Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en allergi Hoste

Hvordan bli kvitt en allergi Hoste


Hvis du er plaget av pollen, mold, kjæledyr dander og miljøgifter, kan du bli lider av en pågående allergi hoste. Selv om denne type hoste er ikke skadelig, det kan være en plage. Når hosten er å forstyrre søvnen din, irritasjon i halsen og begrense din tid ute, kan det være på tide å vurdere naturlig rettsmidler, over-the-counter medisiner eller et besøk til spesialist.

Bruksanvisning

•  Kok opp vann i en gryte på komfyren og la det avkjøles litt. Plasser ansiktet flere inches over potten og legg et håndkle over hodet. Pust dypt, inhalasjon av damp i flere minutter. Steam hjelper løsne slim og slim forårsaket av allergi.

Nyt en kopp lakris rot te. En gammel, urte rette for forkjølelse og allergi, lakris dreper bakterier og lindrer slimhinnene. Prøv Yogi egyptisk lakris eller alvita lakris teposer, drikke te en-to ganger per dag etter måltider.

Kombiner en del varm honning med to deler frisk sitronsaft. Bland grundig og ta to etter behov. Denne naturlige behandling har antiseptiske egenskaper og lindrer halsirritasjon som fører til en hacking hoste.

Hev puta eller toppen av sengen din før du sovner. Dette gjør at allergi slim å drenere mer effektivt og hindrer hacking hoste forårsaket av post-nasal drypp.

Ta en over-the-counter medisiner som inneholder guaifenesin og dekstrometorfan. Guaifenesin er en slimløsende designet for å løsne slim, noe som gjør det lettere å utvise. Dekstrometorfan er et medikament som undertrykker kroppens trang til å hoste, og det kan være spesielt effektivt når det brukes før sengetid.

Besøk en allergi spesialist hvis hosten blir kronisk. Hvis du har alvorlige allergiproblemer, må du kanskje immunterapi skudd eller regelmessig foreskrevet antihistaminer for å berolige øvre luftveissymptomer som hoste.

Tips og advarsler

  • Følg instruksjonene på lakris te boksen nøye. Misbruk og overdose av lakris rot har vært kjent for å forårsake forhøyet blodtrykk, væskeretensjon og kalium tap.
  • Rådfør deg med din lege før du drikker lakris te hvis du har en hjertesykdom, blodtrykk problem eller andre kroniske helseproblem. Skal ikke gis honning til barn under to år, da den kan inneholde sporer som fører til botulisme.