Digidexo.com

Hvordan lage Herbal varmeelement

Hvordan lage Herbal varmeelement


Folk bruker varmeputer for å slappe muskler og lette smerter. En varmepute er en effektiv naturlig smertestillende for kjæledyr også, særlig eldre kjæledyr med leddgikt eller revmatisme. En varmepute i kjæledyret seng vil gjøre en valp eller kattunge føle seg trygge og hjelpe en eldre dyr holde varmen. Mens aromaterapi er ikke anbefalt for katter, noen duftende oljer som lavendel eller kamille har de samme beroligende effekt på hunder som de gjør på mennesker.

Bruksanvisning

•  Sørg for at hunden din liker lukten av duftende olje eller tørket blomst du har tenkt å bruke. Sett den i nærheten av hundens nese og se hvordan han reagerer. Hvis han trekker seg unna eller synes uinteressert, ikke bruk blomsten eller olje i varmeputen.

Bland de tørkede blomster eller flere dråper av duftende olje i linfrø.

Klipp stoffet til et rektangel, ca 12 "x 24".

Brett stoffet innsiden ut.

Sy langside, og en av de korte sidene lukket. Bruk svært stramme masker eller lin vil komme ut. Varmeputen skal være avlang, som en sokk.

Slå varmeputen høyre side ut og fylle det omtrent halvveis fullt med linfrø.

Sy den åpne enden lukket, igjen ved hjelp av svært stramme masker.

8. Varm opp puten i mikrobølgeovnen i ca to minutter. Test puten før du setter i kjæledyret seng, og la den avkjøles hvis det er for varmt. Bland linfrø rundt ved å klemme på puten for å fordele varmen jevnt.

Plasser varmeputen i kjæledyret seng ved sengetid, eller i løpet av dagen hvis kjæledyret ønsker et varmt sted å sove.

Tips og advarsler

  • Når herbal duft har falmet bort, fylle den med noen dråper duftende olje på utsiden av varmeputen.
  • Ikke bruk rene eteriske oljer for kjæledyr. Lukt er altfor sterk for sine sensitive neser, og kan forårsake irritasjon i nese, øyne og hud. Bruk aldri aromaterapi eller duftende oljer på katter. Disse kan være dødelig, og kan føre til leversvikt fordi kattene lever er ikke i stand til å behandle de kjemiske forbindelsene som finnes i oljer.