Digidexo.com

Hvordan vite når en kvinne har eggløsning

Eggløsning et absolutt must når du prøver å bli gravid. Det er to ting som må skje for å bli gravid en baby: En levedyktig egg må løslates, og sperm må oppfylle at egg. Dette kan være vanskeligere å tid enn det høres ut. Kvinner er ikke alle like. Ikke alle kvinner har perfekte 28 dagers sykluser, og de som gjør kanskje ikke har eggløsning 14 dager inn i syklusen sin. Pinpointing eggløsning, men trenger ikke å være en komplett gjettelek. Det er visse tegn og symptomer som kvinner opplever umiddelbart før eller under eggløsning. Du kan bruke disse symptomene for å bidra til å få gravid, eller gjøre akkurat det motsatte. Noen par bruker eggløsning symptomer for å forhindre graviditet. Uansett vil denne guiden viser deg hvordan du kan vite når en kvinne har eggløsning.

Bruksanvisning

Trykk Cervical væske ved å plassere to fingre på utsiden av skjedeåpningen. Ta med fingrene foran ansiktet ditt, og se på dem. Spre dem litt. Har cervical væske ligner rå eggehviter? Kan du strekke det mellom fingrene uten å bryte den? Hvis svaret er ja, kan du være eggløsning.

Kjenn din undertøy for fuktighet. Cervical væske er ikke alltid klart og stretchy under eggløsningen, men vaginal væske er alltid den våteste under eggløsningen. Vet hva som er normalt for kroppen din. Når ditt undertøy er den våteste, har du sannsynligvis eggløsning.

Kjenn dine bryster for sårhet. Under eggløsningen, brystene blir ømme å ta på. Faktisk noen kvinner opplever smerte selv når du tar en dusj. Dette sårhet bør forsvinne etter ca to eller tre dager.

Finn ut om du føler smerte på den ene siden av magen. Mange kvinner, men ikke alle, opplever et symptom som heter "mellomsmerter." For et par timer på dagen en kvinne ovulates, kan hun føle en svak verke på den ene siden av magen hennes. Mange mener dette er hennes følelse selve utgivelsen av egg.

Se på magen for å se om du er oppblåst. Oppblåsthet er på det verste under eggløsningen. Er buksa strammere enn normalt? Kan du fortsatt knapp jeans? Hvis ikke, kan du være eggløsning.

Tips og advarsler

  • Et egg er fruktbart i omtrent 24 timer etter eggløsning. Vanligvis, derimot, kan sædcellene leve i opptil fem dager i egglederne. Dette betyr at fruktbarheten vinduet er faktisk ca seks dager lang.
  • Noen eggløsning symptomer kan ikke forekomme for alle kvinner. Ikke bruk dette som primær metode for prevensjon.