Digidexo.com

Alternativ medisin for øye floaters

Et øye flottør oppstår når glassvæsken i øyet begynner å miste sin tykkelse, blir mer flytende og forårsaker mikroskopiske fibre innenfor til å akkumulere og flyte innenfor synsfeltet. De er som regel ufarlig og tjene som lite mer enn en ulempe, med behandling vanligvis å være unødvendig. Kirurgisk fjerning av glasslegemet fluidet er mulig, selv om alternative behandlinger finnes.

Symptomer

Den primære symptom på øyet flytere er utseendet av gjennomsiktig materiale flyter direkte i synsfeltet. De kan ta form av små prikker eller strenger, og når du prøver å se på dem, de raskt gå ut av synsfeltet. Over tid kan de legger seg i bunnen av glasslegemet, og forårsake liten eller ingen forstyrrelse av synet. Hvis du opplever en plutselig økning i flytere, kan det være grunn til netthinneavløsning, som krever øyeblikkelig legehjelp.

Alternativ Behandling

Selv om behandling er som oftest ikke nødvendig, det er flere alternative metoder der lindring kan oppnås. Det bør være kjent, men at disse metodene ikke har blitt godkjent av Food and Drug Administration, og som sådan stor forsiktighet bør følges når du skal bruke dem. Det er også alltid best å diskutere med legen din muligheten for komplikasjoner fra å bruke disse metodene.

Flere medisiner er tilgjengelig for kjøp på nettet, og inkluderer et bredt utvalg av produkter i form av piller eller øyedråper. Alternativene inkluderer en flytende melk tistel ekstrakt, som er tenkt å fungere ved å fremme leveren helse, som leveren antas å være viktig for øyet og visjon helse i kinesisk medisin; og revisjon formel, som er en øyendråpeblanding som inneholder et antall ingredienser homøopatisk utviklet for å behandle en rekke forskjellige øyesykdommer. En fullstendig liste over tilgjengelige alternative behandlinger kan bli funnet på NaturalEyeCare.com.

Utover dette kan følge en sunn diett bedre syn helse og avverge utvikling av øye floaters generelt. Mulige alternativer inkluderer saften av et utvalg av frukt og grønnsaker som gulrøtter, selleri, epler og bringebær. Unngå salt og drikker som inneholder alkohol og koffein, og spiser tilstrekkelige mengder vann i tillegg. For best resultat, snakke med legen din eller en kostholdsekspert for å finne best mulig øye floater kosthold.