Digidexo.com

Thyroid Supplements Nyttig for Insomnia

Thyroid Supplements Nyttig for Insomnia


Søvnløshet kan være et forferdelig problem som kan alvorlig påvirke din evne til å utføre dagligdagse oppgaver. Grunnene til at en person som lider av søvnløshet i første omgang er ofte vanskelig å avdekke, og dette kan føre til å prøve et bredt utvalg av medisiner. Noen kan oppleve at skjoldbruskkjertelen kosttilskudd hjelpe dem til å sove.

Thyroid Supplements

Den skjoldbrusk er på forsiden av halsen like under stemmen boksen. Hormonene som produseres av skjoldbruskkjertelen (T3 og T4) påvirke de fleste deler av kroppen, stimulere øket oksygenforbruk, og proteinproduksjon. På grunn av dette, når skjoldbruskkjertelen ikke fungerer som den skal, kan det ha en rekke konsekvenser, inkludert symptomer som tretthet, vektøkning og forstoppelse. Skjoldbrusk kosttilskudd kan brukes til å øke nivået av hormoner som skjoldbruskkjertelen produserer.

Søvnløshet

Insomnia oppstår når en person er i stand til å sove ordentlig i minst tre netter i uken. Denne vanskeligheten kan være i faktisk å sovne eller opprettholde søvn. Kroppen trenger vanligvis bare over åtte timer søvn en natt for å opprettholde normal funksjon i løpet av dagen. Langvarig søvnløshet, eller insomni som oppstår for mange dager på rad, kan begynne å ha en alvorlig effekt på konsentrasjon og hukommelse. Noen mennesker som lider av søvnløshet kan finne sine symptomer blir bedre av å ta skjoldbrusk kosttilskudd.

Kosttilskudd

Du kan oppleve at skjoldbruskkjertelen kosttilskudd som omega 3 fettsyrer og L-tyrosin bidra til å avlaste søvnløshet. Dette kan være rett og slett fordi de er også kosttilskudd som er anbefalt for å hjelpe med søvnløshet. Omega 3 fettsyrer, som finnes i fiskeolje og fiskeoljekapsler, styrke immunforsvaret, noe som kan øke skjoldbruskkjertel hormon produksjon. Dette kan også bidra til å redusere stress, hjelpe kroppen til å slappe av og så sove. L-tyrosin blir brukt av skjoldbruskkjertelen for å opprette dens hormoner. Det hjelper også å støtte nervesystemet, fremme søvn.

Symptom

En annen grunn til at du kan oppleve at du tar skjoldbrusk kosttilskudd bidrar til å kurere din søvnløshet er at søvnløshet er et symptom på en skjoldbrusk problem. I dette tilfellet kosttilskudd ikke hjelper med søvnløshet så mye som å hjelpe skjoldbruskkjertelen, som igjen lettelser din søvnløshet. Det er viktig å se legen din om søvnløshet uansett, og du bør absolutt ta kontakt med legen din dersom du finner skjoldbrusk kosttilskudd er å hjelpe deg til å sove.

Betraktninger

Alltid konsultere legen din før du tar noen kosttilskudd, som det finnes en rekke bivirkninger til dem som må tas i betraktning. Omega 3 fettsyrer kan tynne blodet, noe som kan øke alvorlighetsgraden av blødninger forårsaket av kutt. Hvis du tar thyreoideahormoner, bør L-tyrosin kun tas i samråd med legen din.