Digidexo.com

Hvordan å miste £ 30.

Hvordan å miste £ 30.


Hvis du tenker på å miste £ 30. ved å gå på en krasj diett, tro om igjen. Ikke bare er krasje dietter usunn og vanskelig å holde seg til, men også du kan ende opp med en ernæringsmessig mangel eller bli sittende fast i en ond yo-yo slanking syklus. En gradvis tilnærming er best når miste vekt. Mange eksperter anbefaler å miste ikke mer enn 1 til 2 kg. per uke. Sult og nød er ikke nødvendig for å oppnå dette. Gjøre smarte matvalg og øke mengden av trening du får vil bidra til å gjøre disse pounds forsvinne.

Hvordan å miste £ 30.

•  Reduser ditt daglige matinntak av 250 kalorier. Begrens inntaket av sukker, fett og enkle karbohydrater. Konsumere mat i sin naturlige tilstand eller så nær det som mulig. Fokus på magre meieriprodukter, magre proteiner, frukt, grønnsaker, hele korn og umettede "sunn" fett.

se porsjonsstørrelser. Selv om du spiser sunn mat, hvis du spiser for mye, kan kaloriene legge opp. Bruk mindre tallerkener å lure øynene dine. Husk at en standard servering av kjøtt eller fisk er på størrelse med en kortstokk. En enkelt-servering av potet er på størrelse med en mus, og en porsjon grønnsaker eller frukt er på størrelse med knyttneven din.

Bestill en forrett å spise som din hovedrett når du spiser på en restaurant. Det er en mindre porsjon, så det vil hjelpe deg å kontrollere porsjonsstørrelsen. Hvis du gjør bestille en hovedrett, dele den med en venn eller bare spise halvparten av det og ta den andre halvparten med deg hjem i en doggy bag. Lage din egen mat hjemme så mye som mulig slik at du kan unngå høy-kalori ingredienser.

Brenn 250 kalorier hver dag gjennom kardiovaskulær trening. Utfør high impact aerobic, gå på skøyter eller jogger i minst 30 minutter hver dag. Velg øvelser som du liker så du vil feste med dem.

Drikk minst åtte glass vann per dag. Vann fyller deg opp, holder nyrene sunt, spyler systemet, fremmer fordøyelsen og holder kroppen din fungerer på sitt beste.

Vurdere å legge styrketrening til treningen rutine to dager i uken. Styrketrening kan øke hastigheten på vekttap fordi jo mer muskelvev du har, jo mer fett du brenne. Ta kontakt med en sertifisert trener om riktig form og riktig bruk av vektløfting utstyr.

Hold oversikt over fremgangen din. Vekt selv en gang i uken og registrere fremgang. Skriv ned hva du spiser på en daglig basis, og hva slags trening du gjør. Holde en journal kan bidra til å motivere deg til å holde seg til dietten din, og det kan også avsløre mat eller atferd som gjør PCen din vekttap.

Bli med i en støttegruppe. En støttegruppe kan bidra til å motivere deg til å holde deg til din diett. Det vil også hjelpe minne deg på at du ikke er alene.

Hint

  • Snakk med legen din før du starter en ny diett eller trening diett.
  • ikke spiser bare ett måltid om dagen som forårsaker snacking etter en stund!