Digidexo.com

Prelief bivirkninger

Prelief, en merkevare av kalsium glycerophosphate supplement, er tilgjengelig som en tablett eller pulver for gastrointestinale og urin sykdommer som irritabel tarm syndrom og betennelse i blæren eller prostata. Selv om det er et mineral, gjør kalsium glycerophosphate har bivirkninger og kontraindikasjoner, som med alle legemiddel eller supplement.

Effekter

Prelief er en syrenøytraliserende, så tar den med sure matvarer hindrer irritasjon i mage, tarmer, blære og som mat er behandlet i kroppen. En annen fordel med Prelief er redusert celle irritasjon i blæren, og tillegget blir studert hos pasienter med interstitiell cystitt å bekrefte denne fordelen. Pasienter med denne typen blærekatarr og med overaktiv blære kan oppleve mindre smerter og det haster med å bruke Prelief.

Doser

Calclium glycerophosphate er generelt anerkjent som trygge av Food and Drug Administration. To Prelief tabletter gi 130 mg av elementært kalsium og hver fjerdedel teskje pulver tilsvarer den samme. Denne to-tablettdose av elementært kalsium er 15% av den anbefalte daglige inntak av kalsium, og det kan bli tatt to ganger daglig.

Bivirkninger

Prelief kan forårsake mild smak problemer og, sjeldnere, færre avføringer. Mer alvorlige bivirkninger forekommer sjelden og er forbundet med høye nivåer av kalsium: nyrestein, hovne ankler, og alkalose.

Legemiddelinteraksjoner

Fordi den viktigste ingrediensen i Prelief er kalsium, kan tillegget samhandle med antibiotika som ikke er absorbert når det tas med kalsium. I tillegg må kalsium-absorpsjon av kroppen være spredt utover dagen for maksimalt utbytte, slik at andre kalsiumtilskudd ikke bør tas med Prelief ofte.

Advarsler

Noen pasienter med blodtrykk eller nyreproblemer, eller som er på visse medisiner bør ikke ta ekstra mineraler som kalsium eller fosfor uten å snakke med en lege.