Digidexo.com

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier


Det er en misforståelse som har eksistert i flere tiår, og det går noe sånt som dette: For å gå ned i vekt, må du telle kalorier eller følge en diett. Så folk revolusjonere hele deres spise plan, gå for de lavest kalori elementer eller følge noen diett, og stoppe når de ikke kan stå det lenger. Snart deres favoritt mat - og ekstra pounds - komme tilbake med en hevn. Det trenger ikke å være slik. Ved å følge disse fem trinn, kan du gå ned i vekt uten å telle kalorier - eller kjører selv gal.

Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier

Fem trinn for å miste vekt på den enkle måten

Gjør din favoritt mat en prioritet: Vent: Betyr ikke dette gå mot alt dietter si? Ja, og det er derfor det fungerer. Men dette er ikke å si at du bør spise bare junk food. I stedet vil du identifisere dine absolutte favoritter og inkludere dem i kostholdet ditt. For eksempel, hvis du elsker iskrem, har en liten scoop hver dag. Men hvis du ikke liker cookies, ikke spise dem; de er ikke verdt kalorier. Du vil bli overrasket over hvor få kalori-rik mat du faktisk liker. Når du finner en måte å fornuftig inkludere slike matvarer i kostholdet ditt, vil behovet for å overspise naturlig spre, og du kan gå ned i vekt med letthet.

La magen ta ledelsen. Dette trinnet er mye enklere enn å telle kalorier. I stedet, spise når du er sulten og stoppe når du begynner å føle deg mett. La oss starte med sult først: Sørg for at du faktisk er sulten når du spiser, og ikke vente til du er skrubbsulten. Alltid spørre deg selv om du er mista sult for kjedsomhet eller stress. Når du begynner å spise, ta deg tid til å nyte måltidet, og se opp for det øyeblikket når du begynner å føle deg mett - det er på tide å stoppe! Hvis du venter til du er fylt, har du sannsynligvis allerede spist for mye.

•  Spis frokost. Hvis du ikke pleier å spise noe i morgen så starter nå. Studier viser at folk som spiser frokost veier mindre enn folk som ikke gjør det. Årsaken er at folk som hopper over frokosten får skrubbsultne senere i dag og kompensere ved overspising. Hvis du ikke er sulten til frokost, deretter begynne i det små med litt frukt eller kornblanding. Ofte folk ikke er sulten til frokost fordi de spiser for mye på dinner og sent på kvelden. Fikse det ved å holde natta måltid petite.

Gjør sunne bytteavtaler. Til hvert måltid, tenke på hvor du kan enten legge sunn mat eller swap mindre næringsrik elementer for mer næringsrike alternativer. For eksempel legge litt frukt til din morgen frokostblanding og grønnsaker til pasta middag. På sandwich, bytte hvitt brød for hele korn brødet. Denne måten, du er ikke å gjøre store endringer i kostholdet ditt, du er bare lære å lage maten du elsker bedre.

Aktiver livet ditt. Mens spise mindre er nøkkelen til å miste vekt, mosjon er viktig å holde den av. Hvis du har mislyktes i å prøve å få en time på treningsstudio, kan du prøve å gjøre livet ditt mer aktiv ved å se etter muligheter for å flytte hele dagen lang. Har du en 10-minutters pause på jobb i morgen? Gå for en rask spasertur. Bor i nærheten til å fungere? Prøv å gå eller du sykler der. Det er alltid lommer av tid i dag du kan fylle med fysisk aktivitet; du trenger bare å være på utkikk etter dem.