Digidexo.com

Hvordan bli kvitt cellulitter etter graviditet

Hvordan bli kvitt cellulitter etter graviditet


Gravide kvinner vanligvis forventer noen endringer i sine organer, inkludert større bryster, vektøkning og en rekke hormoner. Hva mange kvinner ikke vet er forekomsten av cellulitter øker også under svangerskapet. Cellulitter er ubehagelig, dimply hud som vanligvis vises på lår, hofter og rumpe. Det er oftest et resultat av overflødig fett lagring. Naturligvis disse lommer av fett få mer tallrike som kvinner få vekt under svangerskapet. Mens cellulitter er noe som de fleste kvinner må møte, det finnes måter å redusere forekomsten av cellulitter etter svangerskapet.

Bruksanvisning

•  Vent til barnet vekt å gå av. De fleste kvinner mister sin baby vekt over tid snarere enn en gang. Cellulitter vil naturligvis redusere som vekten kommer av. Miste baby vekt tar tid. Vær tålmodig. Sjekk på din cellulitter etter at barnet vekten er nesten borte å måle hvor mye du egentlig fått.

Følg et balansert kosthold. Ikke redusere din diett av for mange kalorier hvis du ammer, men velge sunne matvarer, inkludert hele korn, frukt og grønnsaker i stedet for salt mat, fett kjøtt og søte godbiter. Gjøre sunnere kosthold valg vil redusere mengden av fett du inntaket daglig, redusere størrelsen på fettavleiringer som blir cellulitter.

Unngå brus og kaffe; opt for vann og fruktjuice i stedet. Vann er en naturlig cleanser og plumps huden for å skjule utseendet på gropene.

Få masse mosjon; særlig fokus på styrketrening. Selv kjører etter det nyfødte vil brenne masse kalorier, legge noen moderat cardio og styrketrening treningsøkter til din uke vil bidra til å redusere forekomsten av cellulitter. Jo mer fett du mister og muskler du får, jo mindre cellulitter du vil ha.

Bruk en cellulitt krem å midlertidig redusere tegn på cellulitter. Ikke forvent disse kremene til å jobbe raskt eller permanent. Disse kremene bare stramme huden rundt cellulitter i stedet for å kjempe mot cellulitter selv.

Tenk fettsuging hvis andre alternativer ikke reduserer forekomsten av cellulitter. En plastisk kirurg vil suge ut disse fettavleiringer med en liten slange. Denne fremgangsmåten er en av de mest permanente alternativer for cellulitt reduksjon, men er også en av de mest kostbare. Det er også risiko for permanent arrdannelse.