Digidexo.com

Urte terapi for depresjon

Urtemedisiner kan være svært effektiv på å behandle symptomer på depresjon for de som er ute av stand til eller uvillige til å ta depresjon medisiner som vanligvis foreskrevet. Urtene som brukes til å behandle depresjon tilby et naturlig alternativ.

Johannesurt

Johannesurt har vært brukt til å behandle depresjon med suksess i Europa i mange år. Urten er tatt i en supplement form så vel som i en te for å lindre symptomene på depresjon. I USA, har urte behandlinger som johannesurt ikke krever resept til bruk for behandling.
Johannesurt er ikke en dokumentert behandling for depresjon, og pasienter bør søke råd fra en medisinsk faglig før noen urte-behandlinger blir brukt. Denne urten virker også med reseptbelagte medisiner, og kan føre til reseptbelagte medisiner for å være mindre effektive.
Johannesurt er vist å ha en bare en minimal effekt på alvorlig depresjon, og det kan være effektive bare for behandling av mildere tilfeller, ifølge en studie finansiert av Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba brukes til å behandle depresjon som en komplementær behandling som kan forbedre andre depresjon behandlinger. Det er ikke så effektiv som johannesurt i behandling av mild depresjon, men det kan være nyttig for å øke blodomløpet i hjernen. Dette kan ha en innvirkning på depresjon og dens behandling.

Ginseng

Herbal behandlinger for depresjon behandling kan inkludere ginseng. Det er ikke noe bevis for at ginseng vil hjelpe i behandlingen av depresjon, men det har blitt brukt for å øke energinivået i de som lider av sykdommen.
Ginseng er ikke betraktet som en kur eller behandling for depresjon, men det er brukt til å forbedre adrenal funksjon og for å lindre stress som følger depresjon.

Diagnostisering og medisinering

Det er viktig å forstå at depresjon er en stor psykisk lidelse som bør diagnostiseres og behandles under veiledning av en kvalifisert lege. Mens urtemedisiner kan tilby noen lettelse fra bestemte depresjon symptomer, bør en behandlingsplan som inkluderer terapi, reseptbelagte medisiner og rådgivning også være en del av den generelle tilnærming til depresjon behandling.
Depresjon venstre ubehandlet kan føre til tragiske omstendigheter, og må diagnostiseres før du begynner på et behandlingsopplegg. Urtemedisiner kan være en del av innflygingen, men de bør brukes med forsiktighet og med retningen av legen din.