Digidexo.com

Hvordan overvinne konstant trøtthet

Hvordan overvinne konstant trøtthet


Hvis du lider av konstant trøtthet eller kronisk utmattelse så er du ikke alene. Millioner av amerikanere er overarbeidet fysisk, mentalt og fysiologisk. Her er hvordan du får energinivået opp og holde dem opp slik at du kan overvinne kronisk utmattelsessyndrom.

Bruksanvisning

•  Spør deg selv om du får nok nattlig søvn? Utilstrekkelig søvn kan demper humøret og energinivået er bedre enn noen annen faktor kombinert. Prøv å ta naps midt på dagen hvis du har problemer med å sove minst åtte timer hver natt. Hvis søvnen din er konstant uregelmessig og du lider av søvnløshet, se legen din i dag og søvnspesialist kan hjelpe deg.

Spør deg selv: "Hvordan er kostholdet mitt?" Hvis du ikke får de riktige vitaminer og næringsstoffer som kroppen din trenger så energinivået kan dyppe. Ta en daglig multi-vitamin og spør legen din for å gjennomføre en kjemisk batteri test for å avgjøre om du er mangelfull av noen næringsstoffer. Ginseng er et utmerket kosttilskudd som kan bidra til å forbedre energinivået.

Får du nok mosjon? De fleste mennesker ofte tror på myten om at trening vil gjøre deg mer sliten, men sannheten er å trene konsekvent ved å gjøre hjerte-og vekt-baring øvelser kan faktisk bidra til å forbedre energinivået. Får ca 30 minutter om dagen og se din energi sveve!

Noen ganger lav energi kan være et resultat av lavt blodtrykk eller lavt blodsukker (sukker) nivåer. Få din sjekket i dag ved å besøke en helsepersonell eller kjøpe din egen hjemme-oppmålte leser.

Lav energi kan også være et tegn på mange underliggende medisinske tilstander, så gå til legen din hvis energinivået ikke bedres.