Digidexo.com

Fordeler med massasje terapi for idrettsutøvere

Fordeler med massasje terapi for idrettsutøvere


Massasje for idrettsutøvere forhindrer skade, opprettholder kroppens helse og hjelpemidler utvinning fra stress av treningen og ytelsen. Massasjeterapi tilbyr så mange fordeler at det er en respektert yrke, og profesjonelle lagene ofte benytter heltids terapeuter. Fordelene med massasje inkluderer forbedret sirkulasjon, avslappede muskler og raskere helbredelse. Det er fire typer massasjer som er spesielt utviklet for utøveren.

Pre-hendelse

En massasje før en sportsbegivenhet hjelper forberede kroppen for fysisk aktivitet. En pre-event massasje for utøveren er utformet for å målrette de områdene av kroppen som skal utøves mest. Den massasje innebærer varmer opp vev og store muskler samtidig tillater utøveren å fokusere på resultatene. Den pre-event massasje er mellom 10 og 15 minutter, og dens effekter vare opp til fire timer.

Post-begivenhet

En idrettsutøver vil ofte få en post-event massasje løpet av én til to timer etter en hendelse eller trening. Denne typen massasje hjelper kroppen gjenopprette fra ytelse for å hindre spasmer fra muskeltretthet, hjelpe kroppens vev tilbake til normal størrelse, og også tillate sinnet og kroppen til å slappe av og gå tilbake til en rolig tilstand. En post-event massasje er vanligvis mellom 15 minutter og 90 minutter.

Vedlikehold

En idrettsutøver som mottar massasje jevnlig forbedrer ytelsen og fleksibiliteten. En vedlikeholdsmassasje mål spesifikke muskelgrupper og fungerer spesifikke vev for å hjelpe utøveren boost prestasjonsnivå. Denne type massasje reduserer ikke bare skader, men også bidrar til å identifisere de tidlige stadier av en skade for å forhindre ytterligere skade.

Rehabilitering

Selv om vedlikeholdet er utformet for å forebygge skader, muskler fortsatt skal knuse, krampe, rive og verke. En rehabiliterende massasje tar vare på disse problemene. Det lindrer smerte fra skade, forbedrer omfanget av bevegelse og hjelper kroppen leges raskt. Denne typen massasje styrker også musklene og bryter opp arrvev på stedet av skaden.

Teknikker

Massasje behovene til idrettsutøvere noen ganger er svært spesifikke, avhengig av sporten. Idretten avgjør muskler og vev som gjør mest arbeid. På grunn av disse forskjellene, er det spesifikke massasjeteknikker for å behandle hver slik som dype vev massasje som gjelder dype press på de underliggende musklene ved hjelp av en rekke massasjeteknikker. Det er komprimering massasje som bruker rytmiske kompresjoner inn i musklene for å øke blodgjennomstrømningen og myker spesifikke vev områder. Utløseren punkt reduserer muskelkramper og mønstre av smerte ved hjelp av tommelen eller en finger bestemt i en bestemt posisjon. Og lymfatisk massasje spesialisert på flytting akkumulert væske, som kan føre til hevelse, fra kroppens vev gjennom lymfesystemet.