Digidexo.com

Slik reparerer en herniated disk

Slik reparerer en herniated disk


Ryggen består av 23 disker, hvorav seks er i nakken. Disse diskene er demping mellom hver ryggvirvler. Disker er ofte skadet og bli forskjøvet med ryggvirvlene, forårsaker smerte og ubehag. Gjentatt belastning på ryggen eller en hard fall kan forårsake skade på en disk. Når en disk er skadet og feiljustert, er det kjent som en herniated disk. Herniated disker kan skje hvor som helst i ryggraden, inkludert halsen. Med konservative behandlingstiltak, vil de fleste herniated disker justere på egenhånd.

Bruksanvisning

Bruk kalde omslag og varmeputer. Kalde omslag vil redusere hevelse som kan skje med en herniated disk. Varmeplatene kan avlaste herniated disk smerte. Veksler mellom kalde omslag og varmeputer i løpet av dagen. Bare la den kalde pakken på området i 20 minutter om gangen.

Ta anti-inflammatoriske medisiner. Medisiner som ibuprofen eller Tylenol kan redusere hevelse og gi litt lindring av smerter forårsaket av en herniated disk. Hvis smerten er alvorlig, kanskje sterkere medisiner være nødvendig og kan være foreskrevet av lege.

Ta muskelavslappende. Muskelavslappende vil avlaste stress og belastning på musklene rundt herniated disk. Reseptbelagte muskelavslappende kan gis av en lege. Alkoholfunksjoner som et muskelavslappende middel. Ett glass vin kan slappe av spenninger og stress i musklene.

Masser området av herniated disk. Få noen til å massere området for å slappe av musklene rundt disken. Herniated disker er lettere å reparere når musklene er avslappet.

Bruk trekkraft terapi. Traction terapi er en måte å strekke ryggraden å omstille en herniated disk. Dette innebærer som regel å sette hodet i en "slynge" og ha den andre enden vektet ned med en stor pose med vann. Traction lindrer spenninger og stress i ryggraden. Når ryggraden er avslappet og strukket, kan en herniated disk justere på egen hånd.