Digidexo.com

røyke før koloskopi

Hvordan Prep for en koloskopi

Hvordan Prep for en koloskopi

Golytely

Golytely er et pulver som er blandet med vann. Legen bestiller koloskopi vil skrive deg en resept på det. Du vil motta instruksjoner fra apoteket om hvor mye av løsningen å drikke og i hvilke intervaller å drikke det. Du bør sørge for at du har ikke noe der å gå for resten av dagen når du begynner å drikke det fordi det vil gi deg diaré. Hensikten er å få kolon helt renset for testen. Din diaré vil etter hvert slå inn til klar væske. Her er da klar for testen. Denne behandlingen er gjort kvelden før koloskopi er planlagt.

Fosfor-brus

Det andre alternativet for å forberede en koloskopi er å bruke Phospho-brus. Kjøpe Phospho-brus på noen narkotika butikken og blande pulveret med litt vann. Drikk det og deretter fortsette å drikke et par glass vann. Du må da gi deg selv en klyster. To av disse tingene kombinert skal eliminere all din avføring til du ser bare klar væske. Du vil da være klar for test neste dag.

Ingen mat og rikelig med væske

Når du har fullført ett av de to kolon renser ovenfor du trenger for å holde seg borte fra noe mat. Å spise mat før koloskopi vil bare fylle din kolon opp igjen, og ønsker du det å bli klart. Da må du fortsette å drikke klare væsker som vann, eplejuice, kaffe eller te. Dette er nødvendig for å holde deg hydrert før testen er over. Bør følges disse tiltakene fra midnatt natten før testen før testen er fullført.

Koloskopi magesmerter

En koloskopi er en medisinsk test som undersøker magesmerter, skjermer for tykktarmskreft og ser for unormal vev i tykktarmen, for eksempel polypper. Denne fremgangsmåten gjør det mulig for en lege for å se innsiden av en pasients kolon og rektum.

Symptom Investigation

En koloskopi kan brukes til å finne kildene til rektal blødning, abdominal ubehag eller andre tarmproblemer, ifølge Mayo Clinic.

Cancer Screening

Leger kan anbefale periodiske colonoscopies å screene pasienter for kreft polypper og unormale forstadier vekster i tykktarmen.

Koloskopi Risiko

Colonoscopies er generelt sikker og sjelden resultere i blødning inne i tykktarmen fra fjerning av en polypp, en rift i endetarmen eller kolon vegg eller en negativ reaksjon på den sedative som brukes under fremgangsmåten.

Prosedyre Forberedelse

Pasienter må følge en begrenset diett på dagen før kolonoskopi undersøkelse, bruke en resept avføringsmiddel for å fjerne kroppsavfall fra tykktarm og eventuelt justere medisindoser før prosedyren.

Prosedyre

En lege setter inn en fleksibel, lysende rør med et kamera i pasientens rektum, beveger seg i røret gjennom tykktarmen og pumper luft inn i tykktarmen for å tillate bedre visning. Dette kan føre til påfølgende magesmerter. Polypper kan fjernes ved små instrumenter under koloskopi.

Koloskopi Forberedelse Med en ileostomi

Koloskopi Forberedelse Med en ileostomi


Når en kolon er tapt for kreft eller andre sykdommer, kan tynntarmen være festet til buk-veggen, slik at avfallet passerer inn i en pose - ileostomi pose. Regelmessige koloskopier til skjermen for kreft forhindre tap av tynntarmen. Å se klart under en koloskopi, må tarmen være tom. Kolonoskopi preparat med en ileostomi er utformet for å tømme tarmene, men at preparatet bare tar en dag.

Ingen prep

Avfall passerer gjennom kolon langsomt, krever fremstillingen å rense kolon all avføring. På dagen før koloskopi bare væsker kan svelges. På slutten av ettermiddagen og kvelden den dagen "prep" - en saltvann avføringsmiddel foreskrevet av lege - skynder avfallet gjennom tarmen. Men avfall går så fort gjennom tynntarmen at når tykktarmen er fjernet er det ikke behov for prep. Koloskopi forberedelse med ileostomi bag vanligvis ikke krever saltvann avføringsmiddel.

NPO

NPO står for et latinsk begrep som betyr "ingenting ved hjelp av munnen." Koloskopi forberedelse med ileostomi betyr NPO dagen av koloskopi. Avfall går helt gjennom tynntarmen i seks til åtte timer, så ikke spise eller drikke på dagen av koloskopi gir god tid for tynntarmen å tømme.

Ileostomi bag

Kolonoskopi preparat med en ileostomi pose omfatter pakking av en ny ileostomi pose for bruk etter inngrepet. Ileostomien bag du har på deg vil bli fjernet og forkastes når du er klargjort for inngrepet ved kirurgi eller sykehus. Husk å ta en ny pose.

Advarsel

Følg legens ordre. Noen pasienter med ileostomipasienter poser krever en dose av prep, ifølge Dr. David H. Balaban, en Charlottesville, Va., Gastroenterolog.

Forskjellen mellom Proctosigmoidoscopy & Koloskopi

En proctosigmoidoscopy og en koloskopi er invasive prosedyrer enn innebære en undersøkelse av tykktarmen ved hjelp av et endoskop. Det er like mange forskjeller mellom de to prosedyrene som det er likheter.

Beskrivelse

En proctosigmoidoscopy innebærer kontroll av den nedre del av tykktarmen som kalles sigmoid. Kolonoskopi, på den annen side gjelder å inspisere hele tykktarmen.

Verktøy som brukes

Verktøyet som brukes er et endoskop, selv om hver prosedyre bruker ett designet spesielt for området som undersøkes. En koloskopi bruker en colonoscope, mens en proctosigmoidoscopy bruker en sigmoidoscope. I begge tilfeller blir endoskopet inn i endetarmen.

Formål

Begge proctosigmoidoscopies og koloskopier er utført for å se etter tidlige tegn på kreft, bestemme årsaker til unormale tarmfunksjonen, eller evaluere symptomer. I proctosigmoidoscopies, derimot, er slike undersøkelser begrenset til nedre del av tykktarmen.

Polypper

Polypper --- biter av grodd vev --- kan fjernes fra sigmoid under en proctosigmoidoscopy og fra hele tykktarmen under en koloskopi.

Andre begreper som brukes

Proctosigmoidoscopy er også referert til som en sigmoidoskopi.

Koloskopi klargjøring

En kolonoskopi er en undersøkelse av den store kolon hvor en liten kamera på et rør føres gjennom anus og inn i tarmen. Det kan detektere problemer slik som sår eller polypper, og også benyttes for å ta en liten biopsi. Men før eksamen, må pasienten følge flere skritt for å sikre kolon er renset ut og klar for prosedyren.

Medisinering

Om en uke før eksamen, vil legen din be deg om å slutte å ta visse medisiner som kan forstyrre med prosedyren og være skadelig for din helse under koloskopi. Enhver type medisin som tynner ut blodet slik som Coumadin, aspirin og ibuprofen bør opphørt. Også, noen vitaminer som inneholder jern trenger å bli suspendert.

Rengjøring

Mesteparten av forberedelsene innebærer skylle ut all avføring og væske i tykktarmen din. Legen din vil be deg om å ta avføringsmidler i løpet av 24 timer før eksamen. Vanligvis vil du være i stand til å bestemme hvilke avføringsmiddel som fungerer best for deg. Noen leger anbefaler Phospho-brus avføringsmiddel, som du kan få over disk. Du blander dette avføringsmiddel med vann eller ingefær øl og deretter være klar til å bruke mye tid på toalettet som kolon er spylt ut.

Væsker

Etter midnatt kvelden før eksamen, vil du ikke få lov til å spise noe. Dessuten kan du bare innta klart fargede væsker. Tillatte drikker inkluderer vann, te, buljong, klar saft og kaffe. Du må unngå melk og alkohol. Det er også viktig å avstå fra inntak av noe rødt som legen kan forvirre farge som blod i tykktarmen.

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer


Fritt fører til sykdommer slik som kreft og hjertesykdom. Sigarettrøyking relaterte dødsfall står for en av fem dødsfall årlig blant amerikanerne, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Mens mange sigar røykere ikke inhalerer røyken, inneholder sigarer like mange giftige kjemikalier som sigaretter inneholder. Ifølge National Cancer Institute, kan en premie sigar inneholde så mye tobakk som en pakke sigaretter. Til tross for de syke effektene av røyking, prøver å slutte og bor tobakksfritt forblir vanskelig på grunn av tobakksavhengighet.

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer

•  Lag en avslutt-smoking plan. Din plan bør inneholde utarbeide et støttesystem som venner og familie. Opprett en journal og skrive ned de triggere som gjør at du ønsker å røyke, som kan inkludere alkoholforbruk eller stress. Skriv ned grunnene du vil slutte.

Sett en dato i kalenderen for å slutte å røyke og holde seg til den datoen. Planlegg en dato tett på din kalender, i stedet for lengre unna. Vente til siste dag i måneden kan gjøre du ombestemmer deg om å slutte.

distrahere deg fra å røyke og atferd som vanligvis går med den. Endre rutine kan hjelpe distrahere deg fra trangen til å røyke. Gå en tur eller trener kan være et sunnere alternativ.

Prøv nikotinerstatnings medisiner, som inkluderer nikotintyggegummi, nikotin pastiller eller nikotinplaster. Hvis over-the-counter metoder ikke fungerer, ta kontakt med legen din om reseptbelagte medisiner, for eksempel bupropion eller vareniklin.

Fjern eventuelle gjenværende sigaretter eller sigarer i ditt hjem. Bli kvitt askebegre. Forlate tyggegummi eller hard candy rundt huset for å erstatte de cravings.

Koble med en mental helse profesjonell hvis du føler andre alternativer har mislyktes. Ringe en støttetelefon for å komme deg gjennom en craving.

Hint

  • Abstinenssymptomer kan vare noen uker. Husk at symptomene er bare midlertidig.
  • Unngå venner eller familie som røyker rundt deg.
  • Unngå røyking på dagen at du avslutter.
  • Ikke gi inn dine krav. Dette vil tillate deg å begrunne hvorfor du tror du bør røyke.
  • Unngå kaffe og alkohol når slutte å røyke.

Hva er prosedyren for en koloskopi på en nyfødt?

Hva er prosedyren for en koloskopi på en nyfødt?


En koloskopi tillater en lege å se inni babyens endetarm og hele lengden av hennes kolon, for å hjelpe diagnostisere kilden til rektal blødning eller uforklarlige endringer i tarmfunksjonen, magesmerter eller vekttap. Fremgangsmåten for å utføre en koloskopi hos nyfødte er lik som utføres hos eldre barn og voksne.

Forberedelse

Det finnes ingen nasjonale retningslinjer for tarm forberedelse hos spedbarn, ifølge en konsensus dokument utarbeidet av en arbeidsgruppe fra American Society of Colon og endetarms kirurger, American Society for Gastrointestinal Endoskopi og Society of American Gastrointestinal og endoskopisk kirurgi, publisert i medisinske tidsskriftet Gastrointestinal Endoskopi i 2006 Basert på dette dokumentet, kan barnets lege anbefaler at du oppgir din nyfødte med en klar væske diett dagen før prosedyren og ingenting gjennom munnen i åtte timer før selve koloskopi. Du kan også bli bedt om å administrere en liten dose av Fleet Phospho-brus, et avføringsmiddel, før prosedyren for å hjelpe rense babyens tarm.

Innstilling

Ifølge Medline Plus, en tjeneste av National Institutes of Health (NIH), en koloskopi generelt utføres i en lege kontor eller et sykehus. Du vil sannsynligvis bli gitt muligheten til å bo med barnet under prosedyren. Hvis legen din ikke inviterer deg til å være sammen med nyfødte, og du ønsker å være til stede, spør om du kan følge din baby.

Anestesi / sedasjon

Før prosedyren starter, bør du snakke med babyen din lege om bruk av bedøvelse under colonscopy. NIH bemerker at sedasjon kan brukes der det er hensiktsmessig, for å hjelpe barnet å slappe av og for å redusere ubehag barnet kan oppleve. Disse medikamentene kan bli levert gjennom en intravenøs linje.

Bruk av tvang

Begrensninger kan brukes under prosedyren fordi nyfødte ikke er i stand til å følge instruksjonene. Begrensningene er der for å begrense bevegelsen og sørge for at undersøkelsen er utført på riktig måte. Gråt er en normal reaksjon og vil sannsynligvis føre til mer fra ukjent miljø enn fra noe ubehag begrensningene eller prosedyren kan føre til.

Prosedyre

En colonoscope er en lang, fleksibel, lysende rør med en liten kamera montert på den ene enden som sender et videobilde i en dataskjerm. Babyens lege vil sette inn colonoscope gjennom babyens anus og forsiktig fremme den til den laveste delen av tynntarmen. Luft kan innføres gjennom colonoscope for å få en bedre oversikt over tykktarmen, og suge kan anvendes for å fjerne væske eller avføring. Som colonoscope trekkes tilbake, din lege får en bedre visning av tykktarmen. Hvis han ser betent eller unormal utseende vev, kan legen sette inn en liten pinsett gjennom colonoscope å ta en biopsi (vevsprøve). Dette vanligvis ikke medfører noen smerte. Babyens vitale tegn vil bli overvåket gjennom hele prosedyren, som vanligvis varer en halv time til en time.

Recovery

Resten er generelt anbefalt etter koloskopi er fullført. Det er også viktig å tilby barnet væske, spesielt hvis babyens lege anbefalte tarmtømming før prosedyren. Babyens lege vil gi resultatene av undersøkelsen og eventuelle vevsprøver så snart som mulig.

Koloskopi Forberedelse Alternatives

En koloskopi sjekker for forhold som kan tyde på kreft i tykktarmen. For å forberede for en koloskopi, vil du være i stand til å spise fast føde i ca 20 timer, og må ta en rekke medisiner som vil rense din kolon og forsikrer at prosedyren vil gå greit. Tømming av tykktarmens innhold er en ubehagelig opplevelse i beste fall.

Diet

På dagen før testen, kan du ikke spise noe fast føde. De eneste tingene du kan ha er vann, klar buljong, brus, klare juice og gelatins (orange, gul og lys grønn bare). Dette kan ikke være veldig tilfredsstillende, men det er nødvendig for å rense ut kolon.

Polyetylenglykol

Polyetylenglykol er en elektrolytt-balansert løsning som må forbrukes i store mengder natten før testen. Du må drikke ca 4 L (1 gallon) for å sikre at din kolon vil bli renset. Drikk ca 8 oz. av løsningen hvert 10. minutt inntil den tarmutgangen er klart. Merkenavn for polyetylenglykol inkluderer Golytely, Colyte og Trilyte.

Oral Sodium Phosphate

For de som ikke kan svelge at mye løsning, kan du ta muntlig natriumfosfat i pilleform. Ta fire tabletter i munnnatriumfosfat med 8 oz. vann hvert 15. minutt før du har inntatt 20 piller natten før testen. Du kan også ha å gjøre dette igjen flere timer før testen. Dette vil hjelpe deg å evakuere innholdet i tarmen og kolon.

Koloskopi Sedasjon alternativer

En koloskopi skjermer for, diagnoser og behandler problemer i tykktarmen og i slutten, eller terminal ileum, i tynntarmen. I løpet av denne medisinsk prosedyre, et langt, fleksibelt endoskop eller teleskop, føres gjennom endetarmen og gjennom tykktarmen. Luft kan blåses inn i endoskopets så folder i tarmen kan studeres. Tiny pinsett kan også føres gjennom endoskopet så små vevsprøver kan tas og vevsprøve. Hele prosedyren tar ca 10 til 20 minutter hvis ingen problemer er oppstått. Mer tid kan være nødvendig hvis polypper, små vekster eller strikturer, innsnevringer i tarmen, er funnet. Den primære bekymring under prosedyren er pasientens komfort og dermed forskjellige former for sedasjon benyttes.

Bevisst Sedasjon

Intravenøse sedativa forårsake bevisst sedasjon. Pasienten blir avslappet og søvnig, men er fortsatt i stand til å følge alle instruksjoner gitt av legen. Etter inngrepet er pasienten holdt på sykehuset i minst en time, og en venn eller et familiemedlem tar pasienten hjem.

Dosering

Intravenøse benzodiazepiner også brukes som en form for sedasjon. De to mest vanlige former er midazolam i en dose på 2-5 mg og diazepam på 5-10 mg. Fentanyl administreres på mellom 50 og 100 mg. Meperidin (Demerol) på 25-100 mg kan tilføyes.

Alternative medisiner

Propofol, et beroligende middel, er et alternativt middel som kan brukes. Alfentanil, supentanil og remifentanil, alle smertestillende, er lik fentanyl.

Bivirkninger

De legemidler som administreres for anestesi og sedasjon ha alvorlige bivirkninger, slik at pasienten må overvåkes nøye under prosedyren. Disse bivirkningene inkluderer arbeidet eller undertrykkelse av pust og kvalme.

Fordeler

Under dyp sedasjon, kan polypper samt eventuelle andre potensielle problemer blir lettere oppdaget. Kreft påvisning er høyere når pasienten har vært dypt bedøvet fordi colonoscopists ikke blir distrahert av pasientens ubehag eller angst; dermed kan legene konsentrere seg om prosedyren.

Ingen Sedasjon

Koloskopier uten sedasjon er vanlig i Asia og Europa, og kan bli mer utbredt i USA. Risikoen er minimal og fordelene inkluderer forstå legens instruksjoner og legens samtale som legen utfører prosedyren.

Hva er symptomene på en perforert tarm Etter en koloskopi?

En koloskopi er en medisinsk prosedyre der en gastroenterolog (lege av tarmer) undersøker pasientens kolon ved å sette inn et kamera inn i tykktarmen og observere en skjerm. I tillegg til å undersøke tykktarmen, kan polypper (vekster på veggene i tykktarmen) bli fjernet i løpet av en kolonoskopi, slik at de kan testes for kreft. En av farene ved en koloskopi er at tykktarmen kan være perforert (punktert eller klippe) under operasjonen. Dette kan føre til alvorlige infeksjoner, så det er best å være på utkikk etter symptomer.

Time Frame

Noen ubehag etter prosedyren er normal, men hvis tykktarmen er blitt perforert, vil ubehaget vokser istedenfor avta over tid.

Identifikasjon

Pasienter ikke har symptomer med en gang. Det er ingen utad åpenbare symptomer på en perforert tarm inntil tarminnholdet har sivet inn i tarmen hulrom og forårsaket infeksjon.

Funksjoner

Perforerte tarmsymptomer, eller mer presist, symptomer på infeksjon inkluderer høy feber, kvalme og sterke magesmerter som forverres ved bevegelse.

Betydning

Oppkast og deretter dehydrering er andre symptomer som kan oppstå med en perforert tarm.

Teorier / Spekulasjoner

De som har divertikulitt og inflammatorisk tarmlidelser som Crohns sykdom er mer sannsynlig å få perforerte kolon etter koloskopier.

Advarsel

Personer med disse symptomene etter deres koloskopier bør ringe sine leger og hodet til nærmeste legevakten umiddelbart. De trenger å bli behandlet med antibiotika og muligens kirurgi.

Koloskopi Anbefalinger for Ulcerøs kolitt

Ulcerøs kolitt (US) er en inflammatorisk tarmsykdom som tusenvis av mennesker lider i USA alene. Mange som har denne sykdommen må ha en koloskopi, uansett hvilken alder de er. Selv om det kan virke som en skremmende prosedyre, er en koloskopi for UC pasienter ikke veldig annerledes enn det ville være fra noen andre.

Grunner

Før du får en koloskopi, bør du møte med GI lege. Legen som er kjent med din UC sykdom bør være den som både anbefaler og utfører prosedyren på deg. Dette er fordi de er mest kjent med sykdommen og vet best hvordan å behandle hva de finner. Det er viktig for alle UC lider å få en koloskopi tidlig i sin diagnose ikke bare å fange eventuelle problemer, men også for å hjelpe til med å gi lindring gjennom medisinske behandlinger.

Forberedelse

Prep for en koloskopi vil bli gitt til deg fra din GI lege før du hodet inn for prosedyren. Sinus et omfang innebærer å se på tarmfordøyelseskanalen, vil du ønsker å sørge for at du ikke gjør noe og tar noen medisiner som kan forskyve resultatene av testen. Din prep vil kreve at du tar et avføringsmiddel og en rensing løsning 24 timer før prosedyren for å "rense deg ut".

For UC pasienter, kan dette virke skremmende på grunn av sykdommens art, men ikke fortvil. Kontroller at du har alle dine saker i orden og at du kan være hjemme og komfortabel mens du tar rensing løsning. På denne måten, et bad er bare noen få skritt unna til enhver tid. Oppløsningen skal slites av ved sengetid, og du vil være klar for prosedyren neste dag.

Diet

Før en koloskopi, vil kostholdet må endre. Dager før omfang, begynner å spise mat som er mindre etsende på systemet ditt slik at renseprosessen vil kjøre jevnere. Unngå kjøtt, fet mat, og rødfargede produkter (dette endrer den naturlige fargen på tarmen). Du vil få informasjon fra din GI lege, men du bør være klar over at to dager før omfanget som du vil ha et bestemt sett av matvarer for å unngå (for eksempel frø og grønnsaker). Når du er i 24-timers tidsramme, må du slutte å spise helt og vil være begrenset til væsker. Ditt siste væske vil være ved sengetid, og du vil ikke bli tillatt noe før etter inngrepet.

Prosedyre

Selve inngrepet er relativt smertefri. Det verste er å få IV. For nesten hver koloskopi, vil du bli satt under anestesi og vil ikke vite noe som skjedde før det er over. Ulcerøs kolitt pasienter er mer sannsynlig å oppleve tyngre kramper enn andre som er scoped. Det ville være fordelaktig å informere pleie og stab av din tilstand i tilfelle du trenger hjelp til å komme til et bad raskt etter inngrepet som du kan være døsig fra narkotika. Vær oppmerksom på at du vil definitivt trenger en person til å kjøre deg til og fra prosedyren, som du ikke kan bruke en bil.

Recovery

Utvinningen fra en kolonoskopi for UC-pasienter er relativt enkel. De bedøvelsesmidler skal slites av i løpet av en time (noen ganger enda raskere). Umiddelbart etter inngrepet, vil du bo i sykehussengen for en periode frem til sykepleier anser du er god til å bli sluppet til den personen som tar deg med hjem. Når hjem, kan du begynne å spise og drikke som normalt. Din evne til å spise vil variere fra individ, men du vil ha en ganske sterk appetitt etter ikke å spise i 24 timer eller mer. For en UC pasient, lette tilbake til hva slags mat du spiser for å ikke over-stress fordøyelseskanalen.

Ned i vekt når du slutter å røyke

Stoppe å røyke for godt er en stor prestasjon. Det tar utrolig selvdisiplin og viljestyrke. En av downfalls av å slutte å røyke er vektøkning som vanligvis følger. Frykt ikke. Det er mulig å faktisk gå ned i vekt når du slutter å røyke.
Vektøkning etter røykeslutt sigaretter skyldes i hovedsak det faktum at nikotin er en appetitt suppressant. Når du ganske røyking, mange folk begynner å spise mer. Også sigaretter øker stoffskiftet litt, og de brenner ca 150-250 kalorier per dag avhengig av den enkelte røyker.
Alle av årsakene til vektøkning når slutte å røyke kan nullified av en liten know-how og samme type selvdisiplin og viljestyrke som fører deg til å slutte å røyke i første omgang.

Ned i vekt når du slutter å røyke

•  Finn ut hvor mye kalorier du trenger å spise i løpet av dagen. Dette kan gjøres ved å bestemme din Basal Metabolic Rate (BMR). Din BMR vil fortelle deg hvor mange kalorier kroppen din forbrenner på en gjennomsnittlig dag.

Tell kalorier på en daglig basis. Du trenger en bærbar PC for å holde tritt med maten du spiser i løpet av dagen og en kalkulator for å legge opp de forskjellige typer kalorier du tar inn. Dette kan virke kjedelig, men det vil hjelpe, og som du blir vant til å gjøre det , vil du finne at det blir mye enklere å gjøre.

Trening er like viktig som næring når det gjelder å miste vekt når du slutter å røyke. Øvelsen vil øke stoffskiftet og tillater deg å spise litt mer mat, mens på samme tid brenner kalorier. Enhver type trening vil være bra for deg og bidra til å holde pounds off, selv om vekttrening i forbindelse med kardiovaskulær trening er den mest effektive.

Drikk rikelig med vann hele dagen. Vann har flere viktige funksjoner når det gjelder å hjelpe deg å miste vekt. Vann er en appetitt suppressant, som kan være den viktigste i denne diskusjonen. Også inntak av vann faktisk hindrer kroppen i å holde på vann. Du bør drikke 6 til 8 glass vann per dag. Brillene bør inneholde minst åtte gram vann.

Prøv å unngå alkohol så mye som mulig. Du trenger ikke å helt gi opp alkohol, men du bør prøve å kutte ned. Alkohol inneholder en stor mengde kalorier, og de er faktisk ubrukelig kalorier. Også drikker for mye alkohol kan føre til et tilbakefall fordi det er en sterk sammenheng for de fleste mellom alkohol og røyking.

Unn deg selv hver gang en stund til en slem matbit eller et stort måltid som kanskje ikke passer inn i din diett planer. Dietter fungerer ikke hvis du ikke kan holde seg til dem. Behandle deg selv til tider vil ikke blåse opp midjen din, men det vil holde deg glad og bidra til å holde deg å spise sunnere.

Hint

  • Space ut dine glass vann så jevnt som mulig utover dagen. Spis frokost så raskt som mulig når du våkner. Frokost setter fart på stoffskiftet og bidrar til å holde det gående hele dagen. Du kan finne kaloriinnholdet i de fleste matvarer på nettet hvis de er ikke inneholder FDA ernæringsmessige etikettene på dem. Også de fleste restaurantene har nå den ernæringsmessige informasjon om sine matvarer tilgjengelige enten på nettet eller som en brosjyre på restauranten.
  • Unngå å spise rett før du går til sengs. Stoffskiftet er tregere når du sover, og du trenger tid for kroppen å begynne å brenne noen av kalorier før du går i dvale.

Kan jeg miste vekt og slutte å røyke på samme tid?

Å gjøre endringer i livsstil kan være vanskelig, men noen ganger er det faktisk lettere å gjøre to endringer på en gang, spesielt hvis disse endringene er relatert. De hensyn som gis her er for sikker, effektiv vekttap og røykeslutt på samme tid, men det er alltid anbefalt at du diskutere eventuelle vekttap planer eller vesentlige endringer i livsstil som å slutte å røyke med din lege før han gikk i dem.

Substitusjon

Ofte folk vil opp i vekt når de slutter å røyke fordi de erstatte noe for en sigarett, som sukkertøy, prepackaged snack mat eller annen fet mat som er rask og praktisk. Hvis du befinner deg som ønsker en sigarett, i stedet for å nå for en candy bar eller pose chips velge frukt, grønnsaker eller andre lav-fett snacks som pretzels, fettfattig yoghurt eller ost kuber, eller nøtter.

Alternativt, unngå å spise helt på disse tider og nippe til et glass vann, tygge et stykke sukkerfri tyggegummi, ta en rask spasertur eller strekke seg, eller gjøre noe for å distrahere deg selv. I tillegg bør du ha et støttenettverk i stedet for folk du kan ringe når du får en veldig sterk trang til å hjelpe snakke deg gjennom det og glemme ønsker en sigarett.

Kutte kalorier

Folk som røyker spise mer kalorier, men på grunn av effektene av røyking på metabolisme, de er faktisk mer sannsynlig å miste vekt. Røykeslutt kan reversere disse metabolske effekter, men for å unngå vektøkning eller for å gå ned i vekt, vil du nødvendigvis nødt til å redusere kaloriinntaket. Du bør være forbruker færre kalorier enn du forbrenner for å gå ned i vekt effektivt, men vær oppmerksom på at for at dette skal også være en trygg prosess bør du bare være å miste ca 5 kg. annenhver uke. Avhengig av din nåværende helsetilstand og noen helserisiko du måtte ha, er det best å ta kontakt med din lege eller en registrert kostholdsekspert for å lage en diett og måltid plan som vil tillate deg å kutte kalorier trygt og effektivt mens du lager sunnere matvalg.

Trening

Regelmessig mosjon er en integrert del av god helse, og er også viktig å vekttap. Å velge å gjøre noe fysisk, selv om det er bare å stå opp på skrivebordet og strekke eller vandre rundt på kontoret for et par minutter, kan også hjelpe deg å overvinne cravings å røyke. Men fordi røykernes lunger har redusert kapasitet og deres hjerte-systemer er ofte svekket, er det viktig at du begynne langsomt med lav intensitet aerobic øvelser (dvs. turgåing, vann aerobic) og jobbe deg opp til moderat intensitet aerobic øvelser (dvs. jogging / løping, basketball, etc.) som er anbefalt for god helse.

Den beste måten å etablere og opprettholde et vanlig fitness rutine som vil hjelpe deg til å oppnå god helse mens miste vekt og slutte å røyke er å engasjere tjenestene til en personlig trener eller fysioterapeut, eller i det minste diskutere dine planer med legen din og få profesjonell innspill. Fordi du prøver å gjøre så mange ting på en gang, er det viktig at du tar vare på kroppen din som en helhet og unngå å fokusere på én ting som vekttap til skade for din generelle helse.

Support

Noen større livsstilsendring som å miste vekt eller slutte å røyke krever støtte fra andre mennesker. Selv om du føler flau eller klosset først, la familie, venner og til og med betrodde medarbeidere vite om hva du prøver å gjøre. Ikke bare vil dette bidra til å holde deg ansvarlig for andre, men det vil også hjelpe dem til å hjelpe deg. For eksempel, hvis du og en kollega normalt ta sigarett pauser sammen, slik at personen vet at du prøver å slutte kan bety at han ikke friste deg ved å be deg gå på en pause og kan til og med inspirere ham til å slutte seg . Fortelle venner at du prøver å gå ned i vekt kan hjelpe deg til å velge et sunnere sted å spise neste gang du har lunsj sammen siden de sannsynligvis vil minne deg eller spørre deg om det.

Men noen ganger de som er nærmest oss rett og slett ikke forstår når vi prøver å gjøre livsstilsendringer (spesielt når de velger å fortsette i usunne mønstre). Selv om du har støtte fra familie og venner, vurdere å bli en sluttet fritt støttegruppen og / eller et vekttap støtte gruppen. Det er enda online støttegrupper for begge disse problemene, hvis du ikke får tilgang til disse ressursene der du bor.

Hvorfor du legge på seg når du slutter å røyke

Røykeslutt er et sunt valg, og dens fordeler langt overgår eventuelle ugunstige endringer som kan være symptomatisk for første nikotin tilbaketrekning. Vekt svingninger som følge av røykeslutt er kroppens måte å returnere til normal funksjon metabolisme. Utvikling av en daglig øvelse diett og næringsrik diett vil bistå i å opprettholde vekt og generell velvære.

Betydning

Røyking øker metabolismen på grunn av nikotininnholdet i tobakk. Nikotin er et sentralstimulerende får hjertet til å banke fortere enn normalt, og øke hastigheten som kalorier blir brent. Røykeslutt resulterer i metabolismen returnerer til sitt normale nivå, noe som betyr mindre stress er plassert på hjertet. Uten trening, kan vektøkning forekomme, som færre kalorier blir brent på en lavere hastighet.

Effekter

Nikotin sender følelse av eufori og ro gjennom hele nervesystemet som det stimulerer produksjonen av de kjemiske dopamin. Emosjonell og fysisk avhengighet til sigaretter er delvis på grunn av kroppens ønske om å få avslappende opplevelser som tilbys av høyere nivåer av dopamin. Som nikotinnivåer, og følgelig dopaminproduksjon, reduseres under røykeavvenning, kan følelser av rastløshet, angst og depresjon overflaten, noe som resulterer i økt ønske å kompensere.

Røyking er ofte erstattet av trøstespising. Tilfredsstillelse fra impulsive mat avhengighet øker nivåene av dopamin i kroppen, replikerende effekten av røyking av en sigarett. Dette kan føre til høyere kaloriinntak, usunn inntak av søtsaker og snacks, og rask vektøkning hvis ikke gjenkjent og kontrollert. Tar vitamin B-komplekset er en måte å bidra til å gjenopprette ro og sunn metabolsk funksjon og å bistå i å dempe cravings og angst.

Advarsler

Røyking undertrykker appetitten, samtidig redusere sansene av lukt og smak. Denne bivirkningen er reversert når slutte vane, som fører til økte krav og sensoriske vedlegg til mat. Røykere er i fare for å bli tvangs eaters, ved hjelp av krav til mat å oppveie muntlige fikseringer og stress forbundet med nikotin tilbaketrekning.

Forebygging / løsning

Daglig mosjon, kosttilskudd, og sunne matvaner vil bidra til å øke stoffskiftet og føre til vekttap.
Fritt fører også til vitaminmangel, som cellene er ødelagt ved oksidasjon forårsaket av røyk innånding. Gi kroppen med restorative antioksidanter, fiber, proteiner og mineraler, kan øke stoffskiftet, støtter fordøyelsen helse, redusere uttak tretthet, og dempe suget etter mat og nikotin. Positive endringer fører til bedre total kropps fungerer slik at optimal helse og vekt kan oppnås naturlig.

Betraktninger

Opprettholde og å miste vekt gjennom en sunn livsstil er å foretrekke å gjøre det gjennom røyking. Vekt er mer håndterlig enn de mer alvorlige bivirkninger av å røyke som; kreft, luftveissykdommer, og hjerte-og karsykdommer. Mens foreløpige røyke abstinenssymptomer av vektøkning kan føre til ugunstige endringer i utseende, vil kroppen omstille og svare på fitness og en nærende kosthold, påskynde metabolismen og åpner for sunn, gunstig vekttap.

Hvordan slutte å røyke uten vektøkning

Hvordan slutte å røyke uten vektøkning


Når de fleste røykere vurdere å slutte å røyke, de ofte bekymre vektøkning. Den gjennomsnittlige quitter kan få noen pounds, men hvis du er forberedt, kan du være i stand til å unngå å få noen vekt i det hele tatt. Det er sant at røyking forbrenner kalorier, men du kan brenne samme mengde kalorier i løpet av dagen ved å erstatte røyke med en sunnere aktivitet. Lungene, arterier og hjertet vil sette pris på det, så jo før du sparke en vane, jo bedre. Frykt ikke en overdreven vektøkning; Med gode forberedelser og engasjement, vil du forbedre din helse og slutte å røyke.

Hvordan slutte å røyke uten vektøkning

•  Forbered deg før du avslutter. Plukk opp noen sunne snacks fra supermarkedet som frukt, kuttet opp grønnsaker og nøtter. Prøv å unngå å kjøpe godteri, chips eller informasjonskapsler. Du kan føle behov for å knaske i stedet for å ta en røyk pause, så gå for de sunne munchies. Sukkerfri tyggegummi kan også være nyttig.

Drikk mye vann. Vann hjelper kroppen din til å føle deg mett, og du vil være mindre sannsynlig å plukke på godteri parabolen eller ta en pose chips hvis du føler deg full. Bærer en flaske vann med deg vil også gi deg noe å holde på i stedet for en sigarett.

Begynne å gjøre en fysisk aktivitet før du avslutter, som å gå eller sykle. Hvis du begynner med å tidvis erstatte din etter middagen sigarett med en etter-middag spasertur rundt i nabolaget, vil du ikke bare erstatte behovet for en sigarett, men du vil også unngå vektøkning ved å brenne kalorier mens du går.

Ikke gå tilbake til å røyke hvis du legger merke til en liten vektøkning. De fleste vil bare få noen pounds i begynnelsen, og vektøkning vil opphøre etter gang. Bli mer aktiv hvis du oppdager noen ekstra pounds snikende opp på deg. Ta lengre turer, spise mindre porsjoner, spise sunn mat, og, om nødvendig, prøv en nikotintyggegummi eller plaster.

Hvorfor er å slutte å røyke Viktig for hjertesykdommer?

Avhengighet

Sigaretter blir avhengighetsdannende fordi de inneholder stoffet nikotin. Studier har vist at røykere blir fysisk og psykisk avhengig av nikotin, ifølge American Cancer Society. Nikotin har en effekt på mange deler av kroppen, inkludert hjerte og blodkar, hormoner, metabolisme og hjerne. Abstinens effektene av nikotin er ofte grunner for røykere å gi opp å prøve å slutte. Noen symptomer er hodepine, angst, svimmelhet og depresjon.

Sykdommer

Sigarettrøyking er regnet som den mest forebygges årsak til for tidlig død i USA, ifølge American Heart Association, og drepte 440 000 mennesker per år. Sigarett røykere er ikke bare på økt risiko for å utvikle lungekreft. Sigarettrøyking kan også føre til andre kroniske helseproblemer, inkludert fatty buildup i arteriene (aterosklerose) og lungelidelser (kronisk obstruktiv lungesykdom).

Hjerteproblemer

Røyking øker risikoen for hjerte-og karsykdommer, selv når det ikke er andre medvirkende faktorer som fedme, inaktivitet eller høyt blodtrykk. På sin egen, røyking øker blodtrykket, reduserer arbeidstoleranse og øker faren for blodpropp, i henhold til American Heart Association. Røyking reduserer også det gode HDL-kolesterolet. Ifølge American Cancer Society, røykere er dobbelt så stor sjanse for å dø av hjerteinfarkt enn ikke-røykere.

Kvinner som tar hormonell prevensjon og som røyker har en betydelig økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Noen med høyt blodtrykk, høyt kolesterol og tilstoppede arterier er i alvorlig fare for hjerte-og karsykdommer, inkludert hjerteinfarkt og jevne tak. (Strokes er i hovedsak hjerteinfarkt til hjernen, blodstrøm er blokkert).

Når du slutte å røyke, forbedringer i ditt hjerte helse er umiddelbar:
Tjue minutter etter røykeslutt, hjertefrekvensen og blodtrykket faller, ifølge artikkelen, "Effekt av røyking på arteriell stivhet og Pulstrykk Amplification."
To til tre måneder etter røykeslutt, forbedrer blodsirkulasjonen, ifølge US Surgeon General rapport.
Ett år etter røykeslutt, den overskytende risiko for koronar hjertesykdom er halvparten av en røyker, og 15 år etter røykeslutt, er at av en ikke-røykers risikoen for koronar hjertesykdom, sier rapporten.

Hvordan unngå overspising Når slutte å røyke

Hvordan unngå overspising Når slutte å røyke


En av de mest vanlige unnskyldninger blant sigarett røykere for ikke å slutte å røyke er fordi de er redd de vil opp i vekt. Noen røykere har også sluttet å røyke, bare å starte opp igjen for å hjelpe miste vekt de fikk etter røykeslutt. Selv om det er ganske vanlig for folk som slutter å røyke til å overspise, ikke vektøkning ikke å skje. Ved å øke fysisk aktivitet samt å gjøre noen enkle kosthold endringer, kan du slutte å røyke og holde de ekstra pounds i sjakk.

Hvordan unngå overspising Når slutte å røyke

Unngå vektøkning

•  Slutte å røyke så snart som mulig. Røyking er mer farlig enn å få noen ekstra pounds. For å unngå vektøkning, prøver å fokusere på næringsrike matvarer som vil være lavere i kalorier som en erstatning for røyking. Fordi røyking er ofte en erstatning for mat, legge sukkerfrie matvarer i kostholdet ditt for å kompensere. Mat som gulrøtter, popcorn, yoghurt, frukt og nøtter er et godt sted å begynne.

Spis mindre porsjoner. Du kan finne det fordelaktig å bruke en mindre middagstallerken. Gjør det til en lek, og prøver å være den siste som er ferdig med måltidet, som å spise saktere vil bidra til å fylle deg opp raskere. Ta deg tid til å virkelig tygge og nyte hver matbit. Drikk et stort glass vann enten før eller under hvert måltid. Vannet vil gi deg en full følelse og vil hjelpe deg å forbruke mindre mat. Når du er ferdig med måltidet, er det best å stå opp og gå vekk fra bordet for å unngå overspising.

Puss tennene eller ta en sukkerfri mint på slutten av hvert måltid. De fleste røykere vil ha en sigarett ved slutten av hvert måltid. Erstatte denne vanen med noe annet enn å spise. Ta en tur for å brenne kalorier etter måltider.

Tillat deg selv snacks. Folk som slutter å røyke vil vanligvis oppleve trangen til å snack. Aksje opp på lav kalori snacks, ta turer og ta opp en ny hobby å holde hendene opptatt. Dette vil bidra til å kutte ned på trangen til å røyke og å snack. Vær kreativ og finne et system som fungerer for deg.

Hint

  • Bli med et vekttap gruppe for å holde deg på sporet.

Hvordan forebygge vektøkning Når slutte å røyke

Hvordan forebygge vektøkning Når slutte å røyke


Du vet at røyking er fryktelig skadelig for helsen din, og du ønsker å slutte. Men du har en alvorlig bekymring for at saboterer dine forsøk --- din frykt for økende vekt. Du har hørt at mange mennesker pakke på pounds etter at de gir opp nikotin, og du ikke vil at det skal skje med deg. Heldigvis finnes det måter å gi opp røyking vane uten den negative effekten av vektøkning.

Hvordan forebygge vektøkning Når slutte å røyke

•  Bytt ut sigaretter eller sigarer med en annen kalorifritt oral vane. Ofte enkeltpersoner opp i vekt etter røykeslutt, fordi de er vant til å ha noe i munnen. Mat erstatter ofte denne oral fiksering, men det trenger ikke å gjøre det. Carry mints, sukkerfri tyggegummi, eller harde drops med deg, og så ta en i munnen hver gang du føler trang til å røyke.

Spis lavere kalorifattig mat. En annen grunn for vektøkning etter nødlanding nikotin er fordi dette stoffet er en mild appetitt suppressant. Enkeltpersoner ofte finne seg sulten etter at de sluttet, som fører til spise flere kalorier. Eksperimenter med fiber-fylt eller kalorifattig mat for å holde deg mett og bedre i stand til å motstå trangen til å røyke. Eksempler er grønne bladgrønnsaker, hele korn og kalorifrie væsker som flavored vann eller buljong kjøttkraft.

•  Øk mengden du trener. Hvis du finner ut at du ikke kan redusere eller hold fast antall kalorier som forbrukes, en annen metode for å forebygge vektøkning er å brenne av overflødige kalorier. Kardiovaskulær trening er den raskeste måten å frigjøre disse kaloriene. Bestem, omtrent, antall overflødige kalorier du forbruker på en daglig basis, og løpe, svømme eller sykle riktig antall minutter å oppheve dem. Den gjennomsnittlige enkelte kan vanligvis brenne 250 kalorier for hver 30 minutter med moderat trening.

Praksis styrketrening. Selv om det ikke vil vise resultater så umiddelbart som kardiovaskulær trening, er styrketrening en god måte å hindre langsiktig vektøkning når slutte å røyke. Fordi muskler forbrenner mer kalorier enn fett --- selv mens i ro --- kan du forbruke mer kalorier og likevel ikke få vekt hvis du har nok muskler pakket på. Gjør hele kroppen styrke-øvelser som knebøy, utfall, push-ups og planker to til tre ganger per uke.

Hint

  • Diskutere potensielle bivirkninger av røyking, bl.a. vektøkning, med din lege hvis de ovennevnte metoder ikke klarer å jobbe. Legen din kan være i stand til å anbefale andre løsninger som vil fungere bedre for deg.

Hvordan å slutte å røyke med vitaminer

Mange røykere ønsker å slutte, men de er ikke sikker på hvordan du skal gå om du gjør det. Med de mange produkter tilgjengelig på markedet, er det vanskelig å vite hva som er effektive. Mens produkter som nikotintyggegummi og plaster hjelpe avverge cravings, har de ikke bidra til å erstatte vitaminer og næringsstoffer utarmet av røyking. Siden røyking tapper hva vitaminer er tatt av kroppen på en daglig basis, er det sannsynlig at de fleste røykere har alvorlige vitaminmangel, som kan forårsake en rekke helseproblemer som et oppbrukt immunforsvar, høyt blodtrykk og depresjon. Ved hjelp av vitaminer som en del av en plan for å slutte å røyke, vil du være å gjøre en bevisst satsing for å forbedre din generelle helse.

Hvordan å slutte å røyke med vitaminer

•  Vit hva vitaminer du trenger å ta og hvorfor å ta dem. Nedenfor er en liste over vitaminer som er viktig å ta mens du prøver å slutte å røyke:

Vitamin A bidrar til å redusere effekten av oksidasjon, noe som inntreffer mens røyking. Det kan finnes i gule frukter, grønne blader, og gulrøtter.

Vitamin C bidrar til å erstatte askorbinsyre og kan finnes i sitrusfrukter eller kosttilskudd.

Vitamin E er en antioksidant som vil hjelpe skjule de fysiologiske virkningene av å slutte å røyke. Vitamin E finnes i solsikkefrø og søtpoteter.

B Complex bidrar til øyne, på hud og nerve helse, som er alle berørt av røyking. B Complex er funnet i supplement form til enhver helse-butikken.

Kalsium er oppbrukt av røyking. Hos kvinner, kan det bidra til osteoporose. Kalsium finnes i meieri eller soyaprodukter, og det kommer også i flere tablett eller tygge kosttilskudd.

Bestem deg for hvordan du skal ta vitaminer. Enten ved å endre kosthold eller via kosttilskudd, er det viktig å finne ut hvordan du vil få din daglige inntak av vitaminer. Mange synes å ta vitamintilskudd enklere fordi det sikrer at du vet nøyaktig hva du er inntak på en daglig basis.

Det er også viktig å sørge for at du får nok, ikke for mye. The New York Times i april 2003 kjørte en artikkel med fokus på amerikanerne å ta for mange vitamintilskudd. Artikkelen forklarte at forbruker for mye vitamin A kan føre til komplikasjoner som osteoporose. Det er viktig å erkjenne at hvis du multivitamin inneholder 100% av vitamin A for dagen, trenger du ikke en egen vitamin.

Spis et sunt og balansert kosthold. Vitaminer er bare absorberes i kroppen når riktig mat er spist. Hvis din diett er dårlig (f.eks høy i fett, kolesterol, salt, sukker), vil fordøyelsen være fattig, og vitaminer vil ikke være fullt absorbert. The New York Times i en artikkel publisert i april 2003, bekreftet dette, rapporterer at forskerne er klart at å ta en multivitamin er ikke en fullgod erstatning for en balansert diett.

Å sørge for at du spiser et balansert kosthold, sjekk ut mypyramid myndighetenes nettside. Utviklet av US Department of Agriculture, er My Pyramid et interaktivt nettsted som leder deg gjennom den nye næringspyramiden, og det vil hjelpe skreddersy din diett basert av dine behov.

Bestem hva andre verktøy du vil bruke for å hjelpe deg å slutte å røyke. Opphør produkter som patcher og tannkjøtt hjelp gjennom å redusere abstinenssymptomer. Men ifølge ScienceDaily.com, de kan også være farlig for helsen din fordi en ingrediens som heter nornicotine kan hemme noen kjemiske prosesser i kroppen. Men American Lung Association sier at disse produktene er ikke så farlig som å røyke fordi de ikke inneholder tjære og giftige gasser.

Likevel, mange mennesker søker ut alternative hjelpemidler for å hjelpe dem til å slutte å røyke. Hypnose har blitt funnet å være meget nyttig som det tar for den mentale avhengighet motsetning til fysisk avhengighet, noe som kan ende mye raskere. NaturalNews.com forklarer hvordan hypnoterapi henvender røykeslutt.

Lag en rutine. Vitaminer vanligvis må tas etter et måltid, så sørg for at du har dine vitaminer pakket i pillen boksen på forhånd. Avtagbare boksene er spesielt nyttig hvis du har travle morgener fordi du kan ta dem på jobb. En annen nyttig skritt er å ha dine måltider planlagt på forhånd; når du kommer hjem, vet du nøyaktig hva du skal gjøre i stedet for å kaste sammen hva som er rask og ikke alltid bra for deg.

Sett røyke med noe annet. Hvis du er vant til å ta en 10-minutters pause røyking, gjør noe annet. Bruk at ti minutter å ta en rask spasertur. Hvis du er hjemme og er fristet, prøv i stedet en 10-minutters yoga rutine. Disse er vanligvis lav innflytelse og er utformet for å starte eller avslutte dagen.

Naturlig middel for å slutte å røyke

Mange røykere begynner før fylte 21 og finner seg avhengige i voksen alder. Mange prøver å slutte, men klarer ikke å håndtere det brede utvalget av abstinenssymptomer som er både fysisk og følelsesmessig. Fysiske abstinenssymptomer kan være alt fra hodepine til svette mens emosjonelle abstinenssymptomer er følelser av angst og til og med sinne. Røyking ikke bare kommer med en nikotin tillegg er det også ledsaget av fikseringer, planlegge vaner som røyking etter måltider, og mer. Hjem rettsmidler kan tilby naturlig støtte, men disse alternativene fungerer best når de er sammen med et sunt kosthold og regelmessig mosjon.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk praksis som brukes til å behandle sykdom og sykdom samt ens tillegg til nikotin. Akupunktur tar flere besøk og består av målretting trykkpunkter på kroppen med hår-tynne nåler.

Selv om det ikke er umiddelbar eller en magisk kur, kan det lette abstinenssymptomer og cravings for å hjelpe en person slutte å røyke.

Urter

Lobelia er en urt som finnes i mange "slutte å røyke" alternativer som Smoke Rx, røyk Away og CigArrest. Lobeline, den aktive ingrediensen i lobelia, etterligner følelsen kroppen får fra nikotin og naturlig letter spenning og angst.

Peppermynte te er en annen urtemedisin som hjelpemidler i prosessen med å avgifte kroppen. Peppermynte te renser systemet og stimulerer sansene.

Johannesurt er en urtemedisin vanligvis brukes mot depresjon, men det har vist seg å hjelpe folk slutte å røyke når de kombineres med rådgivning. En fase II studie av johannesurt for røykeslutt utført av Complementary Therapies in Medicine antyder at johannesurt kan hjelpe i smoking oppsigelse prosessen. Johannesurt lindrer stress og angst som følger med å sparke en vane, men det bør tas med forsiktighet. Det har vist seg å gjøre reseptbelagte medikamenter mindre effektiv.

Hypnose

Hypnose er en effektiv måte å sparke røyking vane hvis du er åpen for denne metoden. Denne praksisen må bli utført av en lisensiert hypnoterapeut og kan bli ganske kostbart, som strekker seg mellom $ 90 til $ 150 per økt. Dette konsentrert avspenningsteknikk beveger en person fra det bevisste til ubevisste sinn.

Mens det ubevisste sinnet er åpent, er den klar til å motta informasjon uten å ha en vakt opp. På grunn av dette, kan en hypnoterapeut relé at du er en ikke-røyker, og din underbevissthet sinn kan ikke si forskjellen mellom det imaginære og aksepterer det som virkelighet.

Denne praksisen over tid kan oppmuntre deg til å tro at du er en ikke-røyker.