Digidexo.com

Interstitiell cystitt hos barn

Interstitiell cystitt, også referert til som IC, hos barn kan være en utfordrende kronisk tilstand som påvirker et barns urinveiene og er ofte utløst av mat og drikkevarer. Interstitiell cystitt er mulig å behandle, og med en aggressiv medisinsk team og plan, barn med IC er i stand til å trives og overvinne daglige utfordringene ved å leve med IC.

Symptomer

Ifølge interstitiell cystitt Association, kan symptomene på interstitiell cystitt hos barn inkluderer urin haster, hyppig vannlating, bekken og ubehag i magen og / eller smerter. Disse effektene har en tendens til å bli assosiert med spesifikke drikke og mat triggere.

Behandling

Behandlingstilbud for interstitiell cystitt hos barn er lik voksne behandlinger, men modifisert for å være trygt for barn. Den interstitiell cystitt Association sier at kosttilskudd ledelse er den primære behandlingsalternativ for barn med interstitiell cystitt. Det er ofte koblet sammen med konservative behandlinger som Prelief, også referert til som kalsium glycerophosphate, bekkenbunnen fysioterapi, yoga og avspenningsteknikker. Medikamenter som er spesifikke for interstitiell cystitt er også tilgjengelig for behandling. Medisiner for å behandle interstitiell cystitt hos barn har ikke blitt testet, så bruken vil være opp til deg og ditt barns medisinske team.

Matvarer for å unngå

Endringer i ditt barns kosthold kan være den mest effektive selvhjelpsstrategi når du arbeider med interstitiell cystitt. Lær barnet ditt å unngå drikker som brus, saft og juice. Mat som inneholder sjokolade, bearbeidet mat og pizza kan også forårsake interstitiell cystitt symptomer til å blusse opp.

Utfordringer

Ifølge interstitiell cystitt Association, kan barn med interstitiell cystitt møte visse utfordringer som hyppige fravær fra skolen på grunn av beskaffenheten av sykdommen. Barn vil også trenge ekstra toalett pauser i løpet av dagen på grunn av sykdom. Møte med skolen tjenestemenn og lærere regelmessig for å skape en klar forståelse av tilstanden kan hindre unødvendige problemer med fravær og bad tid konflikter.

Betraktninger

Barn med interstitiell cystis kan også ha kroniske tilstander som allergiske reaksjoner, gastrointestinale problemer, fibromyalgi og vulvodynia hos jenter. Ytterligere komplikasjoner slik som inkontinens, refluks og enurese kan også være tilstede.