Digidexo.com

Hvordan du registrerer deg for Weight Watchers

Hvordan du registrerer deg for Weight Watchers


Vekttap er en skremmende hinder for mange mennesker. Bare å ta de første skritt mot en sunnere vekt krever en ekstraordinær mengde mot. Heldigvis har folk på Weight Watchers utformet en plan som kan være så interaktivt, eller som enslig, som du vil den skal være. Dette starter med hvordan du registrerer deg for programmet. Selv om alle deler av programmet er teknisk valgfritt, vil du sannsynligvis se de beste resultatene hvis du gjør som mange av trinnene som du er komfortabel med.

Hvordan du registrerer deg for Weight Watchers

•  Gå til et møte. Weight Watchers arrangerer ukentlige møter for sine medlemmer på ulike steder over hele landet. Odds er, hvis du bor i en større by du er innenfor kjøreavstand på minst ett møte. De tilrettelegger og gruppemedlemmer vil ha alle de materialene du trenger for å delta i programmet. Du kan finne et møtetidspunkt og plassering på selskapets hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

•  Gå til nettstedet. Dette er den raskeste måten å registrere deg for Vei Watchers. Hvis du ikke har tid til å gå på møter, er dette den neste beste tingen. Nettstedet inneholder et vell av informasjon for kosthold valg og mosjon.

Klikk på "Registrer deg i dag" knappen. Dette vil bringe deg til en side som beskriver dine betalingsplan og konto spesifikasjoner. Fyll ut riktig informasjon, og velge betalingsplan som passer best til dine mål og klikk "Fortsett".

Opprett en konto påloggingsnavn og passord. Påloggingsinformasjonen er helt sikkert. Du er den eneste som har tilgang til denne informasjonen. Skriv inn din betalingsinformasjon og klikk "Fullfør Sign Up" når du har lest og aksepterer abonnementsavtalen.