Digidexo.com

Hva er Kalsium Citrate Med Magnesia godt for?

Kalsium og magnesium arbeider sammen for å opprettholde din helse. Uten magnesium, er kroppen din ikke er i stand til å absorbere kalsium riktig. Mange kosttilskudd inneholder både mineraler.

Kalsium citrate er den formen for kalsium som kroppen kan absorbere. Kalsiumkarbonat og korall kalsium finnes ofte i tillegg, men er ikke så lett absorberes av kroppen. Magnesia er den brede navn for hvilken som helst type av magnesium. Kroppen absorberer magnesium gluconate eller chelated magnesium. Chelated magnesium er delvis brutt ned, og kroppen din trenger ikke å jobbe så hardt for å absorbere det som andre former for magnesia.

Fordeler med Kalsium

Kalsium bidrar til å regulere hjerterytmen, har en naturlig alkalisering effekt som forsinker bakterielle infeksjoner, bygger sterke bein og tenner, hjelpemidler i blodpropp og metabolske aktiviteter. En studie av USDA fant at en tilstrekkelig mengde kalsium tatt av kvinner kunne bidra til å redusere PMS symptomer og menstruasjonssmerter; 73 prosent rapporterte færre PMS symptomer.

Dr. Michael zemel, ved University of Tennessee, rapporterte at testpersonene gikk ned i vekt i løpet av et år ved å konsumere mer kalsium. Fagene mistet et gjennomsnitt på 11 pounds, og de hadde lavere mengder kroppsfett enn folk som ikke spiser tilstrekkelige mengder kalsium.

Fordeler med Magnesium

Fordeler med magnesium inkluderer forebygging av type 2 diabetes og koronar hjertesykdom, fremme bein fleksibilitet, og en reduksjon i cravings for søtsaker. Ytterligere fordeler er fremme rolig søvn, reduksjon av insulinresistens, regulering og normalisering av blodtrykk, forebygging av hjertesvikt og klase og migrene hodepine.

Kalsium og magnesium sammen

Når kalsium blir tatt alene, kan det føre til problemer ved å gjøre bein skjør. Magnesium kombinert med kalsium bidrar til å opprettholde fleksibiliteten i beina mens kalsium gjør bein tettere. Når kombinert, til kalsium og magnesium arbeid med vitamin D, vitamin K, spormineraler og boron fremme sunn benbygning, forbedre muskel tone og avslapning, og opprettholde tannhelse. Kalsium og magnesium virker sammen også for å fremme produksjonen av adenosin trifosfat (ATP), en komponent av kollagen i huden som syntetiserer nukleinsyrer og proteiner i alle celler i kroppen.

Symptomer på mangel

Hvis kroppen din ikke får riktig mengde kalsium, kan du oppleve hjertebank, prikking i ansiktet og ekstremitetene, stølhet og tap av beintetthet. Når blodserumnivå av kalsium faller under 1 prosent, vil kroppen din lekke kalsium den trenger fra bein, noe som fører til benskjørhet og en økt risiko for brudd.

Magnesium-mangel produserer ulike symptomer som kan omfatte søvnløshet, angst, hyperaktivitet, rastløshet, forstoppelse, muskelspasmer, sårhet, ryggsmerter, hodepine og ekstrem trøtthet.

Anbefalt dosering

Den anbefalte dosering av kalsium er 1200mg. Høyere doser ikke gir flere fordeler. Den anbefalte dosering av magnesium per dag er 500mg. Som du kan se, vil kalsium citrate med magnesia gi kroppen din med kraftige næringsstoffer for å opprettholde god helse og forebygge mange forhold. Finn kalsium citrate med magnesia kosttilskudd i dagligvarebutikker, narkotika butikker og på nettet.