Digidexo.com

Hvordan Juice Gulrøtter, ingefær, selleri og sitroner

Hvordan Juice Gulrøtter, ingefær, selleri og sitroner


Det amerikanske Department of Agriculture s Food Guide Pyramid foreslår å spise 2-4 porsjoner med frukt og tre til fem porsjoner grønnsaker hver dag. Det er mye å tygge! Vurdere juicing din produserer i stedet. Juicing rå frukt og grønnsaker kan gjøre fantastiske ting for helsen din. Rå produkter er forholdsvis lav i kalorier, men høy i næringsstoffer og enzymer. Du kan trekke ut bare saften fra din favoritt frukt og grønnsaker, eller du kan blande dem hele med sin masse å beholde fiber. Uansett hvilken metode du velger, er juicing en deilig måte å få alle de daglige anbefalte porsjoner av ferske råvarer hver dag, noen ganger i en enkelt glass.

Hvordan Juice Gulrøtter, ingefær, selleri og sitroner

Velg gulrøtter og selleri som er lyse i fargen og fri for urenheter. Ingefær rot skal være frisk, skinnende og glatt. Plukk sitroner som ikke er vanskelig, da disse ikke produserer så mye juice.

Skyll gulrøtter og selleri under kaldt vann. Hvis du vil, kan du bruke en økologisk frukt og grønnsaksvask utviklet for å fjerne plantevernmidler og voks fra råvarer. Skrell sitronene, men la på marg eller hvitt belegg under huden da det inneholder næringsstoffer. Du kan skrelle ingefær eller forlate peeling på.

Skjær gulrøtter og selleri i halv tvers for å passe dem inn i juicer. Skjær størrelsen ingefær du vil bruke. Klipp din sitroner i to.

Slå på juicer og mate hver brikke gjennom munnen. Hvis du bruker en blender, plassere råvarer inni, et par stykker om gangen, tilsett litt vann og blande det høye før alt er glatt og flytende. Gjenta prosessen til alle ingrediensene er Juiced eller blandet.

Drikk juice med en gang. Fersk juice raskt mister sin næringsverdi, så det er best å konsumere det umiddelbart, eller i det minste i løpet av 24 timer. Oppbevar ubrukt juice i en glasskrukke i kjøleskapet og drikke det innenfor denne tidsrammen.

Hint

  • Besøk Center for Disease Control nettstedet fruitandveggiesmatter.gov å finne ut hvor mange porsjoner med frukt og grønnsaker du bør spise hver dag. Du vil motta en personlig resept basert på din alder, kjønn og aktivitetsnivå.
  • Eksperimenter med mengden av hver ingrediens for å finne smaken kombinasjonen du liker best.