Digidexo.com

Hvordan å forlenge lutealfasen

Hvordan å forlenge lutealfasen


Lutealfasen er tiden i en kvinnes menstruasjonssyklus mellom eggløsning og menstruasjon. Den gjennomsnittlige lutealfasen siste 10-17 dager. Hvis en kvinnes lutealfase varer i mindre enn 10 dager, er det klassifisert som en lutealfase defekt. Dette er en bekymring fordi hvis kvinnens lutealfasen er for kort, livmorslimhinnen brytes ned før et befruktet egg er i stand til å implantere på livmorveggen. Det er mulig å øke lengden av denne fase ved hjelp av et par forskjellige metoder.

Hvordan å forlenge lutealfasen

•  Finn ut om dine fertilitetsproblemer er faktisk forårsaket av en lutealfase defekt. En lege kan teste dine progesteron nivå, som er den primære årsaken til tilstanden. Denne testen skal gjennomføres omtrent syv dager tidligere eggløsning.

Figur fruktbarheten. Hold et diagram av din fruktbarhet sykluser ved hjelp av ulike faktorer, blant annet det daglige temperatur, for å vite når du har eggløsning.

Snakk med legen din om behandlinger for å forlenge lutealfasen for en bedre sjanse for å ha en vellykket graviditet.

Ta vitamin B6 daglig. Du kan trygt ta 50 mg til 200 mg hver dag. Start med en lavere dose og øke den hver måned. Tar vitamin B6 hver dag i en måned vil bidra til å forlenge din lutealfasen.

Kjøp progesteron krem og bruke den to ganger om dagen. Bruk 1.4 til 1.2 ts. og alternative steder hver dag. Den kan brukes på brystet, halsen, indre arm og indre lår. For best resultat, bruk den fra den datoen du har eggløsning opp til 10. uke av svangerskapet eller menstruasjon.

Skaff en resept fra legen din. Det siste forsøket kvinner vanligvis gjør er å prøve Clomid, en oral medisin kjent for å hjelpe kvinner som har fertilitetsproblemer. Hvor lang tid det bør tas avhenger av legens anbefaling.