Digidexo.com

Hvordan redusere Fever Trygg

Hvordan redusere Fever Trygg


Feber er vanligvis et symptom på en mer alvorlig underliggende tilstand som infeksjon. Årsaker til feber kan inkluderer dehydrering, kronisk sykdom og viral forhold. Når årsaken til feberen er fastsatt, kan den vanligvis kontrolleres med riktig medisinsk behandling for å behandle det underliggende problemet. Imidlertid, noen ganger feber kan pigg og trenger umiddelbar sikker reduksjon før en fullstendig medisinsk bilde dannes. Her er fremgangsmåten for å gjøre det trygt.

Hvordan redusere Fever Trygg

•  Ta personens temperatur som per instruksjonene på enheten du bruker. Skriv ned dato, tid og temperatur for å starte en journalføring loggen. Du kan også være lurt å inkludere noen mistenkte forårsaker agenter som en bug bite eller dårlig mat.

Ring din helsepersonell for å informere dem om personens tilstand, hvis berettiget. For eksempel kan et lite barn med feber på 104 trenger en umiddelbar tur til ER før kramper satt inn. Lag en "game plan" med helsepersonell om hva som er akseptable eller ikke akseptable temperaturer for hver enkelt, og hva å gjøre hvis disse punktene er nådd.

Behandle noen underliggende tilstand som bestemmes av helsepersonell. Spør alltid om du bør prøve å redusere feber mens medisiner for å behandle den andre betingelsen er gitt en sjanse til å jobbe. Mesteparten av tiden svaret blir JA!

Aldri COOL en person med feber. Den gamle myten om isposer og kaldt komprimerer faktisk øke feber. Når legemet er plassert i et kaldt bad eller pakning med is kroppens biologiske respons er å ha den personen splint. Plasser aldri "kjølevifter" på en person! Shivering forårsaker muskelsammentrekninger som faktisk forårsaker feberen til å stige.

Gjør personen så behagelig som mulig i en temperatur nøytralt miljø. Med andre ord, ikke for varmt eller for kaldt. Komfortabel. Bytt sengetøy og klær som er nødvendig når det blir skittent eller vått, da dette kan gjøre kroppen skjelve.

Gi febernedsettende medisiner som skissert av din heia omsorgsperson. Nipper romtemperatur væsker gjennom et sugerør kan være svært nyttig og trøstende. Hold personen som godt hydrert som mulig.

Fever reduksjonen er ganske enkel, men faller offer for mange gamle myter. Husk, det er viktig å behandle feber fra medisinsk-basert forskning og ikke noen forestilling som har gått i arv gjennom generasjoner.

Hint

  • Pass på at du har et termometer UTEN kvikksølv i ditt hjem eller førstehjelpsutstyr.
  • Aldri redusere feber ved å kjøle en pasient!
  • Sjekk alltid med legen din for å liste noen bekymringer, feber parametere eller medisiner som bør eller ikke bør gis.
  • Som med alle medisinske råd på Internett, er denne informasjonen for pedagogiske formål. Alltid konsultere legen din for nøyaktig medisinsk vurdering og råd!