Digidexo.com

Hvordan å miste vekt for Gynecomastia Surgery

Gynecomastia er en tilstand som rammer menn og er preget av en overdoser av fettvev i brystet området som fører til utseendet på brystene. Tilstanden er relatert til en overflod av østrogen. Mange menn velger å gjennomgå gynecomastia kirurgi som sitt eneste alternativ for å korrigere lidelse. Operasjonen innebærer fjerning av det overskytende fettvevet for å minske synligheten av forstørrede brystene og strammer den omkringliggende huden området, hvis det er nødvendig. Hvis vekten er årsaken til tilstanden, kan det være nødvendig å gå ned i vekt før gynekomasti kirurgi for å oppnå optimale resultater.

Hvordan å miste vekt for Gynecomastia Surgery

•  Spis en diett lav på fett for å gå ned i vekt. Ikke spis noen bearbeidet mat som chips, pølser, kjeks og kaker. Overvekt vil bidra til fettvevet innskudd forbundet med gynocomastia. Hold deg unna alle fete kjøttstykker, eller fjerne fett fra eksisterende kjøtt. Chill alle supper og skrape fett som dannes på toppen.

Konsumere matvarer som er forbundet med økt testosteron, som kål, brokkoli, sennep greener, rosenkål, blomkål, grønnkål, nepe greener og reddiker. Disse lav-kalori grønnsaker vil bidra til vekttap. I tillegg, kan en økning i testosteron bidra til å motvirke virkningene av det overskytende østrogen.

Utfør en kombinasjon av aerobic og vektløfting øvelser minst 5 dager i uken i økter på 45 minutter eller mer til å øke vekttap. Har en lege eller personlig trener bestemme på hvilket nivå du trenger å jobbe aerobt å brenne fett, og trening på eller over dette nivået i minst 30 minutter daglig.

Spis en diett høy på protein, inkludert magert kjøtt som fisk, kylling, kalkun og mager biff. I tillegg spiser eggehviter og drikke lettmelk. Dette vil hjelpe deg å bevare muskel men gå ned i vekt samtidig.

Eliminer karbohydrater til mindre enn 25 gram per dag, hvis mulig. Overskytende karbohydrater omdannes til fett og vil ikke oppmuntre vekttap. Ikke forbruke brød eller pasta produkter. I tillegg holde seg borte fra poteter og sukkerholdige matvarer.

Drikk vann for å unngå dehydrering. Når kroppen blir dehydrert, ofte forvirrer det signalene med sult. Å miste vekt, drikke minst 64 oz. vann daglig.