Digidexo.com

Hvordan detox kroppen din i One Day

Rense kroppen internt hjelper kroppen få sunnere. Med avgiftning, kvitter kroppen seg med skadelige materialer, rusk, urenheter og giftstoffer som kan forårsake sykdommer eller forstyrre normale kroppsfunksjoner. Ved å fjerne akkumulert avfall fra vev og celler i kroppen, kan du forbedre din helse og føler seg bedre. Det finnes flere metoder for å rense kroppen, slik at alle kan finne en metode som passer hans eller hennes livsstil. Mens du kan avgifte kroppen på en dag, er den beste tilnærmingen for å gjøre avgiftning en del av din daglige rutine.

Bruksanvisning

•  Drikk vann. Å detox på en dag, må du drikke 8 til 10 glass vann. Dette bidrar til hydrat celler og vev, som kroppen trenger for god helse. I tillegg til drikkevann, kan du også drikke fruktjuice, grønnsaksjuice og urtete å få væske du trenger. Å drikke vann hjelper også å skylle giftstoffer og urenheter ut av kroppen.

Fast for dagen. Hvis du ikke spiser noe mat i løpet av dagen, får fordøyelsessystemet en pause. Energien kroppen trenger vanligvis å fordøye maten er i stedet brukt til selvhelbredelse og selvrensende. En rask er en effektiv måte å rense hele kroppen.

Spis økologisk mat. Hvis du ikke kan gå på en rask på grunn av medisinske årsaker, er den nest beste tingen å spise bare økologisk mat. Disse matvarer er sunnere for kroppen fordi de inneholder langt færre konserveringsmidler, nitrater, sulfater, plantevernmidler og andre kjemikalier som vanligvis er en del av matvareindustrien. Frukt, grønnsaker og kjøtt alle kommer i organiske varianter i disse dager. Du kan finne økologisk mat i supermarkeder eller på bøndenes markeder.

Gjør aerobic trening. En måte å gå ned i vekt og å avgifte kroppen er å utøve. Enhver aerob trening som brenner kalorier, som sykling, løping, turgåing, svømming eller dans, kan også bidra til å brenne fett. De fleste giftstoffer i kroppen er i fettvevet. Ved å miste fettet, kan også redusere nivåene av giftstoffer i kroppen. Trene også får deg til å svette, og dette frigjør giftstoffer gjennom porene i huden.

Ta urte kosttilskudd. Melk tistel bidrar til å rense ut leveren, den største filtrering organ i kroppen. Leveren har mange funksjoner, inkludert å fjerne skadelige kjemikalier. UVA Ursi renser nyrene, en annen filtrering organ. Nyrene rense blodet hver dag. Med mindre plakk og rusk i blodstrømmen, strømmer blodet lettere som det bringer næringsstoffer og oksygen til alle deler av kroppen. Blodet bidrar også til å fjerne avfall som ufordøyd mat partikler. En urte kolon cleanser blir kvitt bygget opp avføring og rusk som fortsatt er i de lavere tarmen.