Digidexo.com

ADD Tegn og symptomer

Ifølge www.thehealthcenter.info, kan så mange som én av 20 barn bli påvirket av ADD, og ​​deres foreldre vet ikke engang det. Altfor ofte, trenger foreldre og lærere ikke vet hva ADD ser ut og derfor merke barnet som "dårlig" eller klager over at han betaler aldri oppmerksomhet i klassen. Voksne kan ha ADD også, og mange barn med tilstanden holde det som de forfaller. Det er tegn å se etter hos barn og voksne som kan hjelpe deg med å identifisere ADD.

Uoppmerksomhet

Voksne og barn deler denne egenskap, selv som voksen, kunne uoppmerksomhet koste "hoggorm" hennes jobb, relasjoner eller begge deler. Hos barn, sine karakterer vanligvis svikte, og deres (hvis de ikke kjenner den) lærerne ofte tror barnet er dum eller lat.

Uorganisert Behavior

Barn med ADD har ofte rotete rom, som de avsky for å rydde opp, eller glemmer hvor noe er fordi de ikke sette den på samme sted to ganger. Dette symptomet strekker seg inn i voksenlivet, som regninger blir savnet, og hele hus eller leiligheter blir pjuskete og strødd med hauger av ting.

Hyperaktivitet

ADD ikke alltid inkluderer hyperaktivitet, men det inkluderer ofte nok symptomer på at det skal være verdt å merke seg. Barn kan ikke fokusere og ofte handle ut, mens voksne rapporterer følelser av å måtte "gå" eller gå lei lett.

Glemsomhet

Den manglende evne til å huske viktige datoer, klokkeslett eller hendelser er ofte sett på som en forlengelse av en hoggorm manglende evne til å fokusere. Foruten fokusproblemer, gjør glemsomhet det lett å miste jobben din, ødelegge ditt forhold (r), eller rett og slett skuffe alle rundt deg.

Overfølsomhet til Touch

Voksne med ADD noen ganger er svært følsomme for hvordan klærne føler. De foretrekker ofte løstsittende klær laget av naturfiber. Klær som er for stramt kan skape klaustrofobiske følelser hos voksne så vel som barn.