Digidexo.com

trening dropfot

Parkinsons og Vekt trening

Parkinsons og Vekt trening


Trening er gunstig for mennesker med Parkinsons sykdom. Det øker oksygenstrømmen og reduserer stivhet og forbedrer balansen. Mens vekttrening bør ikke være den eneste øvelsen noen med Parkinsons gjør det, kan det være verdifullt, i henhold til Parkinsons sykdom Clinic and Research Center ved University of California, San Francisco.

Fordeler med Vekt trening

Økt muskelmasse som følge av vekt trening hjelper en person med Parkinsons sykdom for å opprettholde balansen bedre, står med en mer oppreist stilling, og forbedrer ganghastighet, i henhold til Parkinsons sykdom Clinic. Sterkere muskler gjør det også lettere å gå i trapper, ifølge nettstedet Everyday Health.

Upper Body Weight Training

Ifølge National Center for fysisk aktivitet og nedsatt funksjonsevne, bør en person med Parkinsons sykdom bruke lette vekter på ca 2 til 2,5 pounds, og bør løfte dem sakte med en jevn bevegelse. Gode ​​overkroppen øvelser inkluderer triceps extensions eller gå med håndleddet vekter. Wall push-ups er også gunstig.

Lavere kroppsvekt trening

Gode ​​lavere kroppsvekt øvelser for personen med Parkinsons inkluderer tå og leg extensions, så vel som å gå med ankelvekter. Også gunstig er knebøy, presser opp fra tærne og stigende gjentatte ganger fra en stol.

Hvordan bruke Trening for å behandle nakkesmerter

Hvordan bruke Trening for å behandle nakkesmerter


Trening kan bidra til å forhindre og behandle nakkesmerter i de fleste mennesker. Ved å styrke nakkemusklene, kan en person gjøre nakken mer motstandsdyktig mot belastningsskader. Selv lette strekninger kan gjøre en forskjell i nakken helse, men å gjøre en rekke spesifikke øvelser, et par ganger i uken, kan styrke musklene og redusere ubehag og smerte. Les videre for å lære å bruke øvelsen til å behandle nakkesmerter.

Hvordan bruke Trening for å behandle nakkesmerter

Gjør en serie på 10 nakke rotasjoner ved å snu hodet sakte mot venstre og holde posisjonen i noen sekunder. Følge opp ved å dreie tilbake mot høyre. Hold øynene rett til forsiden og ikke slippe hodet ned når du gjør rotasjoner.

lener hodet mot venstre, slik at øret berører nesten skulderen din. Hold skuldrene avslappet og senket mens du gjør denne øvelsen. Gjenta på høyre side.

Bruk hals flexing å gi en rask strekning. Start med å senke haken mot brystet og holde den der i fem til ti sekunder. Ta med hodet opp, hvile noen sekunder og gjenta.

Bøy hodet bakover til du ser direkte på taket eller himmelen. Hold hodet i den posisjonen i noen sekunder. Stoppe, hvile et øyeblikk og gjenta øvelsen.

Bruk skulder shrugs å behandle spenninger og smerte som strekker seg fra nakken mot ryggen din. Heve skuldrene og hold i noen sekunder før du slapper av dem enda en gang.

Bruk akupressur for å behandle kroniske smerter. Trykk halsen på begge sider av ryggraden og på fordypningene rett under baksiden av skallen din. Denne enkle øvelsen kan bidra til å lindre nakkesmerter, ubehag og hodepine.

7 trenings halsen når som helst ved å bevege hodet fra side til side. Bevege hodet kan lindre nakke belastning, spesielt hvis du jobber i samme stilling over lengre tid. Dette spur-of-the-moment øvelsen kan utføres hvor som helst, uten planlegging eller forberedelser.

Hint

 • Du kan gjøre nakke øvelser når som helst i løpet av dagen, selv under korte pauser på jobb eller mens du ser på TV. Gjør dem på ulike intervaller i løpet av dagen eller annenhver dag.
 • Gjør aldri nakke øvelser etter en alvorlig nakkeskade eller hvis du opplever akutte smerter. Alltid konsultere en profesjonell hvis du har eller har mistanke om et alvorlig problem.
 • Når du utfører hals strekninger, bevege seg sakte hodet. Brå bevegelser kan føre til svimmelhet og trakk muskler.

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose


Fordelene ved trening hos personer med multippel sklerose er godt dokumentert. Trening kan forbedre muskelstyrke, pust, balanse, beintetthet og generell fitness. Trening kan også forbedre blære og tarm funksjon, vanlige problemer i multippel sklerose. En godt designet treningsplan kan til slutt forbedre den generelle utsiktene og livskvalitet.

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose

•  Vær realistisk. Vurdere mobilitet og tretthet mønstre. Integrer trening i vanlige aktiviteter. Noen øvelser kan gjøres på kjøkkenet mens du venter på mat å lage mat. Andre kan gjøres mens du ser på TV eller før du står opp av sengen. Begynn med bare én eller to øvelser og noen få repetisjoner.

Prøv øvelser i horisontal stilling. Trening på en fast madrass eller teppebelagte gulv. Eksempler er kneet til brystet hever, rumpe høyninger, arm hever og bekken tilt.

Oppgave i sittende stilling. Øvelse i en rullestol ved kjøkkenbordet. Plasser håndflatene på et kjøkkenhåndkle. Skyv den frem over bordet for å strekke armene. Bruk en rull med plast eller folie vikle å gjøre håndledd og arm krøller. Ta dype åndedrag mens du sitter å trene magen. Dette kan forbedre kroppsholdning, noe som ofte er svekket i multippel sklerose.

Knel på hender og knær for ekstra trening. Utvide en arm eller ben. Til slutt jobbe opp til å utvide en arm og motsatt ben. Utøve magemusklene ved å trekke dem i knestående.

Utfør øvelsene i vertikal stilling hvis mobilitet tillater. Plasser en stol i nærheten til å holde. Hold kneet rett når man løfter benet fremover, bak og til siden. Prøv øvelser for å opprettholde balansen uten stolen. Plasser føttene tett sammen og stå. Gjenta med den ene foten foran den andre.

Bygg opp gradvis. Mestre to øvelser med fire repetisjoner hver og gjenta daglig. Vurdere trøtthet før du legger andre øvelser for å behandle multippel sklerose. Legg bare én ny øvelse over en tre dagers periode.

Hint

 • Trening under tilsyn av en lege og med hjelp av en fysioterapeut.
 • Trening i vann er utmerket for de med multippel sklerose. Vannet gir støtte for svekket lemmer, gir et større spekter av bevegelse og legger motstand for å bygge muskelstyrke.
 • Trening kan bidra til overoppheting i multippel sklerose. Drikk kule drikkevarer. Trene innendørs med termostaten skrudd ned.

Nighttime Trening vs Morning

Nighttime Trening vs Morning


Finne tid til å trene når som helst på dagen kan være vanskelig for travle mennesker. Du kan trene på morgenen eller natten rett og slett fordi det passer inn i timeplanen din. Avhengig av dine treningsmål, helse og livsstil, vaner, kan man tid på dagen være bedre enn den andre for ditt treningsprogram.

Energi

Trene krever energi uavhengig av tid på døgnet der du trener. Kroppen lagrer energi kalt glykogen, som det oppfordrer til drivstoff under fysisk aktivitet. Working ut i morgen med lite eller ingen mat på forhånd kan være en effektiv rutine for folk som prøver å gå ned i vekt. Ifølge "Medicine and Science in Sports and Exercise," idrettsutøvere som trente med lave glykogennivåer - mens fasting - brent mer fett enn de som trente etter å ha spist. Trene på kvelden etter å ha spist i løpet av dagen kan være vanskeligere å planlegge hvis du prøver å holde glykogennivået lavt. Husk imidlertid at noen mennesker føler seg skjelven og ør på grunn av lavt blodsukker hvis de ikke spiser før trening. De fleste dra nytte av en lett snack av hele korn og protein en time før trening.

Ytelse

Studiene er delt i forhold til nighttime versus morgen trening og innvirkningen på sportslige prestasjoner. I en studie publisert i boken "Exercise and Sport Science," folk som trente på kvelden viste høyere nivåer av muskelstyrke. Dette er trolig på grunn av en økning av testosteron og somatotrofin, post-workout. Disse to hormonene også øke etter en morgen trening, men ikke like markant som i kveld. Men andre studier som er nevnt i boken viser at muligheten for motorisk forbedring i en sport er høyere når øvelsen oppstår om morgenen fordi folk lære raskere tidligere i dag.

Sleep

Nighttime trening er kanskje ikke det beste alternativet hvis du rutinemessig har problemer med å sove. Den fysisk tretthet som oppstår med trening kan hjelpe deg å sove bedre, men timingen må være riktig. Working ut rett før sengetid stimulerer hjernen din og øker kroppstemperaturen din, noe som gjør det vanskeligere for deg å sovne. Planlegg fysisk aktivitet for om morgenen eller minst tre timer før sengetid for å gi deg selv tid til å trappe ned på slutten av dagen. Hvis en kveld trening bidrar til søvnløshet, prøve noen restorative yoga positurer som Corpse eller Reclining Hero for å hjelpe deg å slappe av.

Luftkvalitet

Personer som har astma eller andre forhold som påvirkes av luftkvaliteten kanskje vurdere å trene på kvelden i stedet for om morgenen. Kald luft tidlig på dagen, kombinert med høy pollen teller, kan bidra til pusteproblemer hos personer som er utsatt for luftveisproblemer. Midday øvelsen er også mindre trygt for astmatikere også, på grunn av høyere nivåer av luftforurensning og smog. Bedre ennå, ta din trening innendørs og trene når som helst på dagen du vil.

DOMS

Forsinket-onset stølhet er muskelsmerter og ømhet enkelte opplever etter en treningsøkt. I mange tilfeller DOMS ikke påvirker en utøver før to eller tre dager etter intens fysisk aktivitet. Studier rapportert i "Exercise and Sport Science" viser at mennesker som deltar i nattlig øvelse opplevelsen mindre stølhet enn de som arbeider ut i morgen. Variansen i smertenivåer har å gjøre med nivåer av enzymet kreatinkinase, som er en markør for muskelskade blod. De som utøver natten hadde lavere nivåer av enzymet, men det er ikke kjent hvorfor.

Grunner for varme ups før trening

Grunner for varme ups før trening


Hver uke, bør den gjennomsnittlige amerikaner nyte 2,5 timer med aerobic trening, sammen med et par dager med styrke-building øvelse, anbefaler Centers for Disease Control and Prevention. Men ikke bare treffer løpebane eller gym kaldt - varmer opp før du trener, uansett hvilken type trening du gjør, er den første fasen av noen skikkelig workout rutine. En 10-minutters oppvarming som innebærer en lettere, enklere versjon av regelmessig mosjon - som lett jogging før selve run - tilbyr flere helse og fysiologi fordeler.

Økt blodstrøm

Skipene som frakter blod til huden og musklene er normalt ganske smal. Varmer opp før du trening hjelper disse fartøyene å utvide og utvide seg, slik at mer blod å nå musklene mer fritt. Dette er viktig for trening fordi musklene trenger økt blodstrøm når du begynner å trene, og varmer opp bidrar til å forberede kroppen din for optimal blod levering.

Forbereder Your Heart

Mens trening har en rekke helsemessige fordeler for hjertet ditt, for eksempel bidra til å redusere kolesterolnivået, kan det handler om å trene seg selv sette en belastning på hjertet muskler. Varmer opp bidrar til å beskytte ditt hjerte fra uregelmessige hjerteslag og hjerte belastningen ved å sakte øke hjertets arbeid i stedet for å tvinge det til å gå fra en stillesittende hjerterytmen til en treningsøkt hjerterytme raskt. En god analogi til dette er bilens motor på en kald vinterdag. Hvis du starter bilen og tvinge motoren til å gå fra sin kald tilstand til umiddelbart kjører på motorvei, løper du risikoen for å skade motoren fordi det ikke har blitt varmet opp ennå.

Beskyttelse mot muskel belastning og skader

Ingenting demper treningen entusiasme og fremgang som å bli satt på sidelinjen med en skade. Varmer opp bidrar til å løsne musklene, slipper spent vev og limber opp leddene, noe som igjen bidrar til å redusere risikoen for anstrengelsesrelaterte skader og muskel stammer. Faktisk, i en studie publisert i "Journal of Science and Medicine in Sport," forskere gjorde en meta-analyse av fem studier som undersøkte effekten av oppvarmingen, og bemerket at tre av studiene rapporterte at varmer opp før trening " betydelig redusert skaderisiko. "

Ytelsesforbedring

Varmer opp kan bidra til å øke din trening ytelse, ifølge en La Trobe University studie. Forskere hadde idrettsutøvere utføre en lav belastning varme opp før du løfter vekter og bemerket at muskler involvert var i stand til å løfte tyngre vekter med redusert tretthet i forhold til utøvere som ikke varme opp. Resultater boosting kan være et resultat av den varme opp forbereder muskler for optimal bevegelse samtidig forbedrer blodstrømmen. Dette i sin tur øker energi og hjelper effektivt fjerne avfall som kunne vanskeliggjøre kraftutfoldelse.

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING


Trening er bra for deg, så hvorfor gjør det vondt? Magesmerter etter en treningsøkt er som regel delt opp i to kategorier: muskelsmerter og mage ubehag. Verken en er behagelig, og i de fleste tilfeller, er verken spesielt farlig for helsen din. Hold deg hydrert og næring med sunn mat, tid spisingen din på riktig måte og justere intensiteten på treningen for å hindre magen fra vondt etter trening.

Dehydrering

Dehydrering kan forårsake alvorlige magesmerter, ifølge en studie publisert i 2004 utgaven av "Journal of College of Physicians og kirurger Pakistan." Svette under en treningsøkt kjøler deg av, men også øker risikoen for dehydrering hvis du ikke erstatte tapt væske. Dette gjelder spesielt når du trener i varmt vær. Forhindre dehydrering ved å drikke 16 til 20 gram vann et par timer før du starter treningen. Fortsett å drikke vann mens du trener, og følge opp din fysiske aktivitet med mer væske. The American Council on Exercise råder 16 til 24 gram for hver kilo vann tapt under trening.

DOMS og overtrening

Forsinket utbruddet stølhet er en type muskel ubehag som oppstår etter at du trener. Doms-relaterte magesmerter kan ikke vise fram til en dag eller to etter at du har engasjert magemusklene under en treningsøkt, som gjør situps. Betennelse i muskelfibre forårsaket av mikroskopiske tårer er grunnen til magen gjør vondt. Dette skjer oftest når du har jobbet muskelen forbi sin normal kapasitet. Muskelkramper - ufrivillig sammentrekning av en muskel - kan også være en indikasjon på overarbeid. Hvis du rutinemessig utvikle smerter i magen, redusere intensiteten på treningen eller bytte til en annen øvelse for en stund.

Diet

Ditt kosthold kan bidra til magesmerter etter trening. Spise store måltider eller tung mat som er stekt, høy i fett eller fet tar lengre tid å fordøye, og kan la deg følelsen oppsvulmet, gassy og kvalm under og etter en treningsøkt. Matvarer som du ikke er vant til, uansett hva de er, kan også vraket ødeleggelse på fordøyelsessystemet etter trening. MayoClinic.com anbefaler å spise en kombinasjon av hele korn karbohydrater og protein for å gi deg energi for aktiviteten. Bananer og annen frukt, kjeks, energi eller granola barer og yoghurt er ideelle snack alternativer som er usannsynlig å forlate deg med en urolig mage når du trener.

Time din Eating

Spiser for mye rett før du trener eller ikke spise noe før trening kan føre til magen å gjøre vondt. Planlegg store måltider i minst tre timer før du trener. Forbruke mindre måltider eller snacks ca to timer før trening for å gi deg energi uten trusselen om dårlig fordøyelse.

Kan trening være farlig for insulinresistente People?

Insulinresistens er en tilstand som oppstår når insulin produsert av kroppen ikke skikkelig produsere nok av en insulin respons på fett, muskler og celler. Insulinresistens forårsaker fett til å bli lagret i kroppen i stedet for å brukes som energi. Hvis du eller noen du kjenner har blitt diagnostisert med insulinresistens, kan du bli spurt om trening kan være farlig for insulin resistente. Det er noen viktige ting å vite om insulinresistens og mosjon.

Anbefalinger

Ifølge American Family Lege, de som har insulinresistens svarer godt til trening, noe som forbedrer insulinfølsomheten. Exercise er anbefalt i minst 30 minutter hver dag for å redusere insulinresistens, mens fremme vekttap.

Consult

Rådfør deg med legen din før du begynner en øvelse diett hvis du har insulinresistens. En lege vil ønske å se etter andre problemer som ofte oppstår.

Risiko

Insulinresistens er ofte knyttet til andre helseproblemer, for eksempel høyt blodtrykk, hjerteinfarkt, høyt kolesterol og diabetes. Det er viktig at disse problemene kan løses for å redusere risikoen for kardiovaskulære problemer og plutselige endringer i blodsukkernivået.

Faresignalene

Hvis du har en plutselig innsettende tretthet, kvalme, brystsmerter, svimmelhet, kortpustethet, tåkesyn eller andre problemer, stoppe og diskutere ditt treningsprogram med en lege.

Betraktninger

I tillegg til trening, bør insulinresistente mennesker også vurdere å spise et høyere beløp av fiber, inkludert hele korn, frukt og grønnsaker, for å bedre fordøyelsen. En lege kan gi ernæringsmessige rådgiving til å fokusere på en lav-karbo diett for å redusere kroppens avhengighet av karbohydrater. Karbohydrater kan raskt øke blodsukkernivået i kroppen, en tilstand som insulinresistent folk bør unngå.

Hjem Trening og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en degenerativ lidelse som påvirker sentralnervesystemet og kan føre til svekkelse av tale og motoriske ferdigheter, blant andre alvorlige problemer. Trene hjemme kan hjelpe tilstanden.

Betydning

Selv om det er ingen kur for Parkinsons sykdom, det finnes behandlinger som kan hjelpe deg å fungere bedre, og en av dem er trening for å holde musklene sterke og smidige.

Typer

Den slags trening du kan gjøre hjemme for Parkinsons sykdom inkluderer sang, høytlesning og tygger kraftig for å holde jar musklene sterke, samt full-body øvelser som svømming, turgåing, yoga, tai chi eller hagearbeid.

Time Frame

Hver person er forskjellig når det kommer til hvor raskt Parkinsons sykdom utvikler seg, så gjør alt du med rimelighet kan for å bremse utviklingen av det kan gi deg mye nytte eller bare en begrenset, kortsiktig fordel.

Betraktninger

Hvis du planlegger å starte et hjem treningsprogram for Parkinsons sykdom, må du snakke med legen din og få klarering, sammen med en oppfatning av hva du kan trygt gjøre, slik at du kan redusere risikoen for skader.

Advarsel

Hvis du begynner å føle seg syk mens du gjør et hjem øvelse rutine eller du opplever at du er i smerte, bør du stoppe og ta kontakt med lege. Fordelene ved trening bør oppveier risikoen for at du kan fortsette.

Adrenal Fatigue & Rapid pulsen etter trening

Binyretretthet er en vanlig forekommende tilstand utløst av overbelastning på kroppens binyrene gjennom overdreven fysiologisk eller følelsesmessig press. Rask puls etter trening er et tegn på at binyrene er overproducing stresshormoner, som fører til en økt sannsynlighet for å utvikle denne uønsket tilstand. Heldigvis finnes det tiltak du kan ta for å minimere sjansene for å utvikle binyretretthet.

Binyrene

Ifølge ekspertene på Medline Plus, binyrene er små kjertler som ligger på toppen av nyrene som er ansvarlige for å produsere et bredt spekter av hormoner som testosteron (i begrensede mengder), adrenalin og kortisol. Binyrer kan lett bli overarbeidet ved overeksponering for stressende situasjoner eller sentralstimulerende misbruk, fører til en tilstand der de ikke klarer å produsere tilstrekkelige mengder av disse nødvendige hormoner.

Binyretretthet symptomer og behandling

Vanlige symptomer på binyretretthet inkluderer kronisk mangel på energi, skjelving, søvnløshet, salt cravings og mangel på sexlyst. Individuell behandling for binyretretthet består vanligvis av stress management teknikker kombinert med et aktivt forsøk på å redusere adrenal utgang gjennom tilskudd og en rekke livsstilsendringer som regulerer leggetid og etter en delvis eliminering diett. Den beste måten å behandle binyretretthet er imidlertid å behandle den før det blir en fullverdig problem.

Rask puls

Rask puls etter trening er et tegn på at kroppen din er overproducing stresshormoner i respons på trening. Mens pulsen vil naturligvis være forhøyet til en viss grad i en periode etter trening, hvis det holder seg høy i en periode lenger enn 10 til 15 minutter er det sannsynlig at kroppen din er overproducing adrenalin. Dette er den viktigste "fight or flight" hormonet som signaliserer til kroppen din at det er på tide å trappe opp energiproduksjon i respons til en oppfattet trussel.

Festing problemet

Ett av virkemidlene er å alltid kjøle seg ned etter å ha fullført din viktigste rutine. Slå av musikken din (hvis du bruker en MP3-spiller eller radio) og gå rundt banen for litt mens fokus på dyp pusting. Dette vil signalisere til kroppen at "trusselen" er avsluttet, og kanskje senke sin produksjon av stresshormoner. Dyp, kontrollert pusting er en måte å regulere hjerterytmen din, ifølge British Medical Journal.

Tilskudd

Du kan også ta visse kosttilskudd for å sikre at binyrene funksjon er optimalisert, og hindrer utviklingen av binyretretthet. Ifølge apoteket Vicki Wade, bør du ta en daglig dose av vitamin C, E og B for å unngå binyretretthet. Mål å konsumere 2000 til 4,000mg av vitamin C, 800IUs av vitamin E og et kompleks som inneholder alle B-vitaminer.

Hvor mye bør en gutt trening hver dag?

Trening er en viktig komponent til generelle egnethet og helse. Små barn ofte naturlig får nok mosjon. Men som barn blir eldre de kan bruke mer tid på å gjøre stillesittende aktiviteter som å se på TV eller spille dataspill. Det er viktig for foreldre å oppmuntre barna til å være fysisk aktiv for å innpode gode treningsvaner som vil vare livet ut.

Spedbarn og småbarn

Barn under 4 år trenger ikke organisert eller planlagt trening. Men de trenger muligheter til å være fysisk aktiv. Spille tid utendørs eller i parker vil møte deres trening behov.

Aldre 4 til 6

Barn fra alderen 4 til 6 må trene minst 30 minutter per dag seks dager i uken. Trening kan bestå av svømming, gymnastikk, eller kaste / fange en ball.

Ages 6-8

Barn fra alderen 6 til 8 trenger også 30 minutter med trening på minst seks dager i uken. Denne alderen er et godt tidspunkt å introdusere barna til organiserte idretter som fotball og baseball.

Aldre 9 til 13

The National Association for idrettsfag forteller at barn i denne alderen får minst en time kontinuerlig fysisk aktivitet hver dag.

Aldre 14 til 18

Barn i alderen 14 til 18 bør få mellom 30 og 60 minutter med trening hver dag. Denne gangen er et godt tidspunkt å introdusere aktiviteter som vekttrening og yoga.

Viktigheten av ernæring og trening for barn

Barn har forskjellige ernæringsmessige og fysiske krav enn voksne. Sørge for at barnet ditt har nærings-tett mat alternativer og masse aktivitet bidrar til å sikre forsvarlig samlet vekst.

Fysiske forskjeller

Barnekropper er forskjellige på flere måter. Deres luftrom er mindre, lungene har mindre areal og deres hjerter pumpe raskere. Ernæring og fitness spille en viktig rolle i disse mindre, krevende organer.

Øvelse Krav

Regelmessig fysisk aktivitet er en daglig nødvendighet; det bidrar til å bygge og opprettholde sunne muskler, bein og ledd. Alle typer trening forbedre kvantiteten og kvaliteten på søvn.

Energibehov

Barn har en høyere metabolic rate; de krever mer mat og søvn enn voksne. Når de sover, skjer vekst og cellulær reparasjon. Vekst spruter er ekte; veksten fortsetter inn i tenårene.

Ernæringsmessige Necessities

Et barns kroppen trenger næring - ikke bare mat. Hvis ernæringsmessige behov ikke er oppfylt-by for mye sukkerholdige / fettrike matvarer eller ikke nok næringsrike matvarer-barn ikke klarer å prestere på alderstilpassede nivåer.

Immunsystem Forskjeller

Barnas immunforsvar er underutviklet og infeksjon utsatt; deres reserve og utholdenhet er ikke som en voksen. Kroppstemperaturen er uberegnelig og lett forstyrret av sykdom. Holde kroppen uthvilt og velfødde er avgjørende.

Hvordan tjene Weight Watchers Points med trening

Hvordan tjene Weight Watchers Points med trening


Weight Watchers fungerer på et poengsystem, og kan være en effektiv måte å miste vekt. Mat og trening er tildelt visse punkter i systemet for å hjelpe deg å regulere forbruket og brenne kalorier. Du har lov til et gitt antall matvarer poeng og er pålagt å trene for å tjene trening poeng. Du kan deretter ta opp disse punktene i din online vekt dagbok som Weight Watchers gir.

Hvordan tjene Weight Watchers Points med trening

•  Registrer deg for en ny sport som du aldri har prøvd før, spesielt hvis du er lei av å gå på treningsstudio eller finne din vanlige øvelse rutine kjedelig. Aktiviteter som golf, fotturer, power walking eller spille frisbee for en time vil du tjene fire Weight Watchers aktivitetspoeng.

Bli med i en dans klasse. Dancing vil tjene fire Weight Watchers aktivitetspoeng. Dette kan være en hvilken som helst type dans som salsa, ballrom eller steppe. Du må stadig danse for enten 40 minutter ved en moderat intensitet eller 20 minutter med høy intensitet.

Tilbring tid i hagen. Weight Watchers anbefaler at en time med graving, planting og luking kan brenne så mange kalorier som kjører i 20 minutter. Hagen din vil også øke som en ekstra bonus, og du vil tjene deg selv fire Weight Watchers aktivitetspoeng.

bade eller registrere deg for en aqua klasse. Aqua klasser er tilgjengelig på de fleste treningssentre som har svømme programmer - de inkluderer kalori-brenning øvelser og toning øvelser under vann som kan brenne opptil 600 kalorier i timen. Svømming for en time, gjør en generell foran crawl, vil brenne litt mindre på rundt 500 kalorier. Likevel vil begge disse øvelsene tjener du ytterligere fire Weight Watchers aktivitetspoeng.

Rengjør huset. En topp til bunn ren av huset ditt kan også tjene deg fire Weight Watchers aktivitetspoeng. En time av vaskeri, kraftig rengjøring, stryking eller feiende hus eller bil vil du tjene fire poeng også.

Husk det er ingen grense for hvor mye av øvelser du kan gjøre. Jo mer du gjør det, jo flere poeng du tjener, og du kan skifte treningspunktene for mat poeng hvis du ønsker et par ekstra glass vin eller at dessert.

Hint

 • Meld deg på til Weight Watchers Online for mer informasjon.

Hvordan å miste vekt gjennom trening

Hvordan å miste vekt gjennom trening


Trening er en kritisk komponent i enhver vekttap forvaltningsplanen. Det gjør imidlertid, krever innsats og motivasjon. Følg disse trinnene for å få pumpet og trimmet.

Hvordan å miste vekt gjennom trening

Start svømming. Svømming er en utmerket øvelse for å bli involvert med, siden det øker blodgjennomstrømningen og bruker musklene vi ikke regelmessig bruker. Start en svømming program og prøve å gjøre det tre ganger i uken. Du vil føle utmerket og forynget.

Prøv å bli med en rekreasjons idrettslag. Du vil føle en del av noe mens du arbeider av overflødig vekt. Volleyball, basketball og tennis kan være en fin trening.

Walk for helsen. Turgåing kan gjøre deg slank og øke blodsirkulasjonen. Turgåing er kjent for å være en av de beste øvelsene en person kan gjøre, og det er sunt for hjertet også.

Hit gym! I gym, kan du bruke en rekke maskiner, og hvis du ønsker å tone mens miste vekt du kan starte en muskel toning program.

Rengjør huset ditt! Det er en stor oppgave ide hvis du jobber hjemmefra. Husarbeid kan forbrenne masse kalorier. Start ved støvsuging, polering, støvtørking og rengjøring av glass / vinduer. Gjøre huset skinnende rene mens brenning av overflødig vekt.

Dra på en opplevelsesrik ferie eller trekke seg tilbake der du må klatre, gå tur, gå, ro eller delta i andre fysiske aktiviteter. Hold deg opptatt og holde deg i bevegelse. Du vil være sikker på å brenne kalorier.

Hvordan å miste fett uten Cardio trening

Kardiovaskulær trening er en sunn aktivitet og hjelper miste uønsket fett og vekt. Det brenner mye kalorier, og det er en fin måte å jobbe opp en svette og føler til energi. Noen mennesker finner kardiovaskulær trening litt for kjedelig til tider, og selv skjerpende til knær og andre ledd. Det er mulig å oppnå og opprettholde en mager, tonet kropp uten å gjøre noen kardiovaskulær trening.

Hvordan å miste fett uten Cardio trening

Hvordan å miste fett uten Cardio

•  Styrke tog. Styrketrening gir en myriade av helsemessige fordeler: sterkere bein, økt fleksibilitet, økt muskelmasse og redusert kroppsfett nivåer. Du trenger ikke å være en bodybuilder for å høste fordelene av styrketrening. Utnytte en styrke trening rutine som fungerer alle de store muskelgruppene i kroppen din. Det vil gå en lang vei mot å gjøre deg en sterk, slank og frisk person. En konsekvent styrketrening rutine vil drastisk forbedre din kroppssammensetning og generell følelse av velvære, og det vil øke stoffskiftet. Jo sterkere og mer effektivt kroppen din blir, jo lettere vil det være å kaste overflødig fett og holde den av.

innlemme calisthenic rutiner inn i normal trening diett. Calisthenics, inkludert pushups, dips, chin-ups og knebøy er en flott supplement til en normal styrke trening diett. Disse typer øvelser bruke din egen kroppsvekt som motstand, og er perfekt for å utvikle en balansert og symmetrisk kropp mens du arbeider musklene på måter som er litt annerledes enn tradisjonelle vekter og maskiner. Calisthenic øvelser er også en fin måte å gi din kropp og din metabolisme et kort støt, som disse øvelsene drastisk øke hjertefrekvensen for korte perioder av gangen. Hvis du kombinerer en rekke av disse øvelsene rygg mot rygg, med bare små pauser i mellom, vil kaloriforbrenningen drastisk økt.

overhaling kostholdet ditt. Styrketrening og styrketrening er bare halve kampen når det kommer til å ha det tonet og lean body. Hvis din diett er dårlig og er fylt med mye søppel, vil du aldri være i stand til å ha den kroppen du ønsker. Fokuser din diett rundt rene matvarer som magert kjøtt, magre meieriprodukter, rikelige porsjoner med frukt og grønnsaker, og uraffinert hele hvete brød og pasta. Matvarer som kaker, paier, pizza og hamburgere er stor for smaksløkene, men de gjør ingenting for å hjelpe deg å oppnå det flat mage og lean body. Lagre junk food for spesielle anledninger. Fokuser kostholdet ditt på matvarer som er ernæringsmessig tett og fylling; disgard matvarer som er blottet for ekte ernæring, men er pakket med fett, sukker og overflødige kalorier.

Hvordan å miste fett på magen med trening

Du kan miste fett på magen hvis du gjør de riktige øvelser. Regelmessig mosjon kan firmaet, forme og tone mageområdet. Men det er bare halvparten av løsningen for å bli kvitt kjærlighet håndtak. Det er også viktig å ha en ernæringsmessig kosthold. Exercise alene vil legge muskeltonus, men alt dette vil bli begravet under et lag av fett. Den eneste måten å bli kvitt fett er ved å spise mindre.

Hvordan å miste fett på magen med trening

•  Etablere en øvelse rutine. Prøv å gjøre ditt treningsprogram fem ganger i uken. Hvis ikke, gjør dem minst tre dager ut i uken. Start ut med øvelser som du er komfortabel med å gjøre. Dette vil øke sjansene dine for å stikke til programmet, som vil øke sjansene dine for å lykkes. Endre opp rutine endelig en gang i måneden.

Miste fett på magen og tone magemusklene ved å gi din rectus abdominus en treningsøkt. Rectus abdominus er den viktigste delen av mageområdet, som strekker seg fra de nederste ribbeina til bekkenet. Du kan utøve din rectus abdominus ved å gjøre fremover bevegelse bevegelser, eller side bend. En måte å gjøre dette på er ved å gjøre abdominal crunches mens du sitter på toppen av en øvelse ball. Plasser føttene på gulvet og sette seg ned på treningsball. Presset fra kroppen din vil føre til at ballen flytter seg litt tilbake. Deretter hvile ryggen på ballen inntil stammen og lår er plassert parallelt med gulvet. Stram magemusklene som du heve den øvre delen av kroppen til en 45 graders vinkel. Gjør ca 10 repetisjoner av denne øvelsen.

Styrk din rectus abdominus, og interne og eksterne obliques ved å gjøre crossover crunches. De eksterne obliques finnes bivirkninger muskler som strekker seg diagonalt ned fra nedre ribben delen til bekkenområdet. De danner bokstaven V. De interne obliques er rett under de eksterne obliques. Begge sett med muskler er i bruk når du roterer stammen av kroppen din. For å gjøre crossover crunches Plasser en matte på gulvet. Bøy knærne og plasser føttene flatt på gulvet. Sett tuppen av fingrene bak ørene, langs siden av hodet. Stram magemusklene, og gradvis vri overkroppen til venstre albue møter høyre kne. Pust ut mens du løfter kroppen din. Deretter gradvis senke kroppen, mens exhaling.

Spis en ernæringsmessig kosthold. Spise færre kalorier for å miste fett. Ditt kosthold bør inneholde rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Drikk mye vann. Snack på ernæringsmessige, lav kalori mat. Et godt kosthold er viktig for å miste fett på magen.

Hint

 • Spis seks små måltider om dagen i stedet for tre store. Dette vil bidra til å øke hastigheten på stoffskiftet, og det vil holde deg mett, slik at du vil spise mindre.
 • Spise en salat eller et utvalg av frukt før hvert måltid. Dette vil føre til at du begynner å føle fullt før du spiser hovedretten, og du vil spise mindre.
 • Må vekt trening øvelser for å få fart på forbrenningen
 • Ikke sulte deg selv. Dette er usunn og vil føre til at kroppen til å gå inn i sult-modus. Som et resultat, vil stoffskiftet tregere. Depravation bare gir kortsiktige resultater. Folk som berøver seg selv pleier å gå tilbake til sine gamle matvaner. Dette får dem til å få vekten tilbake sammen med et par ekstra pounds på grunn av deres langsommere metabolisme

Hvordan trening på en tredemølle for fett og vekttap

Hvordan trening på en tredemølle for fett og vekttap


En tredemølle lar deg gjøre en walking eller løping baserte cardio trening hele året, når som helst på dagen, uavhengig av værforholdene utenfor. Mens ideen om å løpe eller gå på en tredemølle kan høres kjedelig, har du muligheten til å endre hastighet og stigning på tredemøllen for å legge til variasjon i treningen. Mange tredemøller har treningsøkter pre-installert på maskinene. Treningen alternativer på en tredemølle kan gi deg muligheten til å trimme fett og gå ned i vekt. Du må brenne 3500 kalorier for å miste en kilo fett, så jo mer effektiv trening din er, jo raskere kan du miste vekt.

Steady-State Vs. Intervalltrening

Det er to grunnleggende typer cardio trening: steady-state trening og intervalltrening. En steady-state arbeid er en type trening hvor du i hovedsak opprettholde samme tempo for hele varigheten av treningen. Et eksempel på dette er å gå eller jogge på en konsekvent moderat tempo. Intervall økter er trening som flette intervaller med høy intensitet aktivitet med intervaller på lav intensitet aktivitet. Spin klasser ansette intervalltrening, som instruktøren fører kundene gjennom perioder med intens syklet, etterfulgt av perioder med mer moderat syklet. Begge typer økter er gunstig for kroppen din, men intervalltrening kan tillate deg å forbrenne mer kalorier på kortere tid enn du ville gjort i en steady-state trening. Mens det er mange faktorer som avgjør hvor mange kalorier du forbrenner under treningen, for eksempel alder, kroppssammensetning, generelle egnethet nivå, vekt og treningsintensiteten nivå, blant andre, kan du potensielt doble kalori burn rate ved å bruke et intervall trening i stedet for en steady-state trening.

Bruke hastighetsinnstillinger

Å miste vekt og forbrenne fett, må du brenne mer kalorier enn du normalt ta i eller bruk. Mens slanking er en viktig del av noen vekt-tap plan, få mest mulig ut av treningsøktene - i form av å brenne kalorier - er like viktig. Ved hjelp av hurtiginnstillingsfunksjoner på tredemølle kan hjelpe deg med dette, som jo raskere du kjører, jo flere kalorier vil du forbrenne. Hvis du gjør en steady-state kjøringen stilles tredemølle på høyeste hastighet du kan trygt opprettholde for lengden på oppløpet. Hvis du på noe tidspunkt under treningen du finner ut at du sliter med å opprettholde tempoet, satt på tredemølle til en lavere hastighet slik at du ikke skader deg. For intervall økter, bruke hastighetsinnstillingene for å endre hastigheten på tredemølle under treningen. For eksempel, hastighet opp farten på tredemøllen, så du kjører hardt i 1 minutt, og deretter bremse tredemølle ned til et tempo der du gjør en moderat jogge i 1 minutt. Alternere hastigheter for varigheten av treningen.

Bruke stigningsnivå

En annen måte du kan bruke kontrollene på tredemøllen i treningen er ved å endre stigningen på maskinen. Jo høyere du setter skråning, jo mer intense du gjøre treningen og i sin tur, jo mer kalorier og fett du forbrenner. I en steady-state trening, er helningen på skråning avhengig av om du skal gå, jogge eller løpe på tredemølle. Hvis du bare gå på tredemølle, sette tredemøllen til en brattere skråning kan gi deg en ganske sprek trening. Hvis du jogger eller løper, men sette tredemøllen for bratt kan trette deg ut for raskt, så det ville være bedre i dette tilfellet å bruke en mer slakk bakke. Bruke stigning for et intervall trening er lik ved hjelp av hastighetsinnstilling: veksle hvor bratt tredemølle skråningen på forhåndsinnstilte intervaller, for eksempel 1 minutt, 2 minutter eller 5 minutter.

Utforme en Workout Schedule

En av de faktorene som gjør intervalltrening så effektivt er at det utfordrer kroppen din ved å holde den gjette. Når du utformer treningsprogram, holde det i tankene kan hjelpe deg å nå dine mål om tap av vekt og fett, og også hindre deg fra å bli lei av treningen. Ikke bruk den samme treningen hver dag; i stedet, blande opp treningsøktene som du gjør. For eksempel, hvis du gjør en 30-minutters speed-intervall trening på mandag, gjør en steady-state trening som varer 45 minutter på tirsdag, etterfulgt av en 20-minutters stigning-intervall trening på onsdag. Gi deg selv en dag eller to av hver uke for å tillate kroppen å hvile og komme seg fra treningsøktene.

Hvordan å miste vekt: 20 pounds i 60 dager uten trening

Hvordan å miste vekt: 20 pounds i 60 dager uten trening


Vil du gå ned i vekt uten trening? Jeg gjorde. Ingen kjepphest dietter. Ingen piller eller kosttilskudd. Ingen potions eller lotion. Du kan gå ned i vekt ved å spise et sunt kosthold. Dette er hvordan jeg gjorde det.

Hvordan å miste vekt: 20 pounds i 60 dager uten trening

•  Sett et mål. I november 2008 ble jeg har en hard tid som passer klærne mine. Jeg fikk kommentarer om økende vekt, og jeg fant meg selv bare ikke å like kroppen min. Jeg var motivert, så jeg satt et mål for meg selv, skrev det ned og ba om det. Målet ditt er å være en som du er forpliktet til. Målet mitt var å gå ned i vekt. Jeg planla å miste 28 pounds innen 1. april.

har en plan. Nå som du vet hva målet ditt er, hvordan vil du oppnå det. Du trenger et vekttap plan som vil stave dietten din ut. Spesielt dine daglige aktiviteter er det som gjør at du kan klare å møte din diett og vekttap mål.

Min plan var å spise sunt. Jeg bestemte meg for å gjøre 70% til 80% av alt jeg spiste frisk frukt og grønnsaker. Jeg vil også drikke åtte glass vann om dagen og drikke naturlige kinesiske kostholdet te som Oolong, Pu-er og grønn te. Jeg ville spise tidlig, spise ofte, spise mindre, spise sunt. Dette er virkelig ikke en diett. Dette er en endring av livsstil. Min plan var å "gå ned i vekt uten trening". Min plan var ikke å unngå å trene, trene var bare ikke en del av planen min.

dokumentere framgang. Jeg opprettholdt en daglig logg over hva jeg vil spise i mitt vekttap journal. Prosessen med å skrive hva jeg ville spise daglig hjalp meg å holde fokus på målene mine og spise sunt neste dag. Det hjalp meg også å være forberedt og plan for neste dag som jeg alltid tenkt på hva jeg spiser og hvor sunt det var for meg.

gjennomgå og revidere. Min vekttap journal tillatt meg å gjennomgå og revidere hvordan jeg ville spise. Ved å logge mine daglige aktiviteter ikke bare var jeg i stand til å være oppmerksom på hva jeg gjorde og hvordan det fungerte jeg kunne revidere hva som fungerte for meg. På denne måten kostholdet mitt var i live og ikke stive. Dette gjorde den fleksibiliteten jeg trengte for å lykkes.

6. Belønn deg selv. Det er alltid oppturer og nedturer når noen forsøker å oppnå mål. Det er gode dager og dårlige dager. Jeg fokuserte på å belønne meg selv for mine daglige og ukentlige prestasjoner mens ikke å komme ned på meg selv om jeg hadde et tilbakeslag. Min belønning var aldri å gå mot min diett, men å gjøre noen ting som jeg likte i livet. Jeg ville gå til showet, får en film eller bok. Mange ganger disse "belønning" var ting som jeg ville gjøre likevel, men jeg brukte dem som meg selv motivasjon og belønning.

Be. Dette er oppført sist, men det er faktisk først på min liste. Bønn holder meg fokusert og jordet. Bønn legger vekt på Gud og hans vilje for livet mitt. Bønn reduserer bekymring. Bønn forandrer ting. Bønn forandrer deg. Når dere søker å endre de negative tingene i livet ditt som å spise en diett av mat og drikke som er skadelig for helsen din, er bønn viktig. Jeg tror jeg kunne ikke gå ned i vekt uten bønn. Daglig Jeg takker Gud for min vekttap og selv mine utfordringer. Daglig Jeg ber til Gud om styrke til å gjøre de tingene jeg planlagt slik at jeg kunne gå ned i vekt. Nummer én ingrediens i "mitt kosthold" er bønn.

resultatene. Jeg mistet 20 pounds i 60 dager uten å trene. Dette er en endring av hvordan jeg lever ikke en diett. Jeg vet å opprettholde denne vekten jeg må trene. Jeg virkeligheten jeg liker å trene, men jeg var så fokusert på de negative tingene jeg spiste at jeg ønsket å endre det første i mitt liv. Nå er jeg komplimen daglig på hvor godt jeg ser ut. Folk tror jeg har brukt mye penger på nye klær. I virkeligheten midjen min er to størrelser mindre og kan passe klærne jeg har ikke vært i 2 år.
Ja, du kan gå ned i vekt uten å trene. Trening hjelper. Øvelsen vil holde den av.

Hvordan å gjøre en Quick Boot Camp trening hjemme

Hvordan å gjøre en Quick Boot Camp trening hjemme


Hvis du ikke har lang tid å trene, men ønsker en nyttig hjem trening, kanskje en boot camp rutine være bare billett for å maksimere kaloriforbrenningen og muskelbygging. Bruk forskjellige områder i huset for å utføre 30 minutter med enkle, høy intensitet øvelser fordelt på to til tre minutter hver. Noen øvelser understreke tregere bevegelser med høy motstand for å øke hjertefrekvensen, mens andre reduserer motstanden og gjøre deg flytte kroppen din raskt.

Hvordan å gjøre en Quick Boot Camp trening hjemme

•  Sett opp en treningsøkt område i ditt hjem som har en høy nok tak som du kan hoppe med armen hevet eller bruke en hoppe tau, har god ventilasjon og har et mykt gulv som du kan hoppe gjentatte ganger uten smerter eller ubehag. Legg ned en treningsmatte eller stort håndkle for å hjelpe dempe gulvet og holde svette av tregulv eller teppe. Ha vann, et håndkle, mobiltelefonen din, din iPod eller andre goder som du ønsker. Fjern eventuelle gjenstander fra trappen hvis du ønsker å legge kjører trapper til treningen.

Varm opp i flere minutter med lav intensitet bevegelser. Motstå å hoppe rett inn i en intens trening fordi du er liten tid. Jogg på plass, snu overkroppen fra side til side og svinge armene for å få blodet strømmer til dine muskler og koordinere ditt hjerte, lunger og andre muskler for maksimal effektivitet.

Begynn din 30 sekunders kretser når du er varmet opp. Øvelse på 40 prosent til 70 prosent av din maksimale intensitet under hver øvelse, tar bare korte 15-til 30-sekunders hviler mellom hver øvelse, anbefaler treningsekspert Fabio Comana.

Alternativ høy motstand øvelser med lav motstand øvelser. Start med å kjøre på plass, og deretter flytte til pushups, hopping knekt, og deretter pullups. Alternativ overkroppen, kjerne og lavere kroppen øvelser, som knebøy, deretter chin-ups, crunches, utfall, biceps curls og sykkel spark. Inkluder disse øvelsene så vel som kjører trapper, burpees, fjellklatrere, core øvelser, dips, rumpe spark og hoppe tau.

Utfør høy motstand øvelser som pushups, pullups, chin-ups, dips, og vektstang, kettlebell og motstand-band øvelser på en sprek hastighet, i stedet for sakte hvis målet ditt er primært kaloriforbrenningen. Ikke pause mellom reps, og lar tyngdekraften og momentum for å hjelpe deg når du heve og senke vekter eller kroppsvekt. Gjør øvelsene langsomt hvis målet ditt er å bygge muskler eller forbedre muskulær utholdenhet. Legg igjen en pause mellom heving og senking av deg selv eller en vekt.

Kjøl ned etter treningen i minst fem minutter ved å gå sakte for å la pulsen og pusten tilbake til det normale. Motstå fristelsen til å maksimere kaloriforbrenningen ved å trene hardt helt frem til slutten av treningen. Fullfør hver treningsøkt med stretching. Flytt musklene litt forbi det punktet av sin normale bevegelsesutslag og hold strekken i 20 til 30 sekunder.

Hvordan å miste vekt raskt på to måneder med trening

Hvordan å miste vekt raskt på to måneder med trening


Hvis du har 25 kg. eller mindre å tape, kan du gjøre det på to måneder. Noe mer vekt enn det er ikke sunt å gå ned på så kort tid. Du må være villig til å spise riktig og trene på en daglig basis. Du må være fullt begått, som noen dager vil du finne at du er sliten og ikke ønsker å utøve. Du må gjøre det likevel.

Hvordan å miste vekt raskt på to måneder med trening

•  Spis riktig og drikke åtte glass vann per dag. Du kan trene alt du vil, men hvis du ikke innlemme gode matvaner det ikke vil gjøre deg noe godt.

Opprett en hourlong treningsprogram som du kan gjøre i morgen, fem til seks ganger i uken. Hvis du ikke har tid om morgenen da blir du nødt til å sette vekkerklokken på en time tidligere enn du vanligvis oppstår. Du kan ikke gå ned i vekt uten å gjøre noen endringer.

Begynn med fem minutter med tøying. Strekk armene, bein og hals. Dette vil få deg klar for cardio trening.

gjøre cardio i 30 minutter. Du kan bruke en treningsøkt tape eller registrere deg for en klasse på treningsstudioet. Du kan også bare gå kjører i 30 minutter. Cardio er viktig for å brenne kalorier.

bruke 20 minutter gjør styrketrening. Styrketrening vil bygge opp musklene dine mens toning opp de områdene som er å miste vekt.

Avslutt med ytterligere fem minutter av strekninger. Det er viktig å igjen strekke musklene dine slik at du ikke trekker en når du går videre med resten av dagen vår.

Hint

 • Å fremskynde resultatene, trener en time om morgenen og en time om natten.
 • Pass på at legen din har gitt deg tillatelse til å utøve før du begynner en rutine.

Hvordan å miste vekt Fast Diet uten trening

Hvordan å miste vekt Fast Diet uten trening


Visste du at du ikke trenger å trene for å gå ned i vekt? Det handler om hvor mange kalorier du tar inn. Hvis du tar i mer kalorier enn du forbrenner, vil du gå opp i vekt. Hvis du følger en kalori streng diett og ta i mindre kalorier enn du forbrenner, vil du gå ned i vekt. Det er bare et spørsmål om å vite hva du skal spise og hvor mye.

Hvordan å miste vekt Fast Diet uten trening

•  Bestem hvor mange kalorier du bør ta i daglig. Det finnes en rekke kalori tellere på nettet som er gratis å bruke. De vil normalt spørre hva målet ditt er: enten å gå ned i vekt, opp i vekt eller vedlikeholde en nåværende vekt. Sørg for å plukke den om å miste vekt. Det vil beregne hvor mye kalorier du bør spise per dag for å gå ned i vekt. (Vanligvis er det best å gå ned ca ett pund per uke)

Ikke ta inn flere kalorier enn det du tenkte i trinn 1. Hvis du gjør det, vil du ikke gå ned i vekt. Hvis du tar i noen ekstra kalorier, må du trene for å gjøre opp for det. For eksempel kan vandre i et moderat tempo i 45 minutter brenne opp til 400 + kalorier.

Bruk dine kalorier med omhu. Bare fordi du får 1400 kalorier for å spise på en dag, betyr ikke at du bør fylle dem opp med sukkerholdige matvarer. Spis mye magert kjøtt, frukt, grønnsaker, nøtter, frø og hele korn. Du vil faktisk være i stand til å spise mer mat fordi maten du spiser er faktisk lavere i kalorier enn mye bearbeidet mat som inneholder ting som overflødig sukker og natrium.

Drikk mye vann. Drikkevann før og mellom måltidene bidrar til å føle deg full, noe som hindrer deg fra overspising. Neste gang du får en mat craving, prøve å drikke litt vann for å se om det hjelper å holde deg over til neste måltid.

Hold deg unna sukker, brus og alkohol. Hvis du har en søt tann, velger sukkerfritt snacks. Drikker som inneholder sukker og alkohol er full av tomme kalorier, og vil gjøre noe for vekttap.

Hold en matdagbok. Skriv ned alt du spiser i minst to uker. Dette hjelper deg å lære hva du putter i munnen. Sørg også for å skrive ned servering størrelse, hvor mange porsjoner du hadde, og det totale antall kalorier du forbrukes.

Hint

 • Trening er viktig for god helse, så selv om du ikke engasjere seg i en anstrengende øvelse regime for din vekttap programmet, sørg for å inkludere en liten vandring og andre former for trening hver dag.