Digidexo.com

Hvordan bruke Søt Oil i tørre øyne

Bruke søt olje å kurere tørre øyne er en enkel, effektiv alternativ til bearbeidet øyedråper.

Hvordan bruke Søt Oil i tørre øyne

Alternativ behandling av tørre øyne

Tørre øyne er et vanlig problem. Symptomene på tørre øyne er kløende eller røde øyne og en manglende evne til å produsere tårer. Selv om du kan bruke over-the-counter øyedråper for å bekjempe problemet, dette er bare en midlertidig løsning. Naturlig rettsmidler kan ofte gi mer varige resultater.

En naturlig middel for tørre øyne er bruken av naturlige oljer slik som søt olje. Søt olje kan ikke settes direkte inn i øynene, men tilføres via ulike matvarer. Søt olje er anbefalt for å bistå med tørre øyne på grunn av de rike, fettsyrer i oljen. Disse oljene arbeide med kroppen din naturlig å smøre øynene og lette symptomer på tørre øyne.

Det er mange forskjellige matvarer som inneholder de nødvendige søte oljer for å bidra til å kurere problemer forårsaket av tørre øyne. Matvarer som inneholder oljer for å hjelpe i herding tørre øyne er seafoods som laks, torsk, sild og tunfisk. Disse matvarer kan spises i en rekke måter, og er lett tilgjengelig. Det er ikke nødvendig å følge en bestemt diett, men å bare ta med noen av disse matvarene som en del av ditt vanlige kosthold.

For noen mennesker er det mer ønskelig å ta en type kosttilskudd heller enn å spise visse matvarer. Den søte oljer er nødvendige for å øyehelse kan finnes i fiskeolje, linfrøolje og nattlysolje. Disse oljene er tilgjengelig over disk i en rekke forskjellige typer. Den vanligste formen er en daglig tablett som kan kjøpes i noen av de ovennevnte varianter hos din lokale helsekost butikk eller apotek. De kan også ofte bli funnet i væskeform, som blir inntatt med en dråpeteller noen dråper ved tidspunktet under tungen.

Bruk søt olje daglig for å skape maksimal, langtidsvirkning. Som disse oljene jobbe fra innsiden og ut, vil de ta minst 24 timer for å begynne å få effekt.

Hint

  • Flytende former av søt olje er vist å være like effektivt som reseptbelagte medikamenter ved behandling av tørre øyne. Innlemme bruk av søte oljer i din daglige vitamin diett for maksimal effektivitet.
  • Ikke legg søte oljer direkte inn i øynene. Ikke ta mer enn anbefalt dose.