Digidexo.com

Slik Spot Massage Triggerpunkter i Scar Tissue

Menneskekroppen er et komplekst system av balanse og motvekt. Smerte er et faresignal om at noe er galt. Kroppen vinner av seg selv for å unngå konstant smerte. I prosessen kan det skape nye problemer slik som triggerpunkter. Arrvev forkorter muskler og fascia, som kan føre til immobilitet og smertesyndromer.

Bruksanvisning

Opprett en medisinsk historie med skader og sykdommer. Del dette med din massasje terapeut for å starte et kurs for behandling. Arrvev forkorter muskelvev, noe som viser seg som immobilitet, irritabilitet og smerte syndrom. Triggerpunkter kan legges inn i eller rundt denne arrvev.

Behandling begynner med en avslappende massasje så generelle spenningen vil ikke leses som triggerpunkter. Terapeuten så palpates musklene for primærtriggerpunkter.

Deaktiver primærtriggerpunkt med trykkmassasje. Eksterne arrvev triggerpunkter er harde ufleksible klumper i muskelvev som er smertefulle å ta på. Fascia noen ganger vrir over lukkemuskelen som kan føles av følsomme fingre.

Test din bevegelsesområdet for intern arrvev rundt leddene, slik som rotator cuff. Arrvev bryter ned muskel integritet, skaper tårer i fascia og forbindelser problemet ved å vokse under stress. Dette fører til at begrensningen i omfanget av bevegelse.

Forskning din personlige historie for å avgjøre hvilken aktivitet begynte traumer syklus.

Tips og advarsler

  • Fortsatt stress til arrvev triggerpunkter skaper en kaskade effekt av skade, reparasjon, ytterligere skade og oppbygging av arrvev i kroppens forsøk på å selv riktig.
  • Arrvev skader kan utvikle ubemerket i år. Som fascia blir forkortet, vokser bevegelse smertefullt og kroppen tilpasser seg nye stillinger for å unngå smerte. Massasje terapi kan stoppe og ofte reversere prosessen, gjenopprette mobilitet og lettelser smerte.