Digidexo.com

Slik importerer helse kosttilskudd til USA

Slik importerer helse kosttilskudd til USA


Helse kosttilskudd tilby forbrukerne en mulighet til inntak vitaminer eller mineraler kan de normalt ikke forbruker gjennom mat. Dette er spesielt viktig for enhver forbruker som har en vitamin eller mineralmangel. Imidlertid må disse kosttilskudd passere strenge reguleringer av USA Food and Drug Administration (FDA). Noen supplement gjort i USA faller inn under denne forskriften, men importerte helse kosttilskudd står overfor en høyere gransking nivå. Aspekter som merking og tilpassede kontroll håndheves mot helse kosttilskudd produsert og solgt fra andre nasjoner.

Slik importerer helse kosttilskudd til USA

•  Kontakt produsenten direkte. Det er best å kontakte produsenten direkte angående import av kosttilskuddet. Også, må du spørre produsenten visse spørsmål som vil hjelpe med importen.

Kontroller at supplement oppfyller FDA definisjonen av et supplement. FDA definerer et supplement som en ikke-tobakksprodukt som inneholder et vitamin, mineral-eller botaniske. Dette fremgår etter § 201 (ff) av Federal Food, Drug and Cosmetic Act.

•  Be om supplement etiketten informasjon. FDA krever at alle innenlandske og utenlandske kosttilskudd for å ha en oversikt over alle de vitaminer og mineraler den har. Hvert vitamin og mineral i tillegg må også ha en prosentandel til det, noe som indikerer hvor mye av det daglige inntaket av vitamin eller mineral du forbruker.

Undersøke om produsenten er notert på bioterrorisme loven. Hvis en produsent ikke er notert på bioterrorisme loven, da de ikke kan selge sine produkter i USA.

Spør Animal and Plant Health Inspection Service (APHIS) om supplement. Den APHIS forbyr alle importerte produkter som inneholder en risiko for kugalskap. Noen ikke-vegansk kosttilskudd kan bruke animalske produkter som er utsatt for kugalskap infeksjoner.

Bestill din helse kosttilskudd. Når du finner ut om helsekost supplement kan fjerne FDA forskrifter, så det bør ikke være noe problem å kjøpe produktet gjennom leverandøren.

Hint

  • Produsenten for et kosttilskudd er ansvarlig for å ta kontakt med FDA. FDA regulerer supplement for import og merking formål. Tillegget trenger ikke å bli testet for sin effektivitet av FDA.
  • Hvis helsekost supplement ikke er tillatt i USA av FDA, da Tollvesenet vil gripe produktet. Toll følger alle retningslinjer FDA pålegger narkotika og medisiner, som helse kosttilskudd faller inn under.