Digidexo.com

Helse Fakta om alkohol

Forbruker store mengder alkohol er skadelig for helsen din. Gdcada.org rapporterer at hvert år, personer som drikker overdrevent forårsake mer enn 100.000 dødsfall. Til syvende og sist, mer enn 50 prosent av voksne som er drinkers rapporterer at en blod slektning av deres har et alkoholavhengighet. Kjenne helserisiko involvert med alkoholbruk kan hjelpe deg å avgjøre om du vil velge å drikke.

Kortsiktige effektene av alkohol

Det er flere kortsiktige effekter på helsen din fra alkohol. Selv en moderat mengde alkohol vil få deg til å føle desorientert. Alkohol slutt svekker koordinasjonsevnen samt dom. Aggressivitet er økt med inntak av alkohol. Noen andre kortsiktige effekter omfatter svimmelhet, kvalme, oppkast, søvnløshet, sløret tale, hodepine, tretthet og dehydrering. Alle disse kortsiktige effektene kan føre til en bakrus dagen etter å ha drukket. Ta to aspirin og drikk rikelig med vann før du går til sengs etter en dag eller natt med drikking å unngå bakrus symptomer.

Langvarig alkohol Effects

For de som drikker for mye flere ganger i uken, kan andre mer farlige forhold resultere. Overdreven bruk av alkohol kan føre til skader på leveren, så vel som til andre organer. Også, underernæring og økt blodtrykk er tegn på overdreven drikking. Dette fører til et svekket immunsystem.

Andre langsiktige alkohol effekter inkluderer avhengighet, angst, sår, seksuelle dysfunksjoner, diaré, kvalme og oppkast. Kvinner som er gravide og drikke risikerer også føtalt alkoholsyndrom i sine babyer. Dette kan føre til et barn å bli født psykisk utviklingshemmet eller med fysiske abnormiteter.

Alkohol Prosent

Det er viktig å vite hvor mye alkohol i hver av de drikker du forbruker. Dette kan hjelpe deg å avgjøre, for din egen helse, antall drinker du bestemmer deg for å konsumere. Du kan også bedre forstå konsekvensene hvis du spiser for mye. Vanligvis øl inneholder 3 til 5 prosent alkohol, og vin 9 til 16 prosent. Brennevin som gin, vodka og rum kan være nesten 50 prosent alkohol. Høyt alkoholinnhold fører til økt risiko for verdifall og helsemessige farene.

Farene ved overstadig drikking

Stadig drikking er en rekke av flere drinker konsumert på rad, vanligvis mer enn fem. Ifølge Lær-Om-Alcoholism.com, trenger binge drinkers ikke drikker hver dag, men drikker dobbelt så mye som en vanlig drikker når de drikker. Stadig drikking er spesielt belastende for foreldre som mengden av overstadig drikking spikes mellom alder 18 og 22.

Alkohol Avslutnings medisiner

Når du bestemmer deg for å iverksette tiltak mot overdreven drikking, kan legen forskrive en alkohol opphør medisinering. Disse medikamentene hjelpe drinkers å redusere sine alkohol cravings og til slutt, opphøre deres bruk av alkohol. Noen av disse medikamentene er Topimax, Naltrexone, Baclofen, Chantix, Zofran og Serzone. Noen saker er så ekstrem at en person kan kreve avrusning før du tar disse medikamentene.