Digidexo.com

hva er magevirus

Hva er forskjellen mellom magevirus og matforgiftning?

Du føler et rykk i magen. Så en annen. Ganske snart, du er fast på badet med diaré og oppkast som ser ut til å fortsette i det uendelige. Det er tydelig at det er noe galt, men hvordan vet du om din elendighet er forårsaket av en virusinfeksjon eller av den halvt grønt kjøtt du hadde til lunsj? Symptomene mellom de to lidelser er like, men med litt detektivarbeid kan du være i stand til å peke ut nøyaktig hva som skjer i magen din.

Magevirus Basics

Lidelse kjent som magen influensa eller magevirus er faktisk viral gastroenteritt. Det er under kontrakt etter kontakt med et virus som adenovirus, astrovirus, norovirus eller rotavirus. Denne tarminfeksjon er vanligvis mindre, og folk som er ellers frisk tendens til å komme seg uten komplikasjoner i løpet av én til 10 dager.

Magevirus symptomer

Symptomer på et magevirus oppstår ikke umiddelbart etter å ha spist en viss mat; de kan ta flere dager å utvikle etter at du er utsatt for viruset. En magevirus er preget av mange forskjellige symptomer, og ikke hver pasient opplever dem alle. Noen av de vanligste symptomene er diaré som ikke inneholder blod, flatulens, magesmerter, kvalme, oppkast, muskelsmerter og en lavgradig feber.

Bør du gå til legen din?

Det er ikke mye som kan gjøres om viral gastroenteritt; det vil gå over med tiden, så den beste tingen å gjøre er å bare la det gå sin gang. Men, hvis du utvikler en høy feber, oppdager blod i avføringen eller oppkast, eller plutselig bli mye verre, er det på tide å gå til legen din. Tilstanden din kan være mer alvorlig enn et enkelt tilfelle av magen influensa. Se også legen din hvis du ikke kan holde noen væsker nede i mer enn 24 timer eller begynner å oppleve symptomer på dehydrering.

Matforgiftning Basics

Matforgiftning oppstår når du får i deg noe forurenset med smittsomme organismer. Virus, bakterier og parasitter er de vanligste lovbrytere. Matforgiftning varierer fra veldig små til potensielt dødelig avhengig av type forurensning og din generelle helse.

Matforgiftning Symptomer

Symptomene på matforgiftning er lik de av viral gastroenteritt, og de to blir ofte blandet. Matforgiftning innebærer også kvalme, oppkast, diaré, flatulens, lav feber og magesmerter og kramper. Matforgiftning kan også innebære svakhet og skjelvinger, og av og til besvimelse.

Skulle du gå til legen din?

Som viral gastroenteritt, ikke matforgiftning ikke alltid kreve et besøk til legen. Men hvis du mistenker at dette er årsaken til dine symptomer, er det bedre å være safe than sorry. Hvis symptomene vedvarer i mer enn noen få dager eller få plutselig verre, hvis feberen stiger over 102 grader Fahrenheit, ser du blod i avføringen eller oppkast, eller hvis du utvikler tegn på dehydrering, gjøre en avtale for å se din lege.

Hvordan se forskjell

Det er ekstremt vanskelig å fortelle forskjellen mellom en magevirus og matforgiftning hjemme. Hvis du er bekymret for dine symptomer, eller hvis du ikke får bedre etter noen dager, bør du oppsøke lege. Han kan kjøre noen tester for å se om årsaken til dine symptomer er identifiserbar.

Legen din vil be om en oversikt over dine symptomer, sammen med detaljene i da de begynte og hvor alvorlig de har vært. Hvis du husker hva du spiste rett før du ble syk, kan denne informasjonen hjelpe legen finne ut hva du lider av. Hvis ytterligere testing er nødvendig, kan legen din ta en blodprøve for å identifisere visse virus eller be deg om en avføringsprøve for å sjekke for parasitter.

Noen matforgiftning årsaker blir aldri identifisert. Ikke bli overrasket hvis legen sender deg hjem med beskjed om å hvile og drikke mye væske før symptomene dine bedre.

Hva er Tegn og symptomer på magevirus?

Magevirus kan påvirke hvem som helst, i alle aldre. Men den unge, eldre og de med nedsatt immunforsvar har større risiko for mer alvorlige komplikasjoner, som for eksempel dehydrering. Magevirus er årsaken til millioner av tilfeller av diaré hvert år i USA. Viruset påvirker store og små tarmen og kan vare opp til 10 dager. Det er ikke en spesifikk behandling er tilgjengelig for et magevirus, men symptomene kan ofte behandles med over-the-counter medisiner, rikelig med væske og hvile.

Identifikasjon

Magevirus blir ofte feilaktig referert til som magen influensa - influensa er ikke årsaken til et magevirus. Legemiddel, er tilstanden referert til som viral gastroenteritt. Viruset er ikke forårsaket av bakterier eller parasitter - salmonella eller e-coli - heller. Snarere er det ofte gått over til av de som feilaktig vaske hendene. Andre årsaker kan inkludere å dele mat eller drikke av en infisert person, eller ved skjemt skalldyr og vann (se Referanse 2).

Vanlige tegn og symptomer

Magevirus er smittsom og påvirke folk i alle aldre. Tegn og symptomer på viruset oftere inkluderer vannaktig avføring, kvalme og oppkast. Dette kan føre til dehydrering, en bekymring med magevirus. Det er viktig å drikke rikelig med væske med et magevirus for å unngå mer alvorlige problemer forårsaket av dehydrering. Det er ikke noen spesifikk behandling for viruset; men kan håndtere symptomene lindre noe ubehag mens syk.

Dehydrering symtpoms

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC), kan dehydrering være livstruende. Overdreven tørste og tørr munn, akkompagnert med ekstrem tretthet eller svakhet kan indikere en person er dehydrert. Andre tegn og symptomer assosiert med dehydrering inkluderer mørk urin eller lite eller ingen urin, redusert evne til å produsere tårer og svimmelhet. Den NDDIC anbefaler å søke legehjelp hvis disse tegn og symptomer er til stede med et magevirus.

Andre symptomer

Andre symptomer på et magevirus kan omfatte, feber, frysninger og hodepine. Magesmerter og muskelsmerter er også symptomer på viral gastroenteritt. Symptomene kan vare opp til 10 dager, og vanligvis vises innen 2 dager til en uke etter eksponering. Imidlertid, avhengig av hvilken type av virus som forårsaker viral gastroenteritt, kan forekomsten av tegn og symptomer varierer. Det er viktig å oppsøke lege for å finne ut hvilken type magevirus påvirker en person.

Typer

Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), de stammer av virus forårsaker viral gastroenteritt er rotavirus, noroviruses, adenovirus og astroviruses. Rotaviruses påvirker barn i alderen 5 år og under. Disse virusene er mer vanlig i månedene november til april, og generelt føre til diaré.

Noroviruses, den vanligste årsaken til magevirus, påvirke folk i alle aldre i løpet av oktober til april. Symptomene på en norovirus er oppkast og diaré, hodepine, muskelsmerter og tretthet.

Adenovirus oppstå året, påvirker to år gamle barn og under. Astroviruses normalt er til stede i vinter. De eldre, spedbarn og små barn er oftere plaget med astroviruses. De vanligste tegn og symptomer på denne typen er diaré og oppkast.

Hva er bra for et magevirus?

Magevirus er en vanlig sykdom som forårsaker betennelse i mage og fordøyelseskanalen, noe som resulterer i kvalme, oppkast og diaré. Et magevirus, ofte kalt magen influensa, er svært smittsom. For å hindre spredning av sykdommen, ikke dele mat eller drikke, vaske hendene grundig og begrense kontakt med folk som har magen influensa. Fordi det er et virus, er det ingen reseptbelagte medisiner som kan kurere sykdommen.

Rest

Akkurat som med andre sykdommer, er det viktig å få så mye hvile som mulig når du har en magevirus. Begrense aktiviteten så mye som mulig, og ikke gjør noe anstrengende.

Drikke

Oppkast og diaré føre til at du mister mye væske, så det er viktig å erstatte dem når du har et magevirus. Du kan bruke vann eller en muntlig rehydrering løsning som Gatorade eller Pedialyte. Hvis oppkast er et problem, drikke små mengder ofte, noen få minutter om nødvendig.

Eating

Spising er trolig det siste du ønsker å tenke på om du er kvalm eller kaster opp. Hvis du ikke er opp til det, er det greit å gå uten mat for en stund. Når du har sluttet å kaste opp, starte med å prøve å holde væsker ned, og deretter legge til små mengder tørt matvarer som kjeks.

Medisinering

Anti-kvalme medisiner som Dramamine kan bidra til å gjøre du føler deg bedre når symptomene er på sitt verste.

Gjenoppta aktivitet

Etter at viruset har passert, er det viktig å sakte gjenoppta en normal timeplan. Ikke prøv å gjøre for mye for tidlig, fordi du kan være svak.

Hva er et magevirus?

Et magevirus, også kjent som gastroenteritt og "magen influensa", er et virus som påvirker magen og tarmene. Selv om ikke et influensavirus, er et magevirus en infeksjon som forårsaker diaré, magesmerter og oppkast.

Virus

Det finnes mange forskjellige typer virus som kan forårsake magesmerter som rotavirus, noroviruses og adenovirus. Hver og en er i stand til å forårsake symptomer som faller inn under magevirus paraply.

Symptomer

Selv om diaré og oppkast er de viktigste symptomene, feber, muskelsmerter og tretthet kan følge dem.

Varighet

Hver viruset er annerledes, men normal varighet er alt fra én til tre dager. I alvorlige tilfeller kan en mage virus vare opp til 10 dager.

Alvorlighetsgrad

De fleste blir helt friske fra en magevirus uten noen ekstra medisiner eller sykehusinnleggelse.

Risiko

Det er viktig å drikke mye væske for å erstatte de tapte i oppkast og diaré under et magevirus. Dehydrering er en alvorlig risiko når syk med en av disse virusene.

Hvorfor Coffee Trigger magevirus symptomer?

Kaffe er en drikk kjent for sin stimulerende egenskaper. Millioner av voksne føler de må ha sin kopp kaffe om morgenen for å fungere skikkelig. I tillegg er kaffe en stor industri. Nesten hver tjen selger flavored kaffe, fra Starbucks til McDonalds. Kaffe gir en person energi og gjør ham mer våken. Imidlertid kan for mye kaffe ha negative bivirkninger. Noen mennesker opplever symptomer som ligner på de av en magevirus når de drikker kaffe.

Ingredienser

Kaffe er avledet fra de ristede frø av kaffeplante, Coffea arabica. Ingrediensene i kaffe er bare vann og brente kaffebønner, som faktisk frøene. De kjemiske bestanddeler i kaffe er de vannoppløselige forbindelser i de brente kaffebønner. Kaffe inneholder koffein og xantinderivatene. Den inneholder også flere typer av syrer i sin unroasted formen, herunder klorogensyre og sitronsyre. Mange av de kjemikaliene som finnes i ubrente kaffe frø er ødelagt i stekeprosessen og vil oksidere å danne nye forbindelser. Men disse opprinnelige kjemikalier er det som gir kaffen sin distinkte aroma, og noen av disse kjemikalier, slik som koffein og xantinderivater, gir det dets stimulerende egenskaper.

Symptomer

Symptomer som kan oppstå etter inntak av kaffe inkluderer kvalme, angst, tretthet, diaré, hodepine, skjelvinger, hjertebank, sure oppstøt, moodiness, sløvhet, søvnløshet, spenninger, dehydrering, skjelving, halsbrann og selv oppkast. Disse symptomene varierer i alvorlighetsgrad avhengig av hvor mye kaffe man drikker. Vanligvis en kopp kaffe vil produsere ingen symptomer. To eller flere kopper kaffe, er imidlertid noen ganger gi en hvilken som helst av de ovennevnte symptomer. Mange av disse symptomene er lik de som er forårsaket av en mage-viruset.

Koffein

Koffein er den primære aktive bestanddel i kaffe. Det er hva som gir kaffedrikkere med utbrudd av energi og våkenhet at de føler seg etter å ha drukket kaffe. Imidlertid er koffein også årsaken til eventuelle negative symptomer de kan oppleve i tillegg. Koffein kombinerer med hydrologiske syre i magen for å danne et potent toksin kjent som koffein hydroklorid. Dette toksinet er hva som kan indusere en følelse av kvalme og kanskje også føre til oppkast. Videre er kroppens reaksjon på dette stoffet er å skylle den ut, noe som fører til at leveren til å skille ut mer galle. Dette kan føre til en utarming av de essensielle næringsstoffene leveren trenger for å avgifte kroppen. En overbelastning av giftstoffer i kroppen er det som forårsaker følelser av spenning, hodepine, skjelving, humørsvingninger, skjelvinger, hjertebank, slapphet og tretthet. Plus, stimulerer koffein nyrene å skylle ut vann, noe som kan føre til dehydrering og diaré. Koffein øker også utskillelsen av syrer i kroppen, noe som kan føre til sure oppstøt og halsbrann.

Koffeinfri kaffe

Mange tror at koffeinfri kaffe er tryggere å drikke enn koffeinholdige kaffe fordi det ikke inneholder koffein. Imidlertid er koffeinfri kaffe ikke koffein-fri. Den inneholder bare mindre koffein innhold enn koffeinholdige kaffe. Koffeinfri kaffe er kaffe som har hatt de fleste, men ikke alle, av koffein fjernet. Når først plukket, kaffebønner inneholder vanligvis en til to prosent koffein etter vekt. Koffeinfri kaffe er kaffe som har vært gjennom en decaffeination prosess som fjerner 90 til 99 prosent av det en prosent. Men ifølge en studie utført av Consumer Reports, de milligram koffein i koffeinfri kaffe variere. En kopp koffeinfri kaffe fra Dunkin 'Donuts inneholdt 32 milligram koffein. En kopp koffeinfri kaffe fra Starbucks inneholdt 21 milligram, og en kopp koffeinfri kaffe fra McDonalds inneholdt mindre enn 5 milligram. Kopper koffeinholdige kaffe varierte fra 58 milligram til 281 milligram (se referanser).

Betraktninger

Symptomene opplevd etter å ha drukket kaffe er forårsaket av en koffein overdose. Doser mellom 250 milligram og 750 milligram koffein kan forårsake noen av symptomene nevnt ovenfor. Forbruker mer enn 750 milligram kan føre til en reaksjon som ligner på en angst angrep, slik som delirium, ringing i ørene og lyset blinker. Vanligvis to eller flere kopper koffeinholdige kaffe forårsake en koffein overdose. En ville ha å konsumere syv eller flere kopper koffeinfri kaffe til å oppleve disse symptomene.

Hva du skal ta for en mage virus

Det finnes en rekke forskjellige stammer av mage virus, adenovirus, inkludert sapoviruses, og astroviruses. Mens babyer og barn under fem år er på et litt forhøyet risiko, kan hvem som helst ta et magevirus. I USA, er influensasesongen på sitt høydepunkt i vintermånedene. Det er ingen enkelt kur for disse virus, men det finnes en rekke medikamenter, væsker og næringsmidler som kan tas - eller unngås - for å redusere lengden av sykdom og hvor alvorlig blir det.

Medisiner

Medisiner bør ikke tas uten først å konsultere lege. Fordi det er en viral i stedet for en bakteriell infeksjon, vil medikamentene behandle symptomer i stedet for viruset i seg selv. Kvalme forårsaket av et magevirus kan behandles med Dramamine, så lenge du ikke er gravid. Over mot narkotika for å redusere diaré inkluderer Donagel eller Kaopectate. Noen leger misliker å bruke medikamenter for å begrense oppkast eller diaré fordi kaste opp og utskillelse er to måter for magen å utvise viruset. Begrense disse kan forlenge tiden det tar for magen å bli kvitt viruset.

Hva å drikke

Dehydrering er en ofte oversett effekt av diaré og konstant oppkast. Både vann og næringsstoffer går tapt og blir ikke fylt opp så det er viktig å nippe væsker. Start med svært små mengder, noen ganger så små som en spiseskje om gangen, og sakte øke mengden som du er i stand til å holde det nede. Hvis det er den eneste væsken du kan holde nede, er vannet bedre enn ingenting å konsumere. Imidlertid, vann og ikke inneholder mineraler, natrium eller kalium som er nødvendig. Så snart du er i stand, begynne å drikke eplejuice eller te. Unngå å drikke noe surt, som appelsinjuice, slik at de ikke lenger opprørt magen. Brus og kaffe er også frarådes på grunn av koffein og karbonatisering. Imidlertid kan brus inntas dersom de får lov til å bli flat først.

Ting å spise

Fordøyelsessystemet trenger tid til å hvile og bekjempe viruset før det vil være i stand til å håndtere mat. Vent et par timer etter oppkast stopper før du prøver å spise fast føde igjen. Når du begynner å spise, spise mykere mat som eplesaus, kjeks, og tørr toast. Fordi de er vanskeligere å fordøye, bør fet mat og grove korn ikke brukes når du gjenoppretter. Krydret og syrlig mat bør også unngås. Etter rundt to dager, bør du være i stand til å være i stand til å konsumere en vanlig diett igjen.

Magevirus tips

Mage virus forårsaker betennelse og irritasjon i tarmen og magen, noe som resulterer i smertefulle og ubehagelige symptomer som kvalme, oppkast og diaré. Virusinfeksjoner er svært smittsom og ubehagelig, så det er viktig å øve måter å hindre kontrahering en. Hvis du får et magevirus, er det ting du kan gjøre for å behandle symptomene.

Hindre Virusinfeksjoner

Virus passerer lett fra person til person, så du må utvise forsiktighet hvis du vil unngå å pådra en. Først holde seg borte fra syke mennesker. Hvis noen du kjenner klager over sykdom eller har vært syk nylig, holde seg borte fra denne personen i noen dager. Unngå direkte kontakt hvis det er mulig. Hvis den syke personen bor i din husstand, så bare unngå unødig kontakt.
Vask hendene. Feil håndvask etter avføring eller endre en bleie er en av de enkleste måtene å spre et magevirus. Vask hendene hver gang du bruker toalettet, og vaske hendene regelmessig i løpet av dagen også (du vet aldri hva bakteriene du har rørt).
Holde hjemmet rent. Bruk en desinfiserende renere å drepe bakterier i hjemmet ditt. Hvis noen i ditt hjem er syk, vaske den personens retter i oppvaskmaskinen eller veldig varmt såpevann; holde sengetøy rengjøre og desinfisere overflater i hjemmet ditt. Ta hensyn til områder med stor trafikk som for eksempel bad og kjøkken, og ikke glem å rengjøre døren knotter og telefoner.
Hold hendene ut av munnen din. Unngå å tygge negler eller spise med hendene dersom du nylig har vasket dem.

Administrere og behandle symptomer

Hvis du kontrakt en mage virus, kan du oppleve en rekke symptomer, inkludert oppkast, diaré, magekramper, muskelsmerter og smerter, feber, frysninger, tretthet og tap av appetitt. For å håndtere disse symptomene, gi magen og tarmene en pause. Ikke spis og drikk kun klare væsker (som vann eller te). Hvis du har vært oppkast, drikke veldig små mengder med væske flere ganger om dagen i stedet for å prøve å drikke større mengder på en gang.
Velg riktig væsker. Vann kan være det eneste du kan håndtere uten oppkast; hvis så, det er greit. Men når du kaster opp, og du kan ikke spise for en stund, mister kroppen din næringsstoffer. Prøv å drikke sports drikke eller andre drikker som inneholder elektrolytter for å erstatte de viktige mineraler kroppen din har tapt. Du kan også prøve te, eplejuice eller noncaffeinated brus (etter å ha latt dem gå flat). Unngå koffein og melk.
Følg "Brat" diett. Etter at du har vært i stand til å holde væsker ned i noen timer, kan det være lurt å spise noe. Det er en god idé å følge Brat kosthold i noen dager, inntil magen og tarmene har hatt tid til å komme seg fra viruset. Brat står for bananer, ris, applesauce og toast. Disse matvarer og andre myke, blid seg (for eksempel gelatin eller brus crackers) hjelpe hastighet utvinning.
Å få nok hvile er også viktig. Hold deg hjemme i noen dager, hvis mulig, slik at du ikke over-anstrenge deg eller gjøre noen andre syke.

Når skal man oppsøke lege

Hvis symptomene vedvarer i mer enn tre dager, bør du oppsøke lege. Magen virus kan faktisk være en mer alvorlig sykdom eller forårsaket av en bakterie. Legen din kan også vurdere tilstanden din og finne ut om videre behandling er nødvendig.
Hvis du er gravid eller eldre, eller hvis barnet ditt kontrakter et magevirus, kan du ønsker å se en lege tidligere enn tre dager.

Hva er symptomene på Being One Week gravid?

Hva er symptomene på Being One Week gravid?


Det er vanskelig å fortelle kvinner hva de symptomer på å være en uke gravid er fordi de fleste symptomene ikke dukker opp før minst etter første uteblitte menstruasjon. Men noen kvinner spesielt innstilt på kroppen sin. Hos disse kvinnene kan det være mulig å føle endringene som er symptomer på å være en uke gravid.

Spotting

Noen kvinner opplever denne blødningen når egget implantater i livmor og fører svak spotting før en savnet perioden.

Fatigue

Alle de hormonelle endringer kan føre kvinner å føle tretthet selv så tidlig som en uke gravid.

Kvalme

Kvalme kan oppstå svært raskt etter implantasjon og mange kvinner misconstrue det som et magevirus eller matforgiftning når det er faktisk et symptom på å være en uke gravid.

Mat motforestillinger

Aversjon mot visse matvarer er knyttet direkte med kvalme, samt en økt følelse av lukt. Kvinner kan føle kvalme bare fra å se eller tenke på visse matvarer.

Bryst Endringer

Så tidlig som en uke gravid, kan en kvinne merker at brystene føles litt sår eller har hovne.

Økt kroppstemperatur

En forhøyet kroppstemperatur kan være en av de første symptomene på tidlig graviditet.

Rettsmidler for et magevirus eller Flu

Rettsmidler for et magevirus eller Flu


En god mage influensa virus eller behandling er en som lindrer symptomer assosiert med tilstanden og støtter legemet. Den eneste måten å bøte på et magevirus eller influensa er å støtte mage-tarmkanalen ved å spise magevennlige matvarer og innlemme noen andre nyttige strategier i din generelle get-bra plan. Som leger ved Mayo Clinic staten, "Det finnes ingen effektiv behandling for viral gastroenteritt, så forebygging er nøkkelen."

Magen Virus og Flu Treatment Strategies

De beste lagt planer er først født ut av en god strategi. Når du arbeider med et magevirus eller influensa, er det best å ta lager av symptomer og finne ut hvordan kroppen din reagerer på viruset. For å starte prosessen, først forstå de vanligste symptomer assosiert med et magevirus eller influensa. Slike virus som regel innebære en kombinasjon av diaré, oppkast og dehydrering, samt symptomer assosiert med dehydrering, inkludert overdreven tørste, munntørrhet, lite eller ingen urin eller mørk gul urin og alvorlig svakhet eller apati. Lider bør observere hvordan magevirus eller influensa påvirker kroppen hans, samt bestemme nivået på alvorlighetsgraden for hver av disse symptomene. Fordi antibiotika ikke er effektive på virusinfeksjoner, lider bør alltid konsentrere seg om å lindre symptomene heller enn å drepe viruset; kroppen vil bekjempe viruset på egen hånd. Alltid vurdere naturlig rettsmidler som er rettet mot kvalme og dehydrering. Mange lider sverger til bananer, ris, eple og toast å lindre magevirus og influensa symptomer.

Bygge opp kroppen din

Målrette dine symptomer og lindre magen influensa raskere enn noen gang før. Med denne delen av strategien, vil du tenke på måter du kan støtte kroppen din som den forsvarer seg mot viruset. Ideelt sett ønsker du å la din mage-tarmkanalen til å bosette seg. Den beste måten å gjøre dette på er å holde seg til magevennlige matvarer (for eksempel tørt, lett å fordøye mat som lette kvalme.); eller, vekselvis, kan det hende du må begrense spising i et par timer før magen kan slå seg ned på egen hånd. Du må ta hensyn til hvordan magen din reagerer på visse matvarer, og deretter bestemme den beste strategien om matinntaket for deg og kroppen din. For å begrense sult og redusere dehydrering i løpet av denne tiden, tenker på måter som du kan fylle magen mens de fortsatt hydra kroppen. Du ønsker å holde seg til valg som å spise isbiter eller nipper små mengder klare væsker å avlaste dehydrering; Dette gjelder spesielt hvis din kvalme ikke vil avta. Vær kreativ og sørge for at kroppen din er støttet, matet og hydrert hele dagen. Dette vil også bidra til å bøte på kroppen av magevirus eller influensa raskere enn du ville ved ganske enkelt å gå av alle matvarer og drikkevarer.

Hjelpe spedbarn og barn

Hjelp spedbarn og barn kjemper en mage virus eller fly ved å gi muntlig rehydrering løsninger som erstatter væsker og etterfylle tapte elektrolytter. Snakk med din barnelege om de beste rehydrering løsninger for barnet ditt og jobbe sakte å introdusere disse og andre matvarer tilbake i barnets kostholdsplan. Som med voksne lider, ønsker du å starte med tørt, lett å fordøye maten, som toast, buljong og epler, og unngå vanskelige å fordøye mat som kan opprørt magen slik som melkeprodukter og sukkerholdige produkter. Bestem den beste planen for ditt barns kropp og husk å gå lett. Du vil aldri å overdrive det. La barnet få nok hvile og introdusere disse matvarene basert på hva som fungerer best for ham.

Hva kan Diabetikere spise med en urolig mage?

Diabetikere må spise et riktig kosthold for å unngå blodsukkersvingninger. Ofte besøker bort fra et måltid plan, spise skjemt mat eller et magevirus kan hindre en vanlig kostholdsplan. Det er viktig å fortsette å spise mat som fremmer sunn fordøyelse og hindre skade på mageslimhinnen. Enten du er en type 1 eller type 2 diabetes, alltid kontrollere glukose absorpsjon gjennom ernæring.

Diabetes

Denne sykdommen hindrer legemet fra å produsere eller ved hjelp av den pankreatiske hormon insulin. Den insulin hormonet styrer hvordan glukose absorberes inn i kroppens celler. Hjernens eneste kilden til mat er glukose, så det er ganske opplagt hvor mye skade kan oppstå når blodsukkeret ikke kan kontrolleres. I type 1 diabetes kroppens lønn krig mot de insulinproduserende betaceller. Påvirker 10 prosent av personer med diabetes, denne typen krever en livslang avhengighet av insulin. Type 2 er den vanligste, og kommer på som et resultat av feil ernæring. Cellene blir mindre og mindre følsom for insulin i blodet. Leger vil gi pasienter blodsukkeret varierer å holde seg innenfor; men disse områdene er forskjellig fra person til person basert på vekt og kjønn.

Diet

Personer med diabetes bør spise en lav-fett og høy-fiber diett. Måltid planer bør dreie seg mye frukt og grønnsaker. Du kan regulere insulin nivåer med fruktjuice som har ikke tilsatt sukker. Fibrøs mat som belgfrukter, helkorn, spinat og kål holde blodsukkeret stiger. Få karbohydrater fra grovbrød, hvete pasta, villris, bønner, brokkoli og grønne bønner. Grunnleggende tommelfingerregel er hvit er ikke riktig for måltidet plan. Unngå enkle sukker, mettet fett, fett kjøtt og meieriprodukter som ikke er lite fett.

Frokost for mageproblemer

Magesmerter kan være forårsaket av en diett av fet mat, matallergi, magevirus eller gass. Få en sunn start på dagen med en vanlig måltid med havregryn. Forbered havregryn uten sukker eller frukt med mindre det er en banan. Enkelte frukter er veldig syrlig og kan skade magen nesten umiddelbart. Et annet alternativ er lav-fett yoghurt med et hardkokt egg. Velg en yoghurt merkevare som er ikke-sukker. De acidophiles i yoghurt vil hjelpe fordøyelsen og proteinet i egget vil drive din energi opp for dagen. Ikke steke egg, fordi fettet vil sette ytterligere press på tarmen. Avstå fra å drikke koffein.

Snacks og Lunsj

Det anbefales for diabetikere å spise minst fem måltider om dagen for å holde blodsukkeret fra å dyppe. Snack på en banan med to spiseskjeer naturlig kremet peanøttsmør. Peanøtter fra crunchy peanøttsmør vil sette press på de lavere tarmen. Hold deg unna den vanlige rutinen av fibrøs mat. De vil føre til ytterligere smerte til magen. Til lunsj kan du nyte et måltid av brun ris to gram av bakt fisk eller skinn kylling bryst. Du kan bytte ut ris med en bit av hvete toast. Ikke spise noen melkeprodukter. Dairy forårsaker magen syrer å stige.

Middag

På slutten av en dag, vil du bli ganske fristet til å jukse på din mage kosthold. Hold fristelsen i sjakk med et herlig måltid av bakt kyllingbryst med ingefær dressing. Ingefær har mange medisinske egenskaper som forbedrer fordøyelsen. Som en side, gjør potetmos ved å bruke kokte poteter, havsalt (spesielt hvis du har hatt diaré), soya melk, og extra virgin olivenolje. Dessuten er chicken noodle soup stor for å stabilisere elektrolyttene og få ditt daglige behov av magre proteiner. Drikk mellom 10 til 12 glass vann. Du kan lage peppermynte te å få ditt daglige inntak.

Advarsler

Hvis mage fortsette å oppstår på nytt, spore kostholdsplan med en journal Lag en liste hver dag over hva du spiser, når du har dine måltider, og lengden på trening. Mange mageproblemer er forårsaket av allergi som laktose intolerance.Get en allergi test fra legen din. For å unngå dehydrering, holde seg borte fra kullsyreholdige drikker og spiser ikke sukker popsicles. Hvis magesmerter vedvarer, gå til legen. Diabetikere må være ekstremt forsiktig når du opplever magesmerter. En konsekvent måltid plan er nødvendig for å holde blodsukkeret på sunne nivåer. Diabetiker Comas har vært kjent for å oppstå for dem som sukker nivåer har sunget seg uberegnelig. Ta forholdsregler og være seriøs bo på kostholdet ditt.

Hva er mini Beslag?

Hva er mini Beslag?


Mini anfall --- kalt petit mal eller absenser --- er en form for epilepsi som kan behandles med medisiner. De fleste vil ikke merke noen har et fravær anfall fordi det ikke er noen uberegnelige bevegelser, bare stirre og kanskje noen øvre øyelokk rykninger. Stigmatisering av epilepsi har plaget mange lider gjennom årene, men her er folk som ikke la det holde dem tilbake, inkludert Charles Dickens, Vincent Van Gogh, Michelangelo og Agatha Christie.

Tegn og symptomer

Absensanfall innebære et tap av bevissthet om øynene er åpne, og lokkene kan flagre. Disse typer beslag lett kan ignoreres fordi de ikke forårsaker noen virkelige problemer. De kan vare 10 til 30 sekunder, og kan forekomme flere ganger på en dag. De vises vanligvis når personen sitter stille.

Det er farer som kan oppstå under et anfall, avhengig av hva personen gjør på den tiden. Svømming eller sykling kan presentere problemer hvis en person har et anfall mens du deltar i enten aktivitet.

Anfall kan bringes videre av hyperventilering og fotosyntese, selv om den største årsaken er sviktende å ta foreskrevne medisiner.

Tilstanden starter normalt i barndommen og kan forbli gjennom livet eller forsvinne i voksen alder.

Diagnose

Tar en historie av pasienten og familien er en av de første trinnene i å diagnostisere anfall fordi de kan være arvelig. De kan også være forårsaket av en hjerneskade eller visse sykdommer som AIDS, malaria og hjernehinnebetennelse.

Nevrologen bruker diagnostisk utstyr som forhåpentligvis gir ham et endelig svar. En electroencephalograph (EEG) blir brukt til å overvåke elektriske impulser laget i hjernen. Andre tester som kan være nyttig er computertomografi, (CT) skanning av hodet, og en magnetisk resonans imaging (MRI). Noen blodprøver kan også være gunstig.

Årsaker

Under en anfall den elektriske aktiviteten i hjernen blir ujevn og unormal. Det er mange ting som kan forårsake anfall. Hos spedbarn, kan de være et resultat av en fødsel defekt som påvirket hjernen eller en fødselsskade. Autoimmune sykdommer, infeksjoner, svulster, metabolske forstyrrelser som hyperglykemi og medisiner kan forårsake anfall. Noen årsaker er fortsatt ukjent.

Behandling

Absensanfall behandles med medisiner. Anti-anfall medisiner kan forårsake allergi symptomer som utslett. Justeringer av dosering kan gjøres i henhold til alvorlighetsgraden av allergi, og den virkning at medisinen har på beslagene.

Prognose

Medisiner er den eneste behandlingen på dette tidspunktet for absenser og har vært vellykket i å eliminere symptomer. Det er ingen kur, men behandlingen gjør det mulig for pasienten med denne lidelse å leve et normalt liv og delta i normale aktiviteter.

Forskning er med å finne årsaker ved å se inn gener. I noen studier har barn blitt funnet å ha færre anfall spise en fettrik diett som er lav på karbohydrater.

Hva er en RDW nivå?

Hva er en RDW nivå?


RDW står for den røde celle distribusjon bredde. Denne testen er et mål på hvor mye hver av røde blodceller varierer i størrelse. RDW er en del av en blodprøve, komplett blodprosent eller CBC, som måler mange andre komponenter i blod og blodprodukter.

Hva RDW Means

RDW forteller variasjon av størrelsen på de røde blodcellene. En lav telling betyr at de røde cellene ikke varierer mye i størrelse, mens en høy telleanordning cellene varierer mye med meget små og meget store røde blodceller. Et funn som er enten lav eller høy ville indikere behovet for ytterligere prøving for å identifisere årsaken til resultatene.

Hva er Normal

Det er vanligvis en viss variasjon i størrelsen av røde blodlegemer, og en normal RDW vil falle mellom 10,2 prosent til 14,5 prosent. Dette tallet vil være litt annerledes mellom laboratorier, men normalområdet vil bli gitt med testrapport.

En lav RDW

En lav RDW betyr at alle de røde celler er omtrent den samme størrelse. Dette kan være forårsaket av macrocytic anemi hvor det er svært få røde blodceller, men de er alle svært store. Det kan også være forårsaket i microcytic anemi der det er få røde blodceller, men de er alle svært liten.

Høy RDW

En høy RDW angir en bred variasjon i størrelsen av cellene, fra meget små til meget store. Dette kan skyldes tilstander slik som mangel på vitamin B12 og folsyre. I tillegg kan det peke på jern mangelfull anemi eller talassemi intermedia.

Hva er årsaken til Uro om natten?

Hva er årsaken til Uro om natten?


Få en god natts søvn er viktig for din velvære og generell helse. Hvis du får nok søvn, kan du utmerke seg i din ytelse under waking timer; du er mentalt skarp, mer produktiv og stress motstandsdyktig. Ulike faktorer, som for eksempel medisinske tilstander, og kostholdet ditt og livsstil, påvirker kvaliteten på søvnen din. Du kan ha en vanskelig tid å sovne, forbli sovende eller gå tilbake til å sove. Å vite hva som forårsaker uro kan hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på søvnen din.

Restless Leg Syndrome

Restless Leg Syndrome (RLS) er preget av en ubehagelig følelse i bena som har en tendens til å bli verre om natten. Dette nevrologisk lidelse som forårsaker kløe, verkende og prikking av bena. Når du legger deg til å gå i dvale ubehag tendens til å starte så snart du begynner å føle deg avslappet. Det kan tvinge deg til å kaste og slå, og selv komme ut av sengen. Ifølge Help Guide nettsiden, tilstanden, som er mer vanlig hos kvinner, er forårsaket av en kjemisk ubalanse.

Trening

Trene tidlig på dagen hjelper deg å sove bedre om natten. Trene sent på dagen kan la deg urolig om natten; du kan ha en vanskelig tid å sovne. Trening øker kroppstemperaturen, og ifølge National Sleep Foundation, kan det ta seks timer før temperaturen kjøles ned til det punktet hvor utbruddet av søvn oppstår. De anbefaler å trene tidlig på kvelden, minst tre timer før sengetid.

Stress

Ifølge The Better Sleep Council, 65 prosent av amerikanerne mangler søvn på grunn av stress. Høyt stressnivå kan bringe på rastløshet om natten. Å bekymre seg forpliktelser og ansvar knyttet til hverdagen, enten det er privat eller profesjonelle liv, påvirker din nattesøvn. Fordi stress øker kortisol og adrenalin nivåer, kaste deg og slå og ikke klarer å sovne. Reduser stress før sengetid; ta et bad, lytte til rolig musikk eller lese en bok.

Diet

Å spise et stort måltid før sengetid kan bringe på sure oppstøt og halsbrann når du prøver å sove. Dette kan føre til problemer med å sovne. Forbruker koffein fra kaffe, te, visse brus og sjokolade kan også la deg rastløs. Mange mennesker spiser en kopp kaffe i ettermiddag som en pick-me-up, uten å vite at når leggetid kommer rundt, kan det føre til søvnproblemer. Alkohol kan bringe på søvn, men så snart det slites av, du våkner. Det reduserer også kvaliteten på søvn du får, og ved å våkne opp, kan du fremdeles føler deg sliten.

Søvnløshet og depresjon

Søvnløshet og depresjon er begge knyttet til rastløshet. Ifølge WebMD, folk som lider av depresjon ofte lider av søvnløshet og vice versa. De uttaler at kombinasjonen av depresjon og søvnløshet er mest sannsynlig forårsaket av hjernen kjemiske serotonin. Du kan ha problemer med å sovne og forbli sovende. Under dine våkne timer, kan du føle deg trøtt og sliten på grunn av mangel på søvn.

Hormoner

Hvis en kvinne er gravid, går gjennom overgangsalder eller mensen, det påvirker hennes hormoner og kan føre til urolige netter. Smerter fra menstruasjonssmerter kan holde deg våken om natten. Menopause og pre-menopause symptomer som svetting og hetetokter kan også føre til ubehag om natten, holde deg fra en god natts søvn. Regelmessig mosjon, et sunt kosthold og iført vide klær om natten kan bidra til å redusere symptomene.

Hva er noen kjennetegn av DNA?

Hva er noen kjennetegn av DNA?


DNA, eller deoksyribonukleinsyre, er allment kjent som den grunnleggende byggesten av livet. Disse molekylene inneholder en genetisk kode som tilsier cellulær aktivitet og biologisk utvikling i nesten alle levende organismer. DNA er gått ned fra foreldre og arvet av avkommet. Det tilsier spesifikke trekk, inkludert hva en person vil se ut til hvor lenge det er sannsynlig å leve. Den komplette humane genom består av omtrent tre milliarder DNA-molekyler.

DNA fra foreldre

Mennesker får ett komplett sett av gener fra sin mor og en annen fra sin far. Gener er sekvenser av nukleotider som holder informasjon for å bygge og vedlikeholde cellene. Gener kan diktere en persons hudfarge, kroppstype, personlighet og selv IQ. Totalt mennesker har ca 30 000 forskjellige gener spres mellom 46 kromosomer. Hvert kromosom inneholder litt færre enn 1000 gener.

Kromosomer

DNA er kveilet opp i kromosomer i cellekjernen av en celle. Bortsett fra kjønnsceller, inneholder hver celle 46 lineære kromosomer. Av de 23 parene av kromosomer (46 totalt), 22 er like i størrelse, form og genetiske innhold. Disse kromosomene kalles autosomer. Den 23. paret er kjent som et sex-kromosom. Det består av enten to X-kromosomer eller en XY-kromosom kombinasjon og bestemmer kjønnet til et individ. Celler med to X-kromosomer gi kvinner og celler med ett X og ett Y-kromosom avkastning hanner.

DNA-baser

Fire kjemiske baser utgjør DNA-koding: adenin (A), guanin (G), cytosin (C) og tymin (T). Basepar opprettes når basene A og T par opp og baser C og G par opp. Disse basepar kobling til en fosfatmolekyl og et sukkermolekyl, og skaper en større struktur kjent som et nukleotid. Nukleotider er ordnet i spiralformasjoner kalt dobbel helixes. Dobbeltspiralen er bygget på samme måte som en stige - sprosser er laget av basepar (enten A & T kombinasjoner eller C & G kombinasjoner) og sidestykkene er laget av sukker og fosfatmolekyler.

Replikering

DNA replikasjon er kritisk for nye celler. Alle nye celler må ha en nøyaktig kopi av DNA som var til stede i opprinnelsesceller. En kopi av arvelig "blåkopi" er viktig fordi den retter cellulær aktivitet og generell biologisk utvikling. Heldigvis kan hver tråd av dobbeltspiralen tjene som et mønster for duplisering.

Unikhet

DNA-sekvensering er unik i mennesker. Bortsett fra sjeldne tilfeller av eneggede tvillinger, vil ikke to mennesker har samme eksakte DNA. Imidlertid, av de omtrent tre milliarder basepar som kompletterer det humane genom, er over 99 prosent er den samme i alle mennesker. Den nærmeste levende slektning til mennesker, sjimpansen, deler 96 prosent av vårt DNA. Til tross for en tilsynelatende høy sammenligning rate, mennesker og sjimpanser har fortsatt 40 millioner forskjellige DNA-molekyler.

Hva er forskjellen mellom Fainting & mørkla?

Hva er forskjellen mellom Fainting & mørkla?


Våkner opp etter besvimelse eller mørkla kan være en skremmende opplevelse for de som har lidd av slike hendelser. Mange ganger, kan du miste oversikten over tid og våkne opp med å ha noe minne om de siste få sekunder eller timer. Mens besvimelse og mørkla er begreper som brukes om hverandre for å beskrive miste bevisstheten eller minne for en tidsperiode, hendelsene er svært forskjellige.

Besvimelser

Den medisinske termen for besvimelse er "synkope" og er preget av et midlertidig tap av bevissthet etterfulgt av fullt våkenhet. Besvimelse kan også føre til tap av muskelmasse som fører til fallende eller slumping over i løpet av en besvimelse spell. Besvimelse skyldes en midlertidig tap av blodtilførsel til hjernen. Besvimelser kan være godartet, men kan også være en indikasjon på en større lidelse. Hjerteforstyrrelser som påvirker strømningen av blod gjennom hjerte inkluderer ofte besvimelsesanfall.

Mørkla

Mens mørkla er ofte et begrep som brukes for å beskrive besvimelse, det er også preget av et tap av hukommelse forårsaket av overdreven drikking. Alkohol svekker din evne til å utvikle langsiktige minner og beholde nylig oppnådd informasjon for korte perioder av gangen. Under en blackout, kan du være i stand til å delta på arrangementer med noe minne om dem etterpå.

Besvimelse: Ting å gjøre

Hvis du er til stede når noen besvimer, er det viktig å plassere personen på ryggen og sjekk for å sørge for at personen puster. Gjenopprette blodstrømmen til personens hjernen ved å heve personens bein over hjertenivå, vanligvis 12 inches fra bakken. Løsne restriktiv klær for å hjelpe skikkelig blodstrøm. Hvis personen ikke gjenvinne bevissthet innen ett minutt, ring 911.

Mørkla: Ting å gjøre

Hvis du svart ut under en natt med drikking, er det viktig å snakke med venner og gå tilbake samme vei. Kvinner er mer utsatt for svart ut enn menn, først og fremst på grunn av måten kvinner forbrenne alkohol. Det er viktig å lære hva som skjedde under svart ut siden du kan ha engasjert i ubeskyttet sex, begått en forbrytelse eller forårsaket andre skader på livet ditt med noe minne om slike hendelser.

Hva Skudd trenger folk Etter 18 år?

Hva Skudd trenger folk Etter 18 år?


Vaksinasjon mot sykdommer som kan unngås ikke ender når et barn vokser opp. Nye vaksiner blir stadig introdusert for å beskytte voksne mot slike farlige sykdommer som hjernehinnebetennelse. Voksne må være ansvarlig for å holde sine vaksiner oppdatert. Oppsøke helsevesenet leverandør hvis det er et spørsmål om vaksiner. The Centers for Disease Control and Prevention tilbyr en interaktiv spørreskjema for å finne ut hva vaksiner er nødvendig, og WebMD gir en oversikt over anbefalte vaksinasjoner for voksne.

Influensa

Vaksinasjoner er tilgjengelig mot sesong stammer av influensa samt H1N1-viruset, kjent som "svineinfluensa". Fordi influensa virus forandrer seg, vaksiner er endret for å bekjempe hver ny stamme. En vaksine varer i et år. Alle voksne, spesielt de med et hjerte eller lungesykdom og andre kroniske tilstander, samt gravide og pensjonister, bør få årlige influensa skudd.

Pneumokokkpolysakkaridvaksine

Denne vaksinen forhindrer ikke lungebetennelse, men det kan avverge alvorlige komplikasjoner som kan oppstå. Folk 65 år og eldre bør få denne immunisering, og de i alderen 2-64 bør vaksinert om de har astma eller kroniske sykdommer, inkludert hjerte-eller lungelidelser. Lungebetennelse vaksiner kan gis bare en gang, ofte med en influensa skutt - "influensa og pneu" - og kan trenge å bli gitt på nytt i fem år.

Meningokokk (MCV4)

Hjernehinnebetennelse er en spesielt farlig sykdom blant unge voksne. Inoculation beskytter mot bakteriell hjernehinnebetennelse. Tenåringer og college-bundet unge bør få MCV4 skudd hvis de aldri har mottatt en eller hvis det har vært fem år eller mer. Voksne med nedsatt immunforsvar kan trenge to skudd pluss en booster i fem år, mens andre voksne kan få en enkelt dose. Forskjellige former av vaksinen gis til mennesker i henhold til deres alder.

Hepatitt A og Hepatitt B

Voksne som bor i eller reiser til Sentral-eller Sør-Amerika eller andre fremmede land bør få to Hepatitt A skudd seks måneders mellomrom. Voksne som ikke har fått hepatitt B shots bør få tre skudd over en fire måneders periode hvis de kommer til å være på reise, eller hvis de ellers er i faresonen. En kombinasjon hep A og hep B vaksine er tilgjengelig for voksne 18 år eller over.

HPV

Andre vaksiner kan anbefales for reisende til områder der visse sykdommer er utbredt, for de som ikke fikk skuddene da de var yngre, eller om en ny vaksine blir tilgjengelig.

Nye vaksiner inkluderer humant papillomavirus vaksine som beskytter unge kvinner mot to typer virus som forårsaker livmorhalskreft. Kvinner mellom 13 og 26 bør få tre doser av Cerarix eller Gardasil over en seks måneders periode.

Polio

Polio vaksiner blir rutinemessig gitt til barn, men voksne som kan reise til et område der sykdommen ikke har blitt utryddet, eller de som ikke fikk den komplette serien av vaksinen som barnet kan trenge tre doser av vaksinen.

MMR og Tdap

MMR vaksine mot barnesykdommer meslinger, kusma og røde hunder (tysk meslinger) er anbefalt for personer 19-49 med ingen bevis for immunitet; en dose er nok for mennesker 50 og over. Stivkrampe, difteri og pertussus (Tdap) skudd er gitt til barn, men voksne bør få Td booster skudd hvert 10. år. Mellom 19 og 64, bør voksne få en Tdap skudd i stedet for Td for å beskytte mot kikhoste.

Chicken Pox

Vannkopper er en relativt godartet sykdom i barndommen, men det kan være farlig i eldre mennesker. Voksne som ikke er immune bør få to doser av varicella vaksine fire ukers mellomrom. CDC rapporterer at vannkopper dødsfall har falt drastisk på grunn av vaksinen, først og fremst i antall barnedødsfall, men voksne dødsfall er også redusert fordi det er færre smittsomme barn smitte andre.

Helvetesild (Herpes zoster)

Helvetesild er en smertefull virusinfeksjon som oppstår på hver side av kroppen. Det skyldes viruset som forårsaker vannkopper. En vaksine mot helvetesild er anbefalt for de over 60. Vaksinasjonen kan bidra til å forhindre helvetesild eller gjøre et angrep mindre smertefull.

Hva er årsakene til kramper i lårene?

Hva er årsakene til kramper i lårene?


Kramper i låret er en smertefull opplevelse brakt videre av dehydrering, stive muskler og / eller mangel på viktige mineraler og vitaminer i kroppen. Den resulterende smerte er vanligvis oppleves når en person i utøvelsen - men kan kramper oppstå når en person sover. For å lindre smerte, er det nødvendig å konsumere den nødvendige mengde av vann og næringsstoffer hver dag, og for å strekke ut såre muskler før og etter trening. I tillegg kan ligge på ryggen bidra til å midlertidig lindre kramper muskler.

Funksjoner

Kramper i låret er vanligvis forårsaket av dehydratisering, eller mangel på viktige mineraler i kroppen. Når kroppen er dehydratisert, blir for mye vann og salt tapt i form av svette, noe som resulterer i en ødeleggende smerte. Når et legeme mangler de mineraler som er nødvendige for å utføre --- inkludert kalium, magnesium og kalsium --- kroppen ikke er i stand til å regulere aktiviteten i nerver og muskler. I tillegg er ikke forbruker de nødvendige åtte glass vann om dagen kan forlate en muskel sultet for hydration den trenger. Derfor er det viktig å konsumere riktig mengde mineraler og vann hver dag for å motvirke lår kramper.

Forebygging

Lår kramper er forårsaket av dehydrering, så det er viktig å holde seg hydrert til enhver tid, og spesielt på varme dager eller mens du trener. Noen mennesker synes at å drikke mindre vann før og under en treningsøkt kan bidra til å bekjempe kramper; bør imidlertid mer vann inntas etter trening i slike tilfeller. I tillegg kan regelmessig inntak av frukt og grønnsaker med høyt magnesium, kalium og kalsium forhindre fremtidige kramper. Det er også viktig å strekke før og etter trening, ved hjelp av strekninger som spesifikt retter kramper lårmusklene.

Symptomer

En lår muskel kramper når det er skarp eller ødeleggende smerte mens du trener eller sover. Musklene berørte kan føle varmt å ta på og kan føle seg sliten eller stiv. Ofte lår kramper krever en person til å stoppe hva de gjør og vent på at smertene å avta. Smerten kan avta etter stretching, dype vev massasje eller bruk av varmeputer.

Midlertidig Treatment

Så snart kramper begynner, ligge flatt på ryggen med den berørte beinet hevet. Hvis posisjonen er ubehagelig, sette foten mot veggen for støtte. Hvis krampe er på baksiden av leggen, heve og rette den berørte beinet, hvile beinet mot en vegg eller et tre hvis ikke klarer å holde balansen. Sakte bøye kne for å bli kvitt krampe i låret. Hvis krampe er på forsiden av leggen, bøy kneet slik at kneet kommer nærmere brystet. Masser låret muskelen fast med fingrene. Forlenge beinet og dypt massere det berørte området inntil kramper går unna. Bor hydrert og ta lange, varme dusjer eller bad kan også hjelpe. For ekstra komfort, kan Epsom salter legges til badevannet for å øke muskelavslapning.

Langsiktig løsning

I tillegg til forbruker minst åtte glass vann om dagen, er det viktig å konsumere mat rik på magnesium, kalium og kalsium, noe som bidrar til å forhindre lår kramper. Ifølge United States Department of Agriculture, bløtdyr, hvit fisk, avokado, bananer og gulrot juice er alle gode kilder til kalium. Bygg, artisjokker, svarte bønner, hele hvetemel og mandler er gode kilder til magnesium. Melk, ost, yoghurt og iskrem er gode kilder til kalsium. Hvis kramper oppstår oftere eller kramper føler seg mer alvorlig, snakke med legen din, da disse kan være tegn på underliggende forhold, inkludert trombose, embolisms og fibromyalgi.

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?


Det er tider når brennende følelse påvirker lår området. Svie i låret området, kan resultere fra ufarlige saker til alvorlige forhold. Du kan ha bekymringer, enten på grunn av personlig erfaring eller observere andres etappe problemer. Her er noen svar om hva som forårsaker dette ubehagelig tilstand.

Parestesier

De brennende følelse som du kan føle i låret området er en medisinsk tilstand som kalles "parestesi", hvor det føles som pinnene er prikk hele låret. Presset på en nerve kan forårsake dette, spesielt når nerve synes å bli klemt, som påvirker blodstrøm. Spinal problemer kan også forårsake disse brennende, prikkende følelse.

Diabetes

Ett av symptomene på diabetes er svie i låret området. Dette skyldes at når en person har diabetes, kan svie oppstå fra en komplikasjon på grunn av blokkering av blodårer. Med diabetes, bena er gjenstand for infeksjon, nummenhet, kulde og svie.

Åreknuter

Når åreknuter form, føre de i hevelse i beinet som kan være ledsaget av en brennende fornemmelser. Med denne tilstand, årer er forstørret og mørkere i farge. Disse årer bli tydelig og kan se ut som de er forgrening hele lår regionen.

Muskelproblemer

Muskelproblemer kan også føre til svie i låret området, spesielt når musklene er utmattet. Muskelsvakhet kan påvirke dine opplevelser i låret området, utløser musklene til å nappe, føler deg kald eller forårsake svie når under stress. Holde beinet på begrensede posisjoner i lange perioder kan også føre til at musklene til tretthet, forårsaker flere opplevelser.

Isjias

Isjiasnerven er nerve som går gjennom lårene og hoftene, og når dette er komprimert, kan det føre til isjias. Røttene kan bli irritert og når dette skjer, kan smerte kjøre gjennom rygg og ben områder. Isjias kan føre til svie i låret.

Hva er en BOC Optiker?

Hva er en BOC Optiker?


Optikerne inkluderer optikere, øyeleger, optikere og optiske teknikere. Optikere hjelpe sine kunder ved å skape den mest flatterende utseende mulig mens korrigere sin visjon.

Hva optiker Betyr

En utlevering optiker er et øye profesjonell som hjelper folk velger rammer, linsematerialer og linsebelegg for å matche personens behov og interesser. Ved hjelp av en visjon resept levert av en øyelege eller optiker, gjør optiker briller eller kontaktlinser for hennes klienter. Optikere måler flere aspekter av sin klient øyne for å passe de rammer og linser riktig til hver enkelt persons behov.

Sertifisering

Mange stater i USA krever at optikere å være lisensiert eller sertifisert. Å være sertifisert indikerer at optikeren har visse krav utdanning og har bestått en test av ferdigheter i feltet. Ved å kreve sertifisering, kan statene være trygg på at optikere som opererer i deres jurisdiksjon er kvalifisert til å dispensere briller og linser kompetent. Selv om optikere ikke er pålagt å være lisensiert i alle stater, bedrifter ofte foretrekker å ansette bare sertifiserte optikere. Klienter kan være mer sannsynlig å stole på en optiker som er sertifisert.

BOC og ABOC Optikere

Optiker sertifiseringsorganer kan være regionale, statlige eller nasjonale. En BOC optiker er en som er "Board of Opticianry sertifisert." Den primære sertifiseringsorganisasjon for optikere er den amerikanske Board of Opticianry eller ABO. ABO tilbyr nasjonal sertifisering for optikere. De optikere som er sertifisert gjennom denne organisasjonen anses ABO-sertifisert eller ABOC.

Fordeler med ABOC

Å være sertifisert gjennom ABO viser en arbeidsgiver at du oppfyller nasjonale standarder innen opticianry. Ifølge ABO, 75 prosent av arbeidsgiverne betale høyere lønn til disse optikere som er sertifisert, 75 prosent av arbeidsgivere foretrekker å ansette optikere som er sertifisert, og 40 prosent viser preferanse til sertifiserte optikere når anbefale for kampanjer. Videre 90 prosent av stater baserer sine konsesjons retningslinjer på ABO eksamener. Derfor kan ABO sertifisering kvalifisere en optiker for å arbeide i ulike stater, slik at personen til å kunne bevege seg mellom stater uten å måtte passere flere tester for sertifisering.

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like


Hvis du ikke vet førstehånds hva en trakk abdominal muskel føles, anser deg selv heldig. Inntil du skade musklene kjernen, trenger du egentlig ikke klar over hvor mye du faktisk bruker dem. I daglige aktiviteter som å puste, stående eller sittende overkroppen er alltid involvert. Arealet av torso og til i dagligtale kalles "mage" er mer korrekt kalt mageregionen. Se en lege hvis smertene er ledsaget av feber, hevelse eller rødhet; årsaken kan være noe som krever umiddelbar oppmerksomhet.

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like

Ta et dypt åndedrag. Fyll lungene helt og hold luften i noen sekunder. Hvis du føler en sterk, verkende følelse i magen, kan det være en skadet eller trukket mage - eller, mer korrekt, ab - muskel.

Slipp luften ut av lungene. Hvis du arbeider med en trakk mage muskler, når du slutter å bruke eller flytte området, bør du føle deg bedre i løpet av noen få øyeblikk.

Sitt på en stol og slå overkroppen fra side til side. Turning er en av de vanskeligste oppgavene med en trakk abdominal muskel. Du kan føle en bankende smerte, ikke en stikkende smerte.

Vent noen dager og prøve trinnene ovenfor på nytt. Trakk magemusklene ikke ta lang tid å helbrede. Hvis du fortsatt har den bankende følelse etter flere dager, ringe legen din og sette opp en avtale. Det er andre skader, som for eksempel en forstuet ribbein, som kan være den skyldige.

Hint

  • Se en lege umiddelbart for mystisk magesmerter, spesielt hvis det er uutholdelig eller ledsaget av rødhet, hevelse eller feber. Mulige årsaker kan omfatte blindtarmbetennelse eller andre forhold som trenger akutt behandling.
  • Aldri sette varme på en skade mindre spesifikt bedt om å gjøre det av legen din. Selv om varmen kan føle seg bra, noen ganger kan det gjøre mer skade enn godt.