Digidexo.com

hygetropin

Hygetropin bivirkninger

Hygetropin er en kraftig hormon som er brukt for å forebygge aldring og bistå i muskelbygging. Hygetropin typisk injisert inn i en persons kropp med en nål. Som enhver narkotika eller injisert hormon, det er mulige bivirkninger som kan påvirke en persons livskvalitet og generell helse. En person som velger å bruke hygetropin bør bare gjøre det under oppsyn av en medisinsk faglig.

Joint Hevelse

En mulig bivirkning av å bruke hygetropin er felles hevelse. Hevelsen er vanligvis sett først i hender, føtter og knær. Et individ som merknader hevelsen bør holde nøye øye med hvor stor hevelse blir. Hvis det forblir konsekvent eller avtar, bør det ikke være grunn til bekymring, men hvis det vedvarende vokser, bør han eller hun revurdere hjelp hygetropin for en lengre periode.

Joint Pain

Sammen med hevelse i ledd, kan leddsmerter også være en bivirkning ved bruk hygetropin. Smerten begynner som mindre smerter som gradvis kan vokse i intensitet. Smerten er vanligvis i hender og knær. Leddsmerter kan behandles med smertestillende, men bør diskuteres med en lege for å se om noen fremtidige skader i leddene er mulig.

Carpal Tunnel Syndrome

Hvis leddsmerter går ubehandlet eller ukontrollert, kan det fort utvikle seg til carpal tunnel syndrom. Carpal tunnel syndrom er når median nerve i håndleddet blir trykket forårsaker smerte, nummenhet og svakhet i hånden. Symptomene begynner sakte, og vil intensivere som tilstanden henger. En person kan føle prikking i hånden, et svakt grep og brennende smerter i leddene.

Vann Bevaring

En annen vanlig bivirkning ved bruk hygetropin er væskeansamlinger. Hvis legemet beholder for mye vann er det mulig å utvikle hovne føtter og ankler, fører til mer komplekse problemer. Vannretensjon er et resultat av vann lekker inn i vev i hele kroppen fra blodet. Enkelte individer ta en vann pille å behandle dette symptomet og rense kroppen for overflødig vann.

Betraktninger

Bruk alltid hygetropin under ledelse av en medial lege. En person som opplever bivirkninger kan fortsatt bruke hygetropin men må kanskje redusere mengden gitt ukentlig. Han eller hun kan ha å ta andre medisiner for å bekjempe noen av bivirkningene fra hygetropin. I slike situasjoner en person må veie fordelene opp mot mulig langsiktig effekt.