle pølser med tanke på å spise sunt.

Bruksanvisning

Hvordan spise sunt Hot Dogs

Prøv alternative kjøtt eller kjøttfrie hunder. Pølser er tradisjonelt laget med storfe eller svin, som ofte øke fettinnholdet av den varme hunden. Kalkun og kylling hot dogs er tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og gir en veldig god fettfattig alternativ til biff og svinekjøtt. Den eventyrlystne eater kan være interessert i å prøve en kjøtt-fri eller tofu hot dog.

Kutt ned på statister eller velge de sunne seg. Tilgang av pålegg som ost, chili og majones vil øke kalori- og fettinnholdet i din hot dog. Hvis du teller karbohydrater, hoppe bun helt eller velge hel hvete, spiret eller spelt brød boller, alle gode alternativer til hvitt brød bun.

Forbered pølser på en sunn måte. Vi alle elsker smaken av en char-grill hot dog, men grilling kan bidra noen kreftfremkallende til mat tilberedt på den måten. De fleste pølser kjøpt i en pakkene er allerede kokt. For å varme dem du kan koke, damp, mikrobølgeovn og selv riste dem i en brødrister ovnen i stedet for grillen.

Tips og advarsler

  • Eksperimenter med forskjellige hot dog kjøtt og bun kombinasjoner. Tyrkia hot dog på en hel-hvete bun smaker annerledes enn en biff hund på en hvit bun, men du kan finne at den sunnere hund er like velsmakende.
  • Kjøpe økologisk mat når det er mulig.