Digidexo.com

Medisiner for å behandle Fistulas

Fistulas er rørformede passasjer som kan være kirurgisk laget i kroppen eller unormalt dannet som et resultat av en sykdom. I ubebygde land, fistler vanligvis gå ubehandlet. Heldigvis, USA og Europa har kvalifiserte leger, medisiner, kirurgiske prosedyrer og nødvendig utstyr for å riktig behandle alle typer fistel. Vanligvis er behandling for en fistel avgjøres fra sak til sak.

Typer av Fistel

En fistel er kategorisert av sin plassering i kroppen. Blant de ulike typene er kolon fistel, anal fistel, rektal fistel, vaginal fistel, urin fistel, spytt fistel og gastrointestinal fistel. En fistel kan være blind, ufullstendig eller komplett. Blinde fistler har vanligvis bare én åpen ende; ufullstendige fistler har eksterne åpninger, men ingenting festet; og komplette fistler har både interne og eksterne åpninger.

Faktorer for behandling Fistulas

For å behandle en fistel, må en lege først kjenner typen, plasseringen, størrelsen og alvorligheten av symptomene eller effekten fistelen har på pasienten. For eksempel, med en anal fistel, vanligvis en lege første tester for Crohns sykdom, som er en betennelse i tarmen, inkludert tynntarmen. Hvis sykdommen er til stede, er en antibiotika generelt foreskrevet, som også behandler noen fistler.

Medisiner

Som nevnt ovenfor, er en fistel forårsaket av sykdom eller infeksjon vanligvis behandlet med et antibiotikum. De typer antibiotika en person kan ta for å behandle en fistel inkluderer Flagyl, 6-MP og Remicade. Flagyl brukes til å behandle vaginal fistler, 6-MP behandler tarmsykdom og Remicade behandler vaginale infeksjoner. Medisinering tatt avhenger av hvilken type fistel blir behandlet. For eksempel bør en anal fistel behandles med en antibiotika pluss avføring myknere for å bidra til å redusere smerter under avføring.

Andre hensyn

Leger ikke alle foreskrive medisiner for å behandle fistel; noen i stedet foreskrive en diett som behandling. Å behandle enterovaginale, enterocutaneous og enterovesicular fistler, for eksempel, kan en lege foreskrive det som kalles en enteral kosthold. Denne dietten består av flytende ernæring som en person kan ta gjennom munnen eller materøret. Væsken gir de ernæringsmessige formler som erstatter fast føde. Med mindre fast føde som passerer gjennom anus, er det lettere for en fistel å helbrede.

Medisinering Advarsel

Merk at alle reagerer på medisiner og behandling annerledes. Derfor medisiner tilgjengelig for å behandle fistler kanskje ikke fungerer for alle. Hvis du ikke reagerer på medisiner foreskrevet av legen din, kan kirurgi være nødvendig. Dette er ofte tilfelle, for eksempel dersom fistelen er intestinal.