Digidexo.com

Virkningene av Carnosine på Muscle & andre vev

Som idrettsutøver, du ønsker å utvikle og forbedre ved regelmessig presser deg selv utover dine grenser. Ved å gjøre slik at du føre til at kroppen til å tilpasse seg. Dette betyr klemme ut enda en rep eller tvinge den neste 100-meter sprint. Beta-Alanine er en aminosyre som har vist seg å øke muskel konsentrasjoner av Carnosine, noe som kan føre til en nedgang i trøtthet, slik at du kan gå en ekstra mil.

Identifikasjon

Carnosin er en aminosyre dannet ved kombinasjon av to andre aminosyrer, histidin og beta-alanin. Carnosine er først og fremst funnet i muskel fiber, hovedsakelig type II fibre. Disse fibrene kontrakt raskt raskt, men tretthet i motsetning til type I muskelfibre, som er den typen langdistanseløpere utvikler.

Effekter

Når musklene blir slitne, bygger melkesyre opp på grunn av ATP syntese. Dette er kroppens reaksjon på å skape energi. Når dette skjer, hydrogenioner bygge opp fremme muskeltretthet. Carnosine hjelper runde opp og kvitte kroppen for hydrogenioner, og dermed redusere tretthet.

Expert Insight

Wim Derave av departmen av bevegelse og idrettsvitenskap, rapporterer at inntak av beta-alanine kan øke muskel konsentrasjoner av Carnosine. Femten menn deltok i en randomisert, dobbeltblind studie for å ta 4,8 gram daglig av beta-alanine eller en placebo. Kne utvidelser og innendørs 400-meter løp ble deretter utført. Beta-alanine gruppe betydelig økt Carnosine innhold i leggmuskelen og soleus-- muskelen som ligger rett under leggmuskelen - i leggen, mens placebogruppen viste liten eller ingen endring. Dette indikerer at beta-alanin-tilskudd øker Carnosine nivåer. Dette kan forsinke utmattelse i disse musklene. Men økningen ikke vise nytte i 400-meter løp. Vær oppmerksom på at en dobbeltblind studie betyr at de to gruppene som er testet ikke visste om de var å ta beta-alanine eller en placebo.

Potensiell

Carnosine er en potent antioksidant, som kan søke og ødelegge frie radikaler, og dermed øke celle lang levetid. Videre studier tyder på at det kan øke atletisk ytelse ved å redusere hydrogenioner og senke muskel pH som kan redusere tretthet.

Advarsel

Vennligst ta kontakt med helsepersonell før du starter noen kosttilskudd program. Resultatene kan ikke være typisk. Noen kosttilskudd kan samhandle med medisiner eller en pre-eksisterende tilstand.