Digidexo.com

Sunn Middag Meny Ideas

Enten du koke for en familie på en eller fem, kan den daglige oppgaven med å lage et sunt middagsmeny være utfordrende. Etter hvert favorittene blir sliten og mye. Etter en lang dag på jobb, kan de lyse tegn på fast food restauranter se fristende. Heldigvis finnes det en rekke fleksible menyer som du kan legge til repertoaret ditt, tilpasning som er nødvendig, for å gi sunne middager hver kveld.

Bruk det du har

Hvis du holder en rekke grønnsaker, korn og fisk eller kjøtt på hånden, er det ikke nødvendig å ha en streng meny lagt ut. Du kan lage et sunt måltid ved ganske enkelt å rote gjennom kjøkkenet. Selv om kjøttet blir ofte topp fakturering som en hovedrett, er et sunnere plan for å har en liten del av kjøtt sammen med minst to grønnsaker. Hold krydder skap lager, og et velsmakende måltid er aldri langt unna. Eksperimenter med forskjellige krydder og kombinasjoner av smakstilsetninger på din kjøtt. Toppes med litt olje og eddik, nesten hvilken som helst kombinasjon av kalde grønnsaker kan bli en salat. Med litt ost, kan du slå noen kokte grønnsaker, fra asparges med parmesan til brokkoli med cheddar, i en tiltalende side.

Gjør det du trenger

Det er fredag ​​kveld, det er en flott film på TV og alt du ønsker å gjøre er å bestille opp en fettete, dampende-hot pizza. Hjemmelaget pizza er faktisk mye raskere og enklere enn det virker. Du kan kjøpe pizzadeig forhåndslagde, eller lage din egen med bare mel, salt, gjær og vann. Litt marinara saus og din favoritt kombinasjon av oster, kjøtt og grønnsaker, og du har din egen skreddersydde pizza. Bare 15 eller 20 minutter i ovnen er alt som trengs for en rør-hot, sunn middag. Velg hel hvete eller multi-grain deigen for et enda sunnere alternativ.

Suppe, salat og brødpinner

Denne kombinasjonen er en favoritt på restauranter, men blir ofte oversett for middager hjemme. Kombiner dine favoritter til å skape et sunt, mettende måltid. Enten du er ute etter en avkjøl gazpacho i sommer eller en varm og hjertelig biff grønnsakssuppe i vinter, er denne kombinasjonen en klassiker som er sikker på å behage. I "Spis, drikk og vær sunn," Walter C. Willett, MD, deler en av hans favoritt sunne kombinasjoner: curry vinter squash suppe, spinat og sjampinjong salat med vinaigrette og sprakk hvete bonde brød.