Digidexo.com

Hva å spise på en High Protein Low Carb Diet

Etter en høy-protein, har lav-karbo diett blitt en populær metode for å miste vekt. Grunnleggeren av denne type diett er Dr. Robert Atkins. Hans plan for å miste vekt, kalt Atkins diett, har eksistert i mange år. Spottet av noen på grunn av sitt lave innhold av vitaminer, denne dietten, som er høy i protein og lite karbohydrater, har likevel vist seg som et effektivt vekttap metode for noen Kosten. Følgende er en guide knyttet til Atkins dietten.

Slik fungerer det

Ifølge Dr. Robert Atkins, når karbohydrat forbruk har stoppet, så gjør produksjonen av glukose. Når dette skjer, slår kroppen inn i en parallell form for energi metabolisme kalles ketose. Han forklarer, "Ketose er reverseringen av de biologiske mekanismer som er involvert i overvekt." Når kroppen svitsjer over til ketose, begynner fett å bli brent for drivstoff og elimineres gjennom kroppslige prosesser.

Kjøtt

Denne typen diett er ikke godt egnet for en vegetarianer, som å spise en ubegrenset mengde animalsk protein er oppmuntret. Selv om alle typer kjøtt er greit å spise på en høy-protein lav-karbo diett, kan magre proteinkilder være best for kroppen din. Likevel, når du følger denne type diett alle typer kjøtt, fisk og kylling er tillatt.

Dairy

Selv ost inneholder svært små mengder av karbohydrater, er de fleste oster tillatt på en høy-protein, low-carb diett. Cheddar, mozzarella, sveitsisk, kremost og cottage cheese kan spises i ubegrensede mengder.

En annen stor kilde til meieri protein er egg. Kjøtt, egg og ost er hjørnesteinen i denne type diett. Egg kan også spises i ubegrensede mengder; Men ta oppmerksom på hva type fett brukes til å lage dem. På Atkins diett, er smør tillatt og margarin er det ikke. Alle vegetabilske oljer er greit å spise på denne dietten.

Grønnsaker

De fleste typer frukt og grønnsaker inneholder en moderat mengde karbohydrater og derfor blir ikke oppmuntret på en høy-protein, low-carb diett. Det er imidlertid noen grønnsaker som har et karbohydratinnhold som er lavt nok til å være tillatt. Disse inkluderer brokkoli, blomkål, spinat, squash, sommer og spaghetti squash, snittebønner, sukkererter, okra, og aubergine. Som å spise frukt er ikke anbefalt, er å ta vitamintilskudd oppmuntret.

Salater laget fra romersk, spinat, eller isbergsalat oppfordres. Egg og alle typer kjøtt kan legges til salaten, samt noen av følgende komponenter: radicchio, agurk, paprika, selleri, alfalfaspirer, sopp, eller oliven. Men tenk på hvilken type dressing du legger på salat. Selv dressinger annonseres som lav-fett kan ha en høy karbohydrat-innhold. Velg salat dressing med lavest karbohydrat mengden i stedet for det laveste beløpet av fett.

Matvarer for å unngå

Matvarer som ikke er tillatt omfatter alle typer raffinert eller behandlet sukker, alle typer brød eller frokostblanding produkt, og alle typer frukt eller fruktjuice. Melk er heller ikke tillatt.

Når du har en søt tann, se etter produkter som er laget med en kunstig søtningsmiddel. På grunn av populariteten til low-carb livsstil, mange snacks og mat er tilgjengelig på markedet med low-carb og høy-protein diett i tankene. Bare husk å sjekke etiketten og sørg for at produktet ikke inneholder mer enn 5 gram karbohydrat.