Digidexo.com

Kikkerter Diplopi Årsaker

Binocular dobbeltsyn er dobbelt syn. Når en person erfarer dobbeltsyn, betyr det at den visuelle informasjonen at høyre øye sender til netthinnen ikke er kombinert eller sammensmeltet, i tilstrekkelig grad med visuell informasjon som det venstre øyet bidrar. Det er mange grunner til at noen skal ha dobbeltsyn, inkludert dårlig kontroll av øyet muskler, konvergens insuffisiens, konvergens overflødig og et utvalg av sykdommer. Noen dobbeltsyn kan løses ved et program for in-office optometrisk visjon terapi under tilsyn av en utviklings optiker som har spesialisert seg på kikkerten visjon lidelser.

Identifikasjon

Binocular dobbeltsyn skjer når øynene ikke slå sammen presist å peke på samme sted i verdensrommet på nøyaktig samme tid. Binokulært syn er litt som når to barn spille en tre-legged race. Begge partnerne må justere og matche den andre personens ganglag og timing. Ellers vil de ikke være effektiv i løpet. Begge parter kan være dyktige løpere når de er alene, men hvis de ikke koordinere sammen de kunne bli slått av et par svært treg, men samarbeidspartnere. Når en persons øyne ikke teamet godt sammen han kan enten oppleve dobbeltsyn - dobbelt syn - eller han kan ha en tendens til å undertrykke informasjon fra en av øynene og utvikle amblyopi - en lat øye - uten selv å være klar over det.

Skjeling

Personer som har skjeling kan oppleve kikkert dobbeltsyn. En skjeling er et øye sving som hindrer begge øynene fra peker til den samme visuelle målet. Det er ganske mange varianter av en skjeling. Noen mennesker har et øye som slår inn mot nesen, en esotropia. Andre mennesker har et øye som viser seg mot øret, en exotropia. Øyet og dermed kan være mer uttalt når personen er sliten eller stresset. Det kan være begrenset til ett øye, eller det kan periodisk påvirker begge øyne. Fremdeles andre mennesker har en esophoria eller en exophoria på det ene øyet. Dette betyr at det ene øyet forblir i en stilling i forhold til det andre øyet som peker for langt i (esophoria) eller for langt ut (exophoria). Så lenge den personen som har et øye turn ikke undertrykke informasjon mottatt av enten en av deres øyne, vil han oppleve kikkert dobbeltsyn. Din utviklings optometrist kan avgjøre om du har en skjeling og kan også anbefale et program for optometrisk visjon terapi for å hjelpe deg å ta det opp. Mange skjeling tilfeller blir hjulpet når de enkelte gevinster bedre, mer automatiske og effektive, kontroll av hans øye muskel bevegelse ferdigheter.

Konvergensinsuffisiens

For å kunne gjøre i nærheten av Point oppgaver som lesing, skriving og sy uten å oppleve kikkert dobbeltsyn eller undertrykke visuell informasjon fra en av øynene, må du være i stand til sammen øynene på riktig måte. Du kan illustrere konvergens ved å holde en blyant på armlengdes avstand vekk fra nesen slik at poenget vender opp. Se på blyanten. Så sakte bringe blyanten mot nesen holde begge øynene på den. Du vil føle at øynene dine er "krysset" som blyant blir tettere og tettere. Hvis du ikke kan beholde bildet av blyanten enkelt og tydelig når det er tre inches eller nærmere nesen din, kan du ha en kikkert visjon lidelse som kalles konvergens insuffisiens. Hvis en annen person sitter over fra du ser på øynene dine spore blyanten som det blir nærmere deg, bør han være i stand til å observere begge øynene dine beveger seg inn mot nesen. Det skal se ut som at hvis linjer ble trukket fra sentrum av hvert øye for å blyanten, ville de alltid danner en likebent trekant. Hvis observatør merker at øynene dine plutselig utvide bort fra blyant eller ett øye flytter seg ut av stilling, bør du be utviklings optikeren for å sjekke om du har en konvergens insuffisiens. Dette kan være grunnen til at du opplever ord wiggling, uskarphet eller dobling når du leser.

Konvergens Overflødig

En annen årsak til kikkert dobbeltsyn er en konvergens overflødig. Folk som kan konvergere øynene lett kan ikke være i stand til å slappe av øynene når de trenger en pause fra en nær punkt oppgave. De klager ofte av å ha dobbelt syn og hodepine. En utviklings optometrist kan avgjøre om du har en konvergens overflødig og også foreskrive et program for in-office optometrisk visjon terapi for å løse det.

Andre årsaker

Sykdommer kan også forårsake kikkert dobbeltsyn. Katarakt, Myesthenia Gravis, Graves sykdom, og multippel sklerose alle noen ganger omfatte symptomer på dobbelt syn. Andre forhold som kan innebære kikkert dobbeltsyn inkluderer diabetes, hjerneslag, hjerne aneurisme, hjernesvulst og migrene. Selvfølgelig kan alvorlige slag mot hodet resultere i forekomst av dobbeltsyn også. Hvis du begynner opplever kikkerten dobbelt syn, sørg for at du snakker med legen din for å utelukke noen av disse forholdene. Din utviklings optometrist kan også hjelpe deg å bestemme hvordan du skal løse de visuelle symptomer. Alle bør ha en årlig synsundersøkelse av en utviklings optometrist å overvåke deres okulær helse og synsskarphet, og å løse eventuelle andre visuelle bekymringer.