Digidexo.com

Hvordan du behandler lavt testosteron naturlig

Hvordan du behandler lavt testosteron naturlig


Lavt testosteronnivå kan føre til en rekke manns helseproblemer, inkludert depresjon, lav libido, tretthet og skjemmende vektøkning. Mens mange menn prøver å øke testosteron gjennom kost testosteron injeksjoner og andre androgen kosttilskudd, få er klar over at i mange tilfeller sine homone ubalanser kan gjenopprettes naturlig. Hvis du lider av lavt testosteronnivå, her er noen effektive måter du kan være i stand til å øke dine nivåer. Ikke start noen diett, supplement eller treningsprogram før konsultere med helsepersonell. Hvis du mistenker at dine hormoner er ute av balanse, få legens råd.

Hvordan du behandler lavt testosteron naturlig

Bli mer sink i kosten er en måte å øke lavt testosteronnivå. Sink er en av de viktigste komponenter i den kjemiske sammensetningen av dette mannlig hormon. Foods naturlig høy i sink inkluderer rødt kjøtt, egg og meieriprodukter. Du kan også få mer sink ved å ta en multivitamin.

Ginseng og så Palmetto er to urter som har vært brukt i århundrer for å forbedre mannlig funksjon. Ginseng og så Palmetto er billig, men likevel effektiv i behandling av lavt testosteron.

Forskere har funnet at menn som spiser enumettet fett, som de som finnes i nøtter og olivenolje, og mettet fett, slik som de som finnes i rødt kjøtt og hel-melk melkeprodukter, hadde naturlig nok høyere nivåer av testosteron. Velg kjøtt og meieriprodukter fra gress-matet, pastured dyr oppvokst i humane forhold for den høyeste kvalitet næringsstoffer.

Foruten å legge testosteron boosters til kosthold, er det også fysiske fitness metoder for å øke testosteron og gjenopprette mannlig hormon ubalanse. En aktivitet er å trene med vekter. Styrketrening som vektløfting og styrketrening vil øke lavt testosteronnivå over tid.

Å få nok søvn og å ha sex vil også stimulere kroppens naturlige produksjon av testosteron.

eliminere overflødig kroppsfett hjelper også forbedre testosteron balanse. Når en person som bærer for mye fett, det stimulerer produksjonen av østrogen, som effektivt avbryter ut virkningene av testosteron.

Cutting tilbake på alkohol og røyking er også kjent for å ha en positiv innvirkning på nivåene av testosteron. Hvis kroppen din har til å bruke mye energi å rense ut giftstoffer, det er færre ressurser til å vie til testosteron produksjonen.