Digidexo.com

Bruker for Salamanca Salve

Forestill deg å leve i det barske klimaet og villmarken i New York state før det fantes bekvemmeligheter av motorveier og moderne byer. Indianerne som utforsket og levde i disse farlige lander funnet uendelige måter å håndtere infeksjoner, gift og sykdom. I dag er vi fremdeles lære av de utrolige funn de har gjort i hundrevis av år siden, for eksempel Salamanca salve, som folk fortsatt bruke til å behandle blemmer eller små kutt.

Historie

Den indianerreservat i Salamanca, New York er kjent for det vi kaller Salamanca salve. Denne heavy salve ble lenge brukt av de innfødte mennesker som en tegning agent som kunne trekke uønskede giftstoffer og infeksjoner fra små sår. Det er nå markedsført av ulike små bedrifter, både online og offline, som en midlertidig lindring av mindre hudirritasjoner.

Ingredienser

Det er fire aktive ingredienser som finnes i den moderne versjon av en Salamanca salve som er ment å bidra til å håndtere hudirritasjoner eller små infeksjoner. Beth rot, også kjent som Stinking Benjamin, er en fjær-time blomst som finnes i Nord-Amerika. Selv om det aldri skal bli fortært av mennesker og har en svak duft som ligner på råtnende kjøtt, kan det lette blemmer når den brukes eksternt. De antimikrobielle egenskaper både indigo og malurt er også satt til god bruk i Salamanca salve. Det hele er så gjennomsyret av en petrolatum base for å bidra til å gi konsistens.

Poison Ivy

Håndteringen av infeksjon var bare en del av det daglige morslivet i New York state. Urushiol, sammensatt produsert av Poison Ivy, ble håndtert gjennom bruk av Salamanca salver. De aktive egenskaper av malurt og beth root kan gi lindring fra selv de sterkeste reaksjonene. Andre hud betennelser og irritasjoner som utslett og insektbitt er typiske bruksområder for salve.

Blemmer

I noen tilfeller, selv når huden har blitt brutt, er bruk av salver hensiktsmessig. Små kutt eller blemmer bør behandles for å unngå smitte. Dette kan være ganske ubehagelig i starten, naturlig stikking, men salve kan raskt tette åpningen og gi smertelindring. Unngå dette med større kutt der blodet flyter fritt som dette kan i stedet føre til infeksjoner i området.