Digidexo.com

Hvordan Juice for Arthritis & alvorlig utmattelse

Hvordan Juice for Arthritis & alvorlig utmattelse


Mens det fortsatt er noen kur for leddgikt og enkelte former for trøtthet, er det et par ting du kan prøve hjemme. Kosthold sammen med mosjon og hvile sies å bidra til å opprettholde helse og bedre aliments, for eksempel leddgikt og tretthet. The Center for Disease Control anbefaler at menn og kvinner spiser opp til fem servering av frukt og grønnsaker om dagen; avhengig av deres alder og aktivitetsnivå. Juicing er en av de beste måter å innlemme disse frukt og grønnsaker du trenger i din sunt kosthold. Juicing gjør det mulig å konsumere disse grønnsaker og frukt i deres rå former; Dette opprettholder flere av sine vitaminer og mineraler.

Hvordan Juice for Arthritis & alvorlig utmattelse

Leddgikt

Juice matvarer som appelsiner, grapefrukt, Swiss-Chard, grønnkål og andre høy i vitamin C. Vitamin C er kjent for å redusere betennelse. Vitamin C er også en antioksidant og kan bidra til å beskytte cellene mot frie radikaler.

Legg grønnsaker og frukt som inneholder mye vitamin B6. Vitamin B6 har vært nyttig for å redusere svelling. Frukt og grønnsaker som inneholder B6 er vannmelon, avocado, banan, grønne bønner og paprika.

Legg litt vitamin E; som vitamin B6, har vitamin E naturlige anti-inflammatoriske egenskaper. Dette vil bidra til å redusere noe hevelse. Grønnsaker og frukt som inneholder vitamin E er tyttebær, nektariner, mango, papaya, bladbete, gresskar, squash og poteter. Legg noen alfalfaspirer eller amaranth blader til din juice for å øke inntaket. Ifølge University of Maryland Medical Center, selen når kombinert med vitamin E blir en kraftig antioksidant. Antioksidanter bidra til å beskytte kroppen mot frie radikaler. Det er allment antatt at frie radikaler kan være en medvirkende faktor i leddgikt.

Alvorlig Fatigue

Legg til en lite jern i kostholdet ditt. Juicing frukt og grønnsaker som brokkoli, grønnkål, rødbeter greener, løvetann greener, jordbær og bjørnebær kan bidra til å innlemme mer jern i kostholdet ditt. Jern er en integrert del av hemoglobin, proteinet i de røde blodlegemer. Dette proteinet bidrar til å frakte oksygen til kroppens vev.

Juice matvarer som er rike på vitamin C. Mens vitamin C-mangel er sjelden; en diett rik på vitamin C kan bidra til å forebygge skjørbuk. Sykdommen skjørbuk kan føre til anemi og trøtthet. Matvarer som inneholder vitamin C er grapefrukt, sitroner, appelsiner, guava, kiwi, ananas, jordbær, grønnkål, amaranth blader og bok choy.

innlemme mer frukt og grønnsaker som inneholder folat også kjent som vitamin B9. En kropp mangelfull av vitamin B9 kan oppleve anemi. Frukt og grønnsaker som inneholder folat er bjørnebær, bringebær, tyttebær, appelsiner, lima bønner, erter og spinat.

Juicing

Koble til juicer.

8. Vask hele din avling med en frukt og grønnsaker vask for å fjerne plantevernmidler og voks belegg.

Hakk frukt og grønnsaker, slik at de lett kan passe inn i juicer.

Velg grønnsaker eller frukt. Når juicing grønnsaker som bok choy, grønnkål eller andre grønne greener legge en gulrot eller et eple å gjøre det mer appetittvekkende.

langsomt inn avlingen inn i juicers sjakten. Legge til frukt og grønnsaker for fort kan føre til at massen til å bli våt. Pulp bør være tørr å ta på, ønsker du å trekke ut så mye saft som mulig.

Hint

  • Drikk juice så snart du er ferdig med juicing. Saften vil begynne å miste sine vitaminer og mineraler snart etter juicing stopper.
  • Alltid konsultere en lege før du starter en diett eller ernæringsprogram.
  • Fatigue er et symptom, ikke en sykdom. Snakk med legen din for å finne ut hva som forårsaker din mangel på energi og tretthet.