Digidexo.com

Hjem rette for Nysing fra Allergier

Allergi kan være en byrde, ikke bare i løpet av våren og høsten sesonger, men hele året, og de er et irritasjonsmoment for dem som lider av dem. En kløende nese, rennende øyne og nysing kan forstyrre hverdagen og lettelse kan være vanskelig å finne. Heldigvis er fremskritt i medisin gjør allergier lettere å takle for de som arbeider med dem på en jevnlig basis. Noen naturlig rettsmidler kan også brukes, sparsom deg fra å måtte hele tiden stole på medisiner.

Neti Pot

Neti potten har blitt godkjent av leger over hele landet på grunn av sin effektivitet mot sesongmessige allergier og bihulebetennelse. Denne lille potten, ligner på en liten, porselen te vannkoker, er utformet for å helle salt vann inn i neseborene og gjennom din lomme passasjer. Det har vist seg å rense luftveiene av pollen og andre luftbårne allergier som kan fremkalle nysing. Selv om det var en gang uhørt, neti potten kan nå lett finnes på apotek som et resultat av sin økende popularitet.

Vitamin C

En oversett hjem rette for nysing og de fleste allergiproblemer er vitamin C. Finnes i alt fra grønnsaker til appelsinjuice, er vitamin C en klassisk middel for allergi symptomer, inkludert nysing. Det vil redusere histamin nivået i systemet raskt og effektivt hvis tatt ved utbruddet av en allergisk reaksjon. Hvis du ikke har en flaske med vitamin C piller i medisinskapet, et glass juice rik på vitamin C (som appelsin eller grapefrukt) vil gjøre utslaget. Det er også en velsmakende måte å øke immunsystem.

Aromaterapi

En annen måte å roe ned bihulene er ved å utsette deg selv for urte dufter. Hvis du har allergi, bør du investere i røkelse eller eteriske oljer for å hjelpe deg å få en pause fra nysing. Kamille og lavendel er populære hjem rettsmidler for nysing fordi deres dufter bli kvitt det lille kløe i nesen. Men hvis du ønsker å hjelpe deg selv i det lange løp, prøver å bli kvitt kilden til problemet. Støv ofte, vaske kjæledyrene for å bli kvitt noen dander og vurdere å kjøpe en god avfukter.